Doktorlara Gore değişiyor demekki ki benim tek bildgm yarın kandegerlerm ve rahim duvarım iyiyse transfer gününu belirleyeceklerini söylemeleri .sen hangi şehirde tedavi görüyorsun canimevet canım normalde çatlaması gereken yumurta çatlayınca transfer edecekmiş farklı uygulama yapan doktorlar var benim ilk dondurulmuş tedavimde mesela bi dünya ilaç iğne kullanmıştım yine. bunda doğala en yakın şekilde hareket etmeye çalışıyor bakalım her yolu deniyoruz Rabbim görsün senin de haberlerini bakliyorum bu arada G gipsyy ve @lavantacicegi sizden naberr?
Hayırlısı olsun canimm Allah yardımcımız olsungünaydın kızlaar :) 2.tedaviye başlıyorum ilaca başladım.dondurulmuşlarla olcak bu ay tedavim.çok heycanlıyım....
Hayırlı olsun canım.inşallah güzel sonuçlar alırızgünaydın kızlaar :) 2.tedaviye başlıyorum ilaca başladım.dondurulmuşlarla olcak bu ay tedavim.çok heycanlıyım....
Beni hiç kontrole çağırmadı.21 temmuzda direk transfere gidicem.tabi dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse.canım senin tedavi şeklini de duymuştum.inş sonuş güzel olurevet canım normalde çatlaması gereken yumurta çatlayınca transfer edecekmiş farklı uygulama yapan doktorlar var benim ilk dondurulmuş tedavimde mesela bi dünya ilaç iğne kullanmıştım yine. bunda doğala en yakın şekilde hareket etmeye çalışıyor bakalım her yolu deniyoruz Rabbim görsün senin de haberlerini bakliyorum bu arada G gipsyy ve @lavantacicegi sizden naberr?
Canım kontrolde kan değerlerine falan mı bakacak acaba ya da ultrason.burdan yazarsan sevinirim.benimki kontrole çağırmadı beni.Canimmm ben hiç bilmiyorum surecii normalde çatlaması gereken aylık yumurtan mi catlamamiss.benim kontrolüm yarın olacak hayirlisiyla sabahtan hemn yazarım buraya.bu arada çok tatlısının çok buldum kandiriklamaya
Yarın sabah gidicez canim doktorum erken yaptirma dedi eşimde goturmedi hastaneyecanım 11. gün illa ki çıkar testte bi kan versen? pozitifse inşallah ve kanama alanı varsa önlem falan alır doktorun. adet düzeni o kadar ilaçtan tabi ki etkileniyor gecike de biliyor erken de olabiliyor inşallah yerleşme kanamasıdır
Ne güzel şanslısın, normalde 4 boyutlu baktirmak 300 küsur tlCanım takip için başka doktora yönlendirdi kendi doktorum ama aynı hastane. Yani ben bilmiyordum cihazı muayneye gittim bugün kontrolüm vardı. Gittiğimde öğrendim bende cihazın 4 boyutlu olduğunu. Yok doktorum istemedi öyle birşey. Yönlendirdiği doktora gittim sadece.
neyse az kalmış yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah bize de umut olursun canımYarın sabah gidicez canim doktorum erken yaptirma dedi eşimde goturmedi hastaneye
inşallah çözünecekler sımsıkı tutunacaklar annelerine kötüyü çağırmak yokBeni hiç kontrole çağırmadı.21 temmuzda direk transfere gidicem.tabi dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse.canım senin tedavi şeklini de duymuştum.inş sonuş güzel olur
Transfer oldun ve adet olmayı mı bekliyorsun anlamadım. Zaten hamile kaldıysan adet olmazsın, bir de kullanılan ilaçlar adet olmanı engeller, ilaçları bıraktığında olursun ki olumsuz sonuç alırsan bırakırsın ilaçlarıKızlar bu progestan falan adet gecikmesi yaparmi bugun benim transferimun 11 günü 8.gunun aksamından beri kahverengi lekelenmem var. Acaba diyorum adetimmi sökemiyor.Doktorum yerlesme kanamasıdır diyoda. bakalım yarin ogrencez boyle birsey yasayan varmı??
kullanılan ilaçlar adet olmayı engellemiyor canım benim 2. ve 3. tedavimde daha test günüm bile gelmeden 8. gün de direk adet oldum baranısıl da yarın test yaptıracak ama korkuyor kanama adet kanaması da ilaçlar sökmesini mi engelliyor diyeTransfer oldun ve adet olmayı mı bekliyorsun anlamadım. Zaten hamile kaldıysan adet olmazsın, bir de kullanılan ilaçlar adet olmanı engeller, ilaçları bıraktığında olursun ki olumsuz sonuç alırsan bırakırsın ilaçları
saol canm hepimiz için hayırlı olumlu olsun inşallah ..estrofem elevit ve corasprin kullanıorum canm salı tekrar randevum var bakalm.ankaradaym ben güven hastanesi.Hayırlı olsun canım. Benim de dondurulmuş tedavi olacak ilk kez. Adet Adetliyken başlıyorsun yine ilaca. Hangi ilacı kullanıyorsun canım. Bir de hangi merkezde. Benim şişli memorial . Onların dondurulmuş tedavi protokolünü bilmiyorum
saol canm evet estrofem vitamin corasprin kullanıorumhayırlı olsun tedavin ne kullanıyorsun ilaç canım estrofem mi?
Canım transferin 11.gunu bugun 8gun aksamdan beri kahve akintim var acaba ilactan dolayimi diye dusundum test gunum yarin daha..Transfer oldun ve adet olmayı mı bekliyorsun anlamadım. Zaten hamile kaldıysan adet olmazsın, bir de kullanılan ilaçlar adet olmanı engeller, ilaçları bıraktığında olursun ki olumsuz sonuç alırsan bırakırsın ilaçları
İnsallah canim benim Rabbim evlat isteyen kimsenin kucagini boş bırakmaz insallh.neyse az kalmış yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah bize de umut olursun canım
senin kahve leke falan gelmedimi direk adetinmi geldi canım?kullanılan ilaçlar adet olmayı engellemiyor canım benim 2. ve 3. tedavimde daha test günüm bile gelmeden 8. gün de direk adet oldum baranısıl da yarın test yaptıracak ama korkuyor kanama adet kanaması da ilaçlar sökmesini mi engelliyor diye
Bende ilaçlar geciktiriyor diye biliyorum çünkü benim negatifi gördükten sonra 5.gün geldi adetim yani ilaçları kesince.geç oldum yani.seninki bence yerleşme kanaması.inşallah öyledirsenin kahve leke falan gelmedimi direk adetinmi geldi canım?
insallah canım ya yarın yazıcam buraya insallah..çok heyecanlıyım...Bende ilaçlar geciktiriyor diye biliyorum çünkü benim negatifi gördükten sonra 5.gün geldi adetim yani ilaçları kesince.geç oldum yani.seninki bence yerleşme kanaması.inşallah öyledir
İnşallah güzel haberlerini alırız hadi bakalım hayırlısı olsuninsallah canım ya yarın yazıcam buraya insallah..çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?