2016 mayıs tüp bebek

slm kızlar dün yine kanama vardı az doktorumu aradım en yakın hastaneye git iğne yaptır birde utrasyonla baksınlar dedi
keşke gitmeseydik doktor baktı 6 haftalık hamilesin ama kesede bebek yok 1 hafta bekleyip kürtaj yapalım dedi meleğim uçmuş gitmiş yuvasından

merhaba kızlar rabbim tez zamanda evlat nasip etsin hepimize. bende başladım iğnelere bu ay transfer olacak banada dua edin .rabbi yessir valatü assir rabbi teammen bil hayr.amin
hayırlı olsun tedavin canım sıfırdan tedavi mi dondurulmuş mu?

canım ya üzülme diyemeyeceğim ne kadar üzücü olduğunu biliyorum ama Rabbim büyük yaşınız da çok genç illa ki bunda olmasa birinde olacak hepimizi de görecek bigün inşallah. bu arada bir başka doktora daha görünsen mi aceba?

Canim Rabbim guc versin size tez zamanda hayirli saglikli bebeklerin olsun insallah aminn

Canım benim Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve kalplerinizi buna razı kılsın. Vakti zamanı değildir. Elinden geleni yaptın. Allahım tez zamanda hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah. Ama düşük oluyorsa sağlıklı değildir zaten.

merhaba kızlar rabbim tez zamanda evlat nasip etsin hepimize. bende başladım iğnelere bu ay transfer olacak banada dua edin .rabbi yessir valatü assir rabbi teammen bil hayr.amin
Hayırlı olsun canım. Merkez değişmekle iyi yapmışsın. İnşallah bu tedavinle hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…