2016 mayıs tüp bebek

Canım şöyle aslında ben çok doktor gezdiğim için hepsinden bişi kaptım acıbademde bi doktor theatrio yu önerdi şimdiki doktorum biesteron önerdi bahçeci de omega 3 önerdi hepsini kullanıyorum bende
Omega 3 hangi markayı önerdiler sana. Ben de alacağım. Bir de diğer 2 ilaç tam olarak ne için. Vitamin mi yoksa diğer ilaçlardan mi

Vitamin olarak, polivit yazmışım yanlışlıkla. Previt positive kullanıyorum arkadaşlar.
Bir de doktor CoQ-10 adlı bir koenzim verdi. O da yumurta kalitesiyle ilgiliymiş.
Omega 3 neden kullanılıyor, biliyor musunuz?

Ben de Ataşehir Memorial, Bilgi Hanım'da başlıyorum. Mayısın 9-10'u gibi adetimle birlikte start vereceğiz bakalım. (Belki de gerek kalmaz :) Hayırlısı...)

Omega 3 hangi markayı önerdiler sana. Ben de alacağım. Bir de diğer 2 ilaç tam olarak ne için. Vitamin mi yoksa diğer ilaçlardan mi
Omega 3 Solgar önerdiler ama tanıdık eczacımız var ocean diye bir marka önerdi ona başladım..co enzim hem erkek hem kadın için çok faydalı imiş yumurta ve sperm kalitesi açısından..theatrio da co enzim dozu yüksek ve başka vitaminlerde var içinde ..Biesteron dha ise yumurta rezervi düşük olanlar için sayı arttırmak için veriliyor etkisi kesin kanıtlanmamış ama dha zaten yumurta için ve sağlık içinde çok yararlı olduğundan kafama yattı kullanıyorum...
Birde testo jel diye bişi duydum yumurta kalitesş çok çok düşükler için testesteron hormon tedavisi yapılıuormuş..

Vitamin olarak, polivit yazmışım yanlışlıkla. Previt positive kullanıyorum arkadaşlar.
Bir de doktor CoQ-10 adlı bir koenzim verdi. O da yumurta kalitesiyle ilgiliymiş.
Omega 3 neden kullanılıyor, biliyor musunuz?
Omega3 te yumurta kalitesi için cnm aslında haftada 3 balık yemek gerek ama ben yapamadığım için omega 3 kullanıyroum

Ben de Ataşehir Memorial, Bilgi Hanım'da başlıyorum. Mayısın 9-10'u gibi adetimle birlikte start vereceğiz bakalım. (Belki de gerek kalmaz :) Hayırlısı...)
Hayırlısı olsun cnm.Furkan Kayabaşoğlu da çok iyi bir doktor arkadaşımın doktoru ve kendisi çok memnun şimdiye kadar..
İnşallah gerek kalmaz kendiliğinden gelir meleğin.

Çok haklısın dua ve inanç olmasa çok zor bu işler. Rabbim önce sağlık versin hepimize sonrasında herşey yolunda gider inşallah deyip deyip kendime telkin veriyorum. Senin kontrolün yarın mıydı ?

omega 3 canan karatayın hamilelerle ilgili kitabında üzerinde çok durduğu bir vitamin.Bu yağın eksikliğinde düşükler olurmuş ve depresyona eğilim artarmış.Solgar-herbal life balık yağları doktorların önerdiği kriterleri taşıyor.Bir de yiyebiliyorsak günde 3-4 tane köy yumurtası yemek lazım.Ben bazen bunların yanında solgarın E vitamininide alıyordum.inşallah şifa olmuştur.

Orda hangi doktora gidiyorsun canım?

Çok haklısın dua ve inanç olmasa çok zor bu işler. Rabbim önce sağlık versin hepimize sonrasında herşey yolunda gider inşallah deyip deyip kendime telkin veriyorum. Senin kontrolün yarın mıydı ?
Benim e2 düşük çıktı yasmin başladık Mayıs adetimde başlıcaz inşallahhhhhhh bakalım ramazan ayına denk gelecek muhtemelen transferim belki mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bu kez tutar bebişlerim Rabbim hepimizin kucağımızı doldursun tez zamanda

İnşallah canım inşallah hayırlı Zaman'da hayırlısı ile olur inşallah. Vakti saati var işte her şeyin. Bir zerre bile sebepsiz yaratılmamışken bir insan da rastgele gelmez dünyaya. Ben de e2 ye yarın baktırıcam bakalım hayırlısı. Yasmin ile beraber iğnelere devam edecek misin peki?

