Canım bende de oyleydi ama 8 haftada sonra geçti senin de geçerIyi gidiyor canım cok şukur cok cok asırı sıkıntılarm yok :) bi tek sey var sonradan yumurtalar olmuş bi suru onlar agrı yapıyo ve o igne zamanındaki gbi doluluk hissediyorum kasıklarda falan onun dısnda cok bi sorun yok sukur bugun 7+3 üm :) sen napıyosun nasılsın ne kadar oldu :)
Ahh canimm o yavrucugun saglikli olsun dondurulsun belki ikizlerden sonra 3.yu istersinizzz.benim bebeklerden senin bebeklere cok slm varrrİnş canım inş tek duam bu.hepimiz için transfere giderken kuran okudum dua ettim.r abbim kabul etsin inş.2 tane transfer edildi.biri nin gelişimine bakıp yarın haber verecekler
Cok guzel bir his ya Rabbim yuzumuzu guldursun amin.sana bol dinlenmelerBenimkilerden de size slm var:)büyük gün 1 ağustos canım inş bırakmazlar beni.ben şimdiden çok alıştım onlara inş annelerini hiç uzmezler.
Kabiz olmamaya calis...Ben kabak cekirdegi ve Ananas yemistimKızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?
Kızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?
Yaa onu dicemm yani ordan dusmesi imkansizsa yani bizim yapacagimiz birsey yok sadece cok ani harektlerden ve darbelerden koruyacagz.banada igne vurdular orda yarim saat sonra don dio hemsire korkuom diorumBnde ananas kabak çekirdeğine basliyim yarin.bugun hemşire gülüyor du bana rahat olun ordan duşmesi imkansız die.ama ben çok pinpirikliyim malesef:)
Ayy masallahh kırk bin kere :))) cok sukur :)İyiyim canm bende 11+4 um cok sukur bugun kontrolum vardii bebis bayaa buyumuss :)) ili defa boyle gorevildim cok netti cok guzel bir hiss allahim herkese yasatsin bu hissi kucagimiza almayi nasip etsin :)) kismetsee oglusum olacakmis yuzde seksen erkek dedi doktorum :))
Cok sagol canım buna cevap bulamamistm burda icimi rahatlattin :) doktor da en gec 12.haftada birden hepsi söncek kaybolcak dedi bakalım insallah :)Canım bende de oyleydi ama 8 haftada sonra geçti senin de geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?