2016 mayıs tüp bebek

Doktorlara Gore değişiyor demekki ki benim tek bildgm yarın kandegerlerm ve rahim duvarım iyiyse transfer gününu belirleyeceklerini söylemeleri .sen hangi şehirde tedavi görüyorsun canim

Beni hiç kontrole çağırmadı.21 temmuzda direk transfere gidicem.tabi dondurulmuşlarım sağlıklı çözülürse.canım senin tedavi şeklini de duymuştum.inş sonuş güzel olur

Canimmm ben hiç bilmiyorum surecii normalde çatlaması gereken aylık yumurtan mi catlamamiss.benim kontrolüm yarın olacak hayirlisiyla sabahtan hemn yazarım buraya.bu arada çok tatlısının çok buldum kandiriklamaya
Canım kontrolde kan değerlerine falan mı bakacak acaba ya da ultrason.burdan yazarsan sevinirim.benimki kontrole çağırmadı beni.

Yarın sabah gidicez canim doktorum erken yaptirma dedi eşimde goturmedi hastaneye

Ne güzel şanslısın, normalde 4 boyutlu baktirmak 300 küsur tl

Transfer oldun ve adet olmayı mı bekliyorsun anlamadım. Zaten hamile kaldıysan adet olmazsın, bir de kullanılan ilaçlar adet olmanı engeller, ilaçları bıraktığında olursun ki olumsuz sonuç alırsan bırakırsın ilaçları

kullanılan ilaçlar adet olmayı engellemiyor canım benim 2. ve 3. tedavimde daha test günüm bile gelmeden 8. gün de direk adet oldum baranısıl da yarın test yaptıracak ama korkuyor kanama adet kanaması da ilaçlar sökmesini mi engelliyor diye

saol canm hepimiz için hayırlı olumlu olsun inşallah ..estrofem elevit ve corasprin kullanıorum canm salı tekrar randevum var bakalm.ankaradaym ben güven hastanesi.

Canım transferin 11.gunu bugun 8gun aksamdan beri kahve akintim var acaba ilactan dolayimi diye dusundum test gunum yarin daha..

senin kahve leke falan gelmedimi direk adetinmi geldi canım?

senin kahve leke falan gelmedimi direk adetinmi geldi canım?
Bende ilaçlar geciktiriyor diye biliyorum çünkü benim negatifi gördükten sonra 5.gün geldi adetim yani ilaçları kesince.geç oldum yani.seninki bence yerleşme kanaması.inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…