İğneler henüz başlamadı ecoprin , folbiol ve marinkap, yasmin kullanıyorum lucrin ini temin et yasmin bitince başlıcaz dediler benim dondurulmuş embriyo olduğu için yumurta iğnelerini kullanmıyorum

İğneler henüz başlamadı ecoprin , folbiol ve marinkap, yasmin kullanıyorum lucrin ini temin et yasmin bitince başlıcaz dediler benim dondurulmuş embriyo olduğu için yumurta iğnelerini kullanmıyorum
Anladım canım inşallah işin daha kolay bu kez. Benim ilk denene ama şimdiden iğneler çok zoruma gidiyor nedense.

Anladım canım inşallah işin daha kolay bu kez. Benim ilk denene ama şimdiden iğneler çok zoruma gidiyor nedense.
İnşallah ikiz bebişlerin olur da bir daha bu stresi yaşamazsın canım. İğnelere bi süre sonra alışıyorsun ben artık İğneyi umursamıyorum tutsun da 9 ay devam etsin iğneler zaten kevgire döndüm göbeğim mosmordu kalçalar mosmor zaten ondan dolayı dondurulmuşları daha önce yaptırmadım 2-3 ay vücudumu dinlendirdim morluklarım geçti şimdi çok şükür. Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye evlat özlemi çektirmesin insan çekmeden bilmiyor uzakan herşey kolay görünüyor içine girene kadar.

K
çok haklısın canım başa gelmeden bilinmiyor ama yüne de kimseye vermesin Rabbim bizlere de hayırlısıyla güzellikle versin. Vücudunu dinlendirmekte çok iyi yapmışsın bence zaten hep öyle olsa daha iyi çünkü yıpratıcı bi süreç. Bana kalsa embriyoları dondurur bi sonraki ayı beklerim. Ama dr sen yalın bi hastasın gerek yok dedi. Ne demekse :)

Arkadaşlar elimde 2 kutu Puregon 600 var, hiç açılmamış. Son kullanma tarihi Haziran..Buzdolabımda saklıyorum.ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim.Bursada yaşıyorum..
canım bende bursadayım ve mayıs 16 sından sonra 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Doktorum ilk tedavim de puregon vermişti ama ikinci tedavimde menapur kullandırttı

Demek ki Sizde ki sorun çok büyük değil gerek görmediğini göre inşallah ilk denemede tutar yaa biz yaşayamadık sen yaşa o mutluluğu benim yumurta rezervim azdı 7 civarı ve 3 güne yetişmiyordu yumurtalar o sebeple daha önceki denemelerde donduramamıştık bu kez çok şükür 5 güne ulaşınca embriyolar dr kalanı donduralım dedi bende hep istiodum zaten kalanı donduralım diye nolur nolmaz diye ama embriyolar yetişmeyince umutlar çöpe bu kez nasip oldu Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin inşallah

selam arkadaşlar ben de kısmetse mayır 16 dan sonra tedaviye başlayacağım. ama inşallah 3. tüp bebek tedavime gerek kalmaz ve hamileyimdir.
hep umut dünyası....

selam arkadaşlar ben de kısmetse mayır 16 dan sonra tedaviye başlayacağım. ama inşallah 3. tüp bebek tedavime gerek kalmaz ve hamileyimdir.
hep umut dünyası....
İnşallah herşey gönlünüze göre olur ☺☺

benim ilk tedavim positifti ama bebeğim bana sadace 7 hafta tutunabildi. ikinci tedavim yarım kaldı çünkü döllenme olmadı. ve şubata ayında histereskopi ameliyatı oldum. rahimde kontrollerd sonradan oluşan 2 polip görünüyordu ama ameliyetta 6 adet polip çıkarıldı.mart ayında yurtdışında olunca ve nisan ayında da kardeşimin nişanı olunca 3. tedavim mayıs ayına kaldı .
Allahtan ümit kesilmez mart ayında yurtdışında olmama rahmet adetin 7 gün geçikince acaba hamilemiyim diye o kadar çok umutlamıştım.
şimdi de bakalım bu ay bekliyorum
Allahım inşallah 3. tedavime gerek kalmadan hamileyimdir. ve sağlıkla kucağıma alırım
Allahıım hiç kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…