Canım başkent hastanesi çağrı beyde muayne oldum. Cihazı 4 boyutlu renkli görüyorsun hareketlerini izliyorsun. Evet bencede erkendi cinsiyeti ama yüzde 70 eminim kız dedi :) cihaz gerçekten farkediyormuş. Senin ne zaman muaynenAaa cok erken degil mi daha canimm cok sasirdimm yaa cibsyet bile belli olms 4 boyutlu ne oluyor rutin mi yapiyolar onu
Allah razı olsun canım benimAhh kuzum benim.ne mutlu sana.mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olması dileğiyle...
Maşallah kızınıza :) darısı da bizimkilere insallah. Erken öğrenmişsiniz ne güzel. 4 boyutluyu dr.mu istedi siz mi gittiniz?Kızlar bugün 4 boyutlu ultrosona girdim. Bebişi renkli görüntüde gördümHareket ediyor ayaklarını kımıldatıyor o kadar garip bir duyguki allah herkese yaşatsın bu duyguyu cinsiyetini bile söyledi doktor çok erken olmasına rağmen. Kız bebek bekliyorum herşey çok normal ve sağlıklı bebeğim. 11. Haftadayız. Tarama testim var 2 hafta sonra. Rabbimden dilerim transfer sonucunu bekleyenler pozitif , hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağına alır inşallah
Canım takip için başka doktora yönlendirdi kendi doktorum ama aynı hastane. Yani ben bilmiyordum cihazı muayneye gittim bugün kontrolüm vardı. Gittiğimde öğrendim bende cihazın 4 boyutlu olduğunu. Yok doktorum istemedi öyle birşey. Yönlendirdiği doktora gittim sadece.Maşallah kızınıza :) darısı da bizimkilere insallah. Erken öğrenmişsiniz ne güzel. 4 boyutluyu dr.mu istedi siz mi gittiniz?
Canım alttan neden baktirmiyorsun. Zararlı bir uygulama değil. Ben de batirdim ilk ay. Zararlı olsa yapmazlar. Rahat ol benceultrasyonda yine görünmedi alttan bakalım dedi bende hayır dedim doktorum baktırma kesinlikle dedi bugün kan tahlili yaptırdım 7061.0^ çıktı
21 haziranda tranfer oldum sizce normal mi
ultrasyonda yine görünmedi alttan bakalım dedi bende hayır dedim doktorum baktırma kesinlikle dedi bugün kan tahlili yaptırdım 7061.0^ çıktı
21 haziranda tranfer oldum sizce normal mi
Sali ya alabildim canm randevu o zaman gidicem benimkide gosterr belki cinsiyetini :)) cok heyecanliiiiCanım başkent hastanesi çağrı beyde muayne oldum. Cihazı 4 boyutlu renkli görüyorsun hareketlerini izliyorsun. Evet bencede erkendi cinsiyeti ama yüzde 70 eminim kız dedi :) cihaz gerçekten farkediyormuş. Senin ne zaman muaynen
Gösterir canım. Hoca görüyor zaten. Başta söylemiycem dedi ama sonra dayanamadı söyledi. Sen çok geç almışsın randevuyu. Bu hafta gitseydin keşkeSali ya alabildim canm randevu o zaman gidicem benimkide gosterr belki cinsiyetini :)) cok heyecanliiii
Ayyy MaşşşalllaaahhhhhGösterir canım. Hoca görüyor zaten. Başta söylemiycem dedi ama sonra dayanamadı söyledi. Sen çok geç almışsın randevuyu. Bu hafta gitseydin keşke
Ayy canım çok heycanlı :) inşallah öğrenirsin cinsiyetini :)Ayyy Maşşşalllaaahhhhh
Benimde 11 hafta bende cuma günü gidicem kontrole
Ama ultrason cihazının önemi büyük bu haftada cinsiyeti göçermek için
Şükürler oldun
Hayırlı olsun canım. Benim de dondurulmuş tedavi olacak ilk kez. Adet Adetliyken başlıyorsun yine ilaca. Hangi ilacı kullanıyorsun canım. Bir de hangi merkezde. Benim şişli memorial . Onların dondurulmuş tedavi protokolünü bilmiyorumgünaydın kızlaar :) 2.tedaviye başlıyorum ilaca başladım.dondurulmuşlarla olcak bu ay tedavim.çok heycanlıyım....
hayırlı olsun tedavin ne kullanıyorsun ilaç canım estrofem mi?günaydın kızlaar :) 2.tedaviye başlıyorum ilaca başladım.dondurulmuşlarla olcak bu ay tedavim.çok heycanlıyım....
Ben ptesi gunu Ozel Eryaman hastanesine Oskar ögütene gittim drdan memnun kaldim...Ankara'da gebelik takibi yapacak iyi bir hastane ve dr tavsiyenize ihtiyacım var....
Canimmm ben hiç bilmiyorum surecii normalde çatlaması gereken aylık yumurtan mi catlamamiss.benim kontrolüm yarın olacak hayirlisiyla sabahtan hemn yazarım buraya.bu arada çok tatlısının çok buldum kandiriklamaya
evet canım normalde çatlaması gereken yumurta çatlayınca transfer edecekmiş farklı uygulama yapan doktorlar var benim ilk dondurulmuş tedavimde mesela bi dünya ilaç iğne kullanmıştım yine. bunda doğala en yakın şekilde hareket etmeye çalışıyor bakalım her yolu deniyoruz Rabbim görsün senin de haberlerini bakliyorum bu arada G gipsyy ve L lavantacicegi sizden naberr?Canimmm ben hiç bilmiyorum surecii normalde çatlaması gereken aylık yumurtan mi catlamamiss.benim kontrolüm yarın olacak hayirlisiyla sabahtan hemn yazarım buraya.bu arada çok tatlısının çok buldum kandiriklamaya
canım 11. gün illa ki çıkar testte bi kan versen? pozitifse inşallah ve kanama alanı varsa önlem falan alır doktorun. adet düzeni o kadar ilaçtan tabi ki etkileniyor gecike de biliyor erken de olabiliyor inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar bu progestan falan adet gecikmesi yaparmi bugun benim transferimun 11 günü 8.gunun aksamından beri kahverengi lekelenmem var. Acaba diyorum adetimmi sökemiyor.Doktorum yerlesme kanamasıdır diyoda. bakalım yarin ogrencez boyle birsey yasayan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?