Hakkında en hayırlısı olsun inşallah herkesin derdi diğerinden büyük Rabbim sabrımızı versin ve tez zamanda nasip etsin cümlemize minişlerArkadaşlar merhaba, ben de ayın dördünde dondurulmuşlarım için iğneye başlıyorum. Mayıs sonu gibi transferim olur diye düşünüyorum. Benim opu aralıkta oldu. Ancak ohss olduğum için bu zamana kadar uzadı. Allahım isteyen herkesin yardımcısı olsun
Biter biter hatta bebişlerimiz de olur büyür bu günler tatlı birer anı olur Allah'ın izniyleİnşallah tek sorununuz o olsun canım ☺☺ insan ister istemez düşünüo düşündükçe strese girio strese girdikçe bi daha düşünüo biter mi bu tedavi yaa
Hakkı'nda hayırlısı olsun Canım inşallah herbirlikte güzel haberler alırızArkadaşlar merhaba, ben de ayın dördünde dondurulmuşlarım için iğneye başlıyorum. Mayıs sonu gibi transferim olur diye düşünüyorum. Benim opu aralıkta oldu. Ancak ohss olduğum için bu zamana kadar uzadı. Allahım isteyen herkesin yardımcısı olsun
Evet canım zaten dilimizden şükür düşmüo . Benim tedavi gördüğüm hastanede çok hoş bir bayan var onun da çocuğu olmuo ve olması da imkansızmış gerçi imkansız yoktur Rabbim'in yanında ve orada hergün hamile kalan bayanlara tanık oluo. Ben hamilelerle aynı ortamda bile oturmak istemiyorum onların adına çok seviniyorum ama sohbetlerinde kendimden birşey bulamıyorum. Bir de onu düşünüyorum hergün hamile kalan bayanlar var etrafında. Aynen dert dertten büyük ama herkes kendininkini en büyük sanıyor halimize çok şükür.Biter biter hatta bebişlerimiz de olur büyür bu günler tatlı birer anı olur Allah'ın izniyle
Güzel düşünmekte fayda var. Bugün düşündüm de bu halimize de şükür kim bilir ne isteyip de olmayanlar var tedaviye bile başlayamayanlar var Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ne güzel dedin insan kendi derdini büyük sanıyor gerçekten. Ama ben de senin gibiyim hamile ya da çocuklu arkadaşlarımla bişey paylaşamaz oldum ben de. Sanki onlar anlatıyor ben hı hı diyorum hep. :))Evet canım zaten dilimizden şükür düşmüo . Benim tedavi gördüğüm hastanede çok hoş bir bayan var onun da çocuğu olmuo ve olması da imkansızmış gerçi imkansız yoktur Rabbim'in yanında ve orada hergün hamile kalan bayanlara tanık oluo. Ben hamilelerle aynı ortamda bile oturmak istemiyorum onların adına çok seviniyorum ama sohbetlerinde kendimden birşey bulamıyorum. Bir de onu düşünüyorum hergün hamile kalan bayanlar var etrafında. Aynen dert dertten büyük ama herkes kendininkini en büyük sanıyor halimize çok şükür.
Valla şuan görüştüğümüz iki arkadaş da hamile (maşallah) Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bize de nasip etsin Rabbim. Ama aynen öyle o duyguyu yaşamamış olmaktan ötürü söylediklerini yaşayamamanın burujluğu oluo ve yanında bu ay hamile kalcam hesapladım tam zamanı ilacı bırakıyorum deyip hamile kalanlara da gıpta etmio değilim. Ama bazıları haset edio yaa onları da anlamış değilim sonuçta herkesin imtihanı farklı bizimkisi bu. Bazen burda yada sayfalarda forumlarda da görüyorum o da bi değişik yani.Ne güzel dedin insan kendi derdini büyük sanıyor gerçekten. Ama ben de senin gibiyim hamile ya da çocuklu arkadaşlarımla bişey paylaşamaz oldum ben de. Sanki onlar anlatıyor ben hı hı diyorum hep. :))
Amin cümlemize inşallahSlm arkadaşlar , yarın tedaviye başlıcaz inşallah, 2. Denememiz olacak, Allah evlat sahibi olmak isteyipte olamayan tüm çiftlere tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.
işte imtihan diyorsun ya bazıları imtihanı geçemiyor maalesef Allah utandırmasın hiç birimizi arkadaşım. Ama seni çok iyi anlıyorum onlarla ortak bi nokta olmuyor. Ben bazen çok mu hassasım diyorum ama önceden de yani çocuk istemezken de bu böyleydi. Aslında insanlar da biraz hassas olsa keşke. Allah nasip eder de anne olursam kesinlikle kimse sormadan ben bişey anlatmam çünkü bilemiyorsun ummadığın insanın belki de çocuğu olmuyor. Bu arada az önce iğneleri yaptım yine ben ve bu orgalutran ne çok yakıyor ya of :))Valla şuan görüştüğümüz iki arkadaş da hamile (maşallah) Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bize de nasip etsin Rabbim. Ama aynen öyle o duyguyu yaşamamış olmaktan ötürü söylediklerini yaşayamamanın burujluğu oluo ve yanında bu ay hamile kalcam hesapladım tam zamanı ilacı bırakıyorum deyip hamile kalanlara da gıpta etmio değilim. Ama bazıları haset edio yaa onları da anlamış değilim sonuçta herkesin imtihanı farklı bizimkisi bu. Bazen burda yada sayfalarda forumlarda da görüyorum o da bi değişik yani.
Hadi minişler gelsin de değsin tüm bu acıya :) haklısın canım kimin ne derdi bilmiyoruz ama duyarlı olmak başka şey . Rabbim bizlere de nasip etsin anneliğiişte imtihan diyorsun ya bazıları imtihanı geçemiyor maalesef Allah utandırmasın hiç birimizi arkadaşım. Ama seni çok iyi anlıyorum onlarla ortak bi nokta olmuyor. Ben bazen çok mu hassasım diyorum ama önceden de yani çocuk istemezken de bu böyleydi. Aslında insanlar da biraz hassas olsa keşke. Allah nasip eder de anne olursam kesinlikle kimse sormadan ben bişey anlatmam çünkü bilemiyorsun ummadığın insanın belki de çocuğu olmuyor. Bu arada az önce iğneleri yaptım yine ben ve bu orgalutran ne çok yakıyor ya of :))
Amin amin amin hepimize hepimize. Zaten bebişi düşünmesem hiç yapamam kendime iğne valla :)Hadi minişler gelsin de değsin tüm bu acıya :) haklısın canım kimin ne derdi bilmiyoruz ama duyarlı olmak başka şey . Rabbim bizlere de nasip etsin anneliği
Amin amin amin hepimize hepimize. Zaten bebişi düşünmesem hiç yapamