canım hayırlı olsun tedavin menogon ben kullandım daha önce gonal-f gibi o da yumurta büyütmek içinKızlar bende dün start verdim :) hamdolsun Rabbim inşallah güzel ve hayırlı sonuçlara ulaştırır banada dua edermisinniz. . Menogon verdi döktür 375 doz 3 gün kalcadan alıyorum cuma kontrolüm var bu ilacı kullanan oldu mu
Canim doktorun ultrasonu 4 boyutluydu o yuzden goruldu sanirim:) ama diger kontrole kadar beklemedeyim yuzde seksen dedi doktor ama yinede emin olalim diger kontroldeHülyacım tebrik ederim canım Allah sağlık versin size maşallah barekallah :) biz cinsiyeti göremedik 12. haftada bakalım üç hafta var diğer kontrole erkek bebişler erken belli oluyo galiba
Canimmmmm canimmm hadi hayırlı olsun insalllahhhhhh Rabbim cokk cokk yardım etsin sana ve hepimize insalllahhhhhh
Ay ne güzel ya dört boyutlu ultrasonda herşey görünüyordur dimi maşallah maşallahCanim doktorun ultrasonu 4 boyutluydu o yuzden goruldu sanirim:) ama diger kontrole kadar beklemedeyim yuzde seksen dedi doktor ama yinede emin olalim diger kontrolde
Hayirli olsun arkadaşım insallahhhKızlar bende dün start verdim :) hamdolsun Rabbim inşallah güzel ve hayırlı sonuçlara ulaştırır banada dua edermisinniz. . Menogon verdi döktür 375 doz 3 gün kalcadan alıyorum cuma kontrolüm var bu ilacı kullanan oldu mu
Toplama kısmı cuma belli olur sanırım çünkü dün başladım iğneye cuma kontrol var malesef sigara içiyorumCanım yumurtalar toplanmadan belli olmaz zayıf mı iyi mi sen iyi düşün sağlıklı beslen sigara kullanıyorsan mutlaka bırak ne zaman toplanacak yumoşlar
Tamam bende gonl f kullanmıştım bunda menogon a basladikcanım hayırlı olsun tedavin menogon ben kullandım daha önce gonal-f gibi o da yumurta büyütmek için
Amin canım insallah sen hangi asamadasinHayirli olsun arkadaşım insallahhh
Oyl cnm gerisi muhim degil iyi olsunda.. İlk cocuk zaten ikiside yok sonuctaAy ne güzel ya dört boyutlu ultrasonda herşey görünüyordur dimi maşallah maşallah
Ya cinsiyet illa merak ediliyor da dr sağlıklı her şey normal diyor ya gerisi boş aslında dimi :) çok şükür bin şükür
Tarama testi için randevu verdimi canım doktorAminn canimm aminn insallah tamamina erdirsin sevincimizi rabbim.. olmayan herkese nasip etsinn.. Saglikli sihhatli evlatlarimiz olsun insallah
Amin canim.O icindeki güzel hislerin gercek olmasi dilegiyle insallah..Aminnn Rabbim sesimizi duysun inşallah.icim de hep guzel şeylerin hissi var ama yine de zaman zaman değişik bir ruh hali geliyor
9. Haftadayiz ikiz canim mide bulantilari gecerse tadini cikartcam.insAllah senin.nasil.gidiyo biraz uzak.kaldim topikten:)İyiyiz kuzum gün sayıyoruz senin gibi :) senin ikiz miydi yanlış mı hatırlıyorum kaçıncı haftadasın az daha sabret bulantılar geçecek inşallah serin ferah şeyler tüket canının istediği bişey varsa onu ye bazen işe yarıyor
Kan verdim canim tarama ocin sonuclari icin aricaz dedilerTarama testi için randevu verdimi canım doktor
Benim ayın 22 sinde 2 li tarama var canım.Kan verdim canim tarama ocin sonuclari icin aricaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?