2016 mayıs tüp bebek

Merhaba 31 yaşındayım 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. İlk gebeligim 2013 yılında rahim filmi cektirdikten 2 ay sonra gerçekleşti ama dış gebelikle sonuçlandı. Bir tane de düşükle sonuçlanan gebeligim var. (Klomen takviyesi alarak hamile kalmistim) Bir aşılama deneyimim var ama gebelik oluşmadı. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 26 Nisan regl tarihim. 9 mayista yumurtalar toplandı doktorum 12 tane yumurtamin olduğunu söyledi. 15 Mayıs cmts günü saat 11.30'da 5.gün embriyonun transferi edildi. 3 tane 1. Kalitede embriyomun olduğunu ve bana bir tane mi 2 tane mi transfer edelim die sordu bende acgozluluk mu yaptim iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum ama o kadar bebek özlemi ve isteği var ki 2 tane çıktı ağzımdan iki embriyo transferim var bugün transferi yaptırdığım günü de katarak söylersem eğer 5. Günüm belirti sadece memelerde hassasiyet onun dışında bir belirti yok. Benim söyleyeceklerim bunlar Rabbim isteyenlere hayırlı,sağlıklı, salih ve ömürlü evlatlar versin içlerinde de bana inşaAllah. Benimle aynı tarihte transfer yaptıranlar varsa belirtilerini öğrenmek isterim.

Günaydın canım henüz adet olmadım 4 gün falan var yasminim yarın bitio ve yarın lucrin le başlıyorum inşallah. Bu arada nar suyu sipariş etmiştim onlar geldi içiyorum. Heyecanla bekliyorum. Doğudaki son tedavim olacak inşallah bu. Ve inşallah son tedavimde tutar diye dualar ediyorum. Bi yandan da taşınma telaşı canım eşya topla bi de gelen gidenim oluo taşınmadan gelelim diye ☺☺ öyle canım yaa uğraşıyorum arada bakamıyorum foruma ben bakana kadar epey yazan oluo ☺☺

Valla bu kadar strese şeye hepimiz genelde ikiz transfer yaptırıyoruz canım belki bi daha hiç evlat sahibi olamayız düşüncesi de var en azından 2 tane olsun diyoruz. Allah gönlüne göre versin inşallah hepimizin de . Pozitifi görmeyi ve bebişlerimizi kucağımıza alıp sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallahhhhhhh

Çok şükür aynen öyle :) ama şu 12 günün geçmesi için de bi çare olaydı iyiydi
Ahh bidr o stresli bekleme donemi ilac kullanırken vakit geciyo klomen kullanırken oyleydi iste klomen bitene kdr bi vakit geciyodu sonra catlatma ignesinin vakti gelene kadar ama igneden sonra iki hafta gecmeek bilmiyordu bu süreç daha zor ins bekleyişin sonu bebis olur cnm

[QUOTE, post: 46541311, member: 726232"]Kızlar bugün opu var 10 da dua edin lütfen kolay geçsin[/QUOTE]
Rabbim yardimcin olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…