- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
inşallah canım doktorumu aradım yuvalanma kanaması olabilir merak etmeyin, sabirla bekliycez dedi.İnsallah sonuc pozitif olur Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah..İnsallahh bebisiniz ordadır lekelenme olup gebe kalanları okuduk burada canim.moralinizi bozmayin bol bol dinlenin
Amin canimmm insallahhinşallah canım doktorumu aradım yuvalanma kanaması olabilir merak etmeyin, sabirla bekliycez dedi.İnsallah sonuc pozitif olur Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah..
inşallah canım doktorumu aradım yuvalanma kanaması olabilir merak etmeyin, sabirla bekliycez dedi.İnsallah sonuc pozitif olur Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah..
Ben iyiyim keyfim yerinde şimdilik .transferi iple çekiyorum.neden için sıkılıyor ki.inş az kaldı bebeklerlerimizi almaya moralini yüksek tutmaya çalış.
Ayy hadi inşallah...inşallah canım doktorumu aradım yuvalanma kanaması olabilir merak etmeyin, sabirla bekliycez dedi.İnsallah sonuc pozitif olur Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah..
Ben iyiyim keyfim yerinde şimdilik .transferi iple çekiyorum.neden için sıkılıyor ki.inş az kaldı bebeklerlerimizi almaya moralini yüksek tutmaya çalış.
İnsallahh canim.dusundukce geriliyorum bir heyecan vesvese tedirginlik sarıyor her yanimi .Ben iyiyim keyfim yerinde şimdilik .transferi iple çekiyorum.neden için sıkılıyor ki.inş az kaldı bebeklerlerimizi almaya moralini yüksek tutmaya çalış.
.nasibimizde varsa olacak elbet.umalım ki rabbim çok bekletmesin.duanı et Allaha sığın.bende telaşa kapıldığım zaman kendime elimden geleni yaptığımı ille de bir evlat değil de hayırlı sağlıklı mutlu olacak bir evlat dilediğimi hatırlatıyorum ve zamanı geldiğinde olacağına inanıyorum.İnsallahh canim.dusundukce geriliyorum bir heyecan vesvese tedirginlik sarıyor her yanimi .
evet canım yerlesme kanamasi olabiliyormus oyle ped falan koydunmu yoksa lavobaya gittiginde peceteyemi geliyordu ?? kaç gun sürdü ve rengi falan nasildi canim aydinlatirmisin beni..Aklimdaki deli sorularrBenim de transferin 5. Günü pembe lekelenme olmuştu. Yerleşme kanamasıymış. Pozitif gördüm. Herkes te olmayabiliyor ama benim gibi olan da var.
Amin.Bndede var bi tuhaflık boslukta gibiyim.Rabbim yardımcımız olsun inş
Allah hayırlısıni versin en güzel ve doğru zamanda inşallahhhhhhh dua etmeye ve inanmaya devam et canım nolurArkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler sonucum negatif 0,5
Teşekkürler canım... Hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum maalesefAllah hayırlısıni versin en güzel ve doğru zamanda inşallahhhhhhh dua etmeye ve inanmaya devam et canım nolur
Bilmiyorum canimm aklimaa pek cok sey geliyor hic kafamda yokken bu sabah embryolarim diye uyandim onlar nasil olacak acaba diye cunku bnm 2.gun bolundukten sonra donduruldu bnim arkadasima da cem bey boyle yapmisti esiyle esimin problemleri ayni hatta.umarim guzelce bolunmeye devam ederler.adim adim sikintilarin ustesinden gelmeye calisiyorum Allahin izniyle, ama icimde hep kocaman korkularlaBoşlukta olmayın kızlar noluyor S Sece44 L lavantacicegi bugünlere iyi değerlendirin transfer den sonra asıl bekleyis boşluk olacak şimdi enerji toplama zamanı
Hayırlısı ni dileyeceğiz cnm başka yapacak bir şey yok Takdiri mutlak sen moralini yüksek tutBilmiyorum canimm aklimaa pek cok sey geliyor hic kafamda yokken bu sabah embryolarim diye uyandim onlar nasil olacak acaba diye cunku bnm 2.gun bolundukten sonra donduruldu bnim arkadasima da cem bey boyle yapmisti esiyle esimin problemleri ayni hatta.umarim guzelce bolunmeye devam ederler.adim adim sikintilarin ustesinden gelmeye calisiyorum Allahin izniyle, ama icimde hep kocaman korkularla
Canim insallah bir sonraki deneme de hayirli guzel haberler alirsin amin.cok uzuldumArkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler sonucum negatif 0,5
Bana 9 demisti ama bilmiyorumAllah herkesin yüzünü güldürsün işallah
Kızlar progestanı kaçıncı haftada bıraktırıyor dr.larınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?