Canım benim Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin ve kalplerinizi buna razı kılsın. Vakti zamanı değildir. Elinden geleni yaptın. Allahım tez zamanda hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah. Ama düşük oluyorsa sağlıklı değildir zaten.
Hayırlı olsun canım. Merkez değişmekle iyi yapmışsın. İnşallah bu tedavinle hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder Rabbim
Ewettt canimm hep kalabalikHadi kizlar herkesten iyi haberler bekliyorum @BARAN90ISIL. @lavantacicegi. S Sece44 . Nasil oralar kalabalik mi)
Keşke gorusebilseydik yarın tek olacağı m eşim gelmiyor tam da gorecekken mercimegiEwettt canimm hep kalabalik)
Canimm ben daha cok protein agirlikli besleniprum transferimi bekliyorum.ayrica nar suyu iciorum rahim duwari icin.sutu cok sewiorym sutte iciorum hemen hemen hergun 2 yumurta yiyorum.kızlar bu aşamada ne yediniz nelere dikkat ettiniz bana yardımcı olabilirmisiniz. tabiki ilk önce Allahın takdiri ama tevekkül
Ayy bir gun insallah gorusecegiz canim.yaa nilgun defter var ya giriste insanlar yaziyorr onu okudumm gozlerim dolu doluu senin ismni de aradim.eger guzel haberler alirsam bn de yazacagim Allahin izniyle.okuyanlara moral ve umit olsun diyeKeşke gorusebilseydik yarın tek olacağı m eşim gelmiyor tam da gorecekken mercimegi
Aa evet geçen gordum de işte daha netlesmedi diye kese kalp falan yazmadım inşallah canım ee senin belli olmadı mı dahaAyy bir gun insallah gorusecegiz canim.yaa nilgun defter var ya giriste insanlar yaziyorr onu okudumm gozlerim dolu doluu senin ismni de aradim.eger guzel haberler alirsam bn de yazacagim Allahin izniyle.okuyanlara moral ve umit olsun diye
Biz yine capitole gtmistik o sira cagirmislar arayinca hemen geldik.birazdan alirlar kalbim pit pittttAa evet geçen gordum de işte daha netlesmedi diye kese kalp falan yazmadım inşallah canım ee senin belli olmadı mı daha
Hadi bakalım benimki 21 temmuz arka arkaya olcak bence
Nasıl bu cumartesi miii ilac kullanacak misin peki hayırlısı olsun tatlım kavuşmaya az kaldı deseneKizlarr cumartesi transferim insallah zaten 3tane embryom vardi 3unude koyacaklarmis sanirim dualarinizda beni de unutmayin lutfen .spermin kalitesinden dolayi cok bekletmeyelim embryoyu dedi dr
Ewet bu cumartesii Allahim yuzumuzu guldursun insallah.embryo labaratuar ortami bile olsa risk altinda olabilir dedii.ondan kacinci gun embryosu olduguna takilma ilk denemenz ve spermde genetik problem olup olmadgni bilmiyoruz gorunuste yok fakat riske atmiyoruz rahim daha uygun dedi onlar icinNasıl bu cumartesi miii ilac kullanacak misin peki hayırlısı olsun tatlım kavuşmaya az kaldı desene
Anladım canım rahmi hazırlayıcı ilaçlar jel falan kullanacak misin hayırlısı olsun inşaallah tabii en uygun doğal ortamları rahimEwet bu cumartesii Allahim yuzumuzu guldursun insallah.embryo labaratuar ortami bile olsa risk altinda olabilir dedii.ondan kacinci gun embryosu olduguna takilma ilk denemenz ve spermde genetik problem olup olmadgni bilmiyoruz gorunuste yok fakat riske atmiyoruz rahim daha uygun dedi onlar icin
Ewet canm estrofem crionne jel tetradoc prednol coraspin ve folik yazdiAnladım canım rahmi hazırlayıcı ilaçlar jel falan kullanacak misin hayırlısı olsun inşaallah tabii en uygun doğal ortamları rahim
.ayy ne güzel hadi hayırlısı olsun.asıl bekleyiş c.tesiden sonra.geri sayım başlıcak.Kizlarr cumartesi transferim insallah zaten 3tane embryom vardi 3unude koyacaklarmis sanirim dualarinizda beni de unutmayin lutfen .spermin kalitesinden dolayi cok bekletmeyelim embryoyu dedi dr
Ayyy canimmm cok sukurr insallahh bebisin birakmaz seni.ya doktorlar nye boyleee kimsenin gunahini almak istemiorum ama yazik deil mi o haberle butun moraliniz gitmistir.sen bebegine odaklan annesii dusunme baska seydünden beri moralim bozuktu kendi doktorumuza gittik o doktorlar ne saçmalıyor dedi isimlerini ver kimmiş onlar dedi 14 m kese bebeğin görünmemesi normal 20 m olması lazım bebeğin görünmesi için kanama içinde tutunma ve yerleşme kanaması dedi içime su serpti allah'ım senin evlatlarını bakmak ve hizmet için bekliyoruz
Üzülme arkadaşım inş kısa zamanda bebişini kesesinde kalbi atarken görğrsğn.dualarım seninle.dünden beri moralim bozuktu kendi doktorumuza gittik o doktorlar ne saçmalıyor dedi isimlerini ver kimmiş onlar dedi 14 m kese bebeğin görünmemesi normal 20 m olması lazım bebeğin görünmesi için kanama içinde tutunma ve yerleşme kanaması dedi içime su serpti allah'ım senin evlatlarını bakmak ve hizmet için bekliyoruz
Eeet oyle nasil bir bekleyis olacak benim icin bilmiyorum.suphesiz en tedirgin gunlerimden olacak.ayy ne güzel hadi hayırlısı olsun.asıl bekleyiş c.tesiden sonra.geri sayım başlıcak.
Beraber atlatacagiz canım merak etmeEeet oyle nasil bir bekleyis olacak benim icin bilmiyorum.suphesiz en tedirgin gunlerimden olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?