- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canım sen dikkatli ol. Biraz daha bekle. İş yapma. Belinin ağrıması çok normal. İş yaptığında hamilelikte direk belin ağrıyor. Hamileliğin ilerlesin. Yavaş yavaş yaparsın. Arada kadın alırsınKızlAr ben bugün biraz işmyaptım müthiş belim ağrıyor Korkuyorum sizce normal mi
Hayır tabiki de kan dolaşımı çok önemli ağır işler yapmayacksin dinlenmek önemli yatmak diye bir şey yok ben 2.gun ayağa kalktım işime baktım dikkatli davran yeterArkadaslar transfersen sonra illa sureklo yatmak mi gerekiyor yuruyusun zarari olurmu
Hamilelik haftası Nasıl hesaplanıyor acabaHayır tabiki de kan dolaşımı çok önemli ağır işler yapmayacksin dinlenmek önemli yatmak diye bir şey yok ben 2.gun ayağa kalktım işime baktım dikkatli davran yeter
Son adet tarihi baz alınıyor fark etmiyorHamilelik haftası Nasıl hesaplanıyor acaba
Aminn canimm aminn insallah tamamina erdirsin sevincimizi rabbim.. olmayan herkese nasip etsinn.. Saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallahCanımmm maşallah bebişine. Çok sevindim senin adına. Bugünlere zar zor geldik Rabbim hep yüzümüzü güldürsün inşallah.
Tüp bebek de de öyle mi onda farklı diye biliyorum benSon adet tarihi baz alınıyor fark etmiyor
Hayır onda da aynı Dr um öyle hesapladı benimkiniTüp bebek de de öyle mi onda farklı diye biliyorum ben
Tamam canım teşekkür ederimHayır onda da aynı Dr um öyle hesapladı benimkini
Hülyacım tebrik ederim canım Allah sağlık versin size maşallah barekallah :) biz cinsiyeti göremedik 12. haftada bakalım üç hafta var diğer kontrole erkek bebişler erken belli oluyo galibaAminn canimm aminn insallah tamamina erdirsin sevincimizi rabbim.. olmayan herkese nasip etsinn.. Saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallah
Hayırlı olsun canım tedavin bu kullandığın iğne yumurta büyütücü olmalı hepimiz bunun türevlerini kullandık merak etme güzelce büyüsün yumoşlarKızlar bende dün start verdim :) hamdolsun Rabbim inşallah güzel ve hayırlı sonuçlara ulaştırır banada dua edermisinniz. . Menogon verdi döktür 375 doz 3 gün kalcadan alıyorum cuma kontrolüm var bu ilacı kullanan oldu mu
Tüp bebekte de aynı mantıkla son adet tarihine göre hesaplanıyor canımTüp bebek de de öyle mi onda farklı diye biliyorum ben
Canim.hayirli olsun.pasann saglikla kucagina almayi nasip etsin..Aminn canimm aminn insallah tamamina erdirsin sevincimizi rabbim.. olmayan herkese nasip etsinn.. Saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallah
Ben maf oldum canm bulantilardan yemek yemek iskence oldu ilaclari iciyrm bir saati zor geciyorum kusmamak icinP pink_love_lady canım kaçıncı haftadasın bulantılar geçecek inşallah emin ol benim de çok fazla oldu günde üç dört kez istifa ettim sanki hiç geçmeyecekti ama şuan o günleri hatırlamıyorum bile ne bulantı kaldı ne istifra bi de bana tek iyi gelen şey sakız çiğnemekti o dönemde sen susuz kalma yeterki bebiş için değer
İnşallah canım benim hormon değerlerim normal ama doktor usg de zayıf diyor inşallah herkeste bende hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavusuruzHayırlı olsun canım tedavin bu kullandığın iğne yumurta büyütücü olmalı hepimiz bunun türevlerini kullandık merak etme güzelce büyüsün yumoşlar
Canım yumurtalar toplanmadan belli olmaz zayıf mı iyi mi sen iyi düşün sağlıklı beslen sigara kullanıyorsan mutlaka bırak ne zaman toplanacak yumoşlarİnşallah canım benim hormon değerlerim normal ama doktor usg de zayıf diyor inşallah herkeste bende hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavusuruz
İyiyiz kuzum gün sayıyoruz senin gibi :) senin ikiz miydi yanlış mı hatırlıyorum kaçıncı haftadasın az daha sabret bulantılar geçecek inşallah serin ferah şeyler tüket canının istediği bişey varsa onu ye bazen işe yarıyorKizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?