Oyle mi diyorsunuz kızlar Allah sağlık nasip etsin hepsi kabulumMaşallah canım ikizler geliyor hayırlısi ile
Tebrikler canım Rabbim sağ saglim kucagina almakta nasip etsin insallah.Bu arada belirti olarak agri sizi falan yasadinmi??Kizlarrrrr bugun benim bayramim darisi sizlere degerim 511,52 Allahim.cok.sükürrrr
Amin insallah evet canim.adet sancisina benzer agrilar vardi bir de ben sol tarafimda hissettim bi karincalanma bi hareketlilik:)) senin nasil geciyorTebrikler canım Rabbim sağ saglim kucagina almakta nasip etsin insallah.Bu arada belirti olarak agri sizi falan yasadinmi??
Tünaydin canimm hayirli cumalarrGünaydınnnnnn
benimde agrim var bugun dahada fazlalasti sankiAmi
Amin insallah evet canim.adet sancisina benzer agrilar vardi bir de ben sol tarafimda hissettim bi karincalanma bi hareketlilik:)) senin nasil geciyor
Çoğunlukla vardı yarı yarıya yok hala var bugün biraz daha yoğun mide bulantısı falan sıcaklar ds mi etkiliyor bakalım hayırlısı olsunbenimde agrim var bugun dahada fazlalasti sanki( benimde sol tarafta hep hissettiklerim..Agrilarin hangi gunler vardi suan tamamen gectimi artik??
insallah canim ama benim tutmadi galiba agrim fazla bugun 6.gun ben tutmadi deyip aglamalara basladim bileÇoğunlukla vardı yarı yarıya yok hala var bugün biraz daha yoğun mide bulantısı falan sıcaklar ds mi etkiliyor bakalım hayırlısı olsun
Aaaa pozitif ol cnm niye durduk yere kendini üzüıyorsun... ağri oluyor daha var senin anananas ceviz kuru Uzum ye beslenmeye dikkat cnm moralini bozmainsallah canim ama benim tutmadi galiba agrim fazla bugun 6.gun ben tutmadi deyip aglamalara basladim bile
çok erken daha canım moralini bozma sakın.belirti ağrı falan takılma bunlara.herkes farklı yaşıyor hamileliğini.insallah canim ama benim tutmadi galiba agrim fazla bugun 6.gun ben tutmadi deyip aglamalara basladim bile
Ananas ve kabak cekirdegi yiyorum canım..ceviz ve kuru uzumde yiyeyim bari...Bugun çöktüm moralim bozuktuAaaa pozitif ol cnm niye durduk yere kendini üzüıyorsun... ağri oluyor daha var senin anananas ceviz kuru Uzum ye beslenmeye dikkat cnm moralini bozma
ne bileyim canım ya bütün adet belirtilerim olunca korktum bir an işte.Hayirlisi bakalim bekleyip görcez artık.buarada yorumun icin tesekurler...çok erken daha canım moralini bozma sakın.belirti ağrı falan takılma bunlara.herkes farklı yaşıyor hamileliğini.
Gelgitler oluyor tatlım Allah hayırlısı ni versin inşaallahAnanas ve kabak cekirdegi yiyorum canım..ceviz ve kuru uzumde yiyeyim bari...Bugun çöktüm moralim bozuktu
insallah canım benim saģol..Gelgitler oluyor tatlım Allah hayırlısı ni versin inşaallah
ne bileyim canım ya bütün adet belirtilerim olunca korktum bir an işte.Hayirlisi bakalim bekleyip görcez artık.buarada yorumun icin tesekurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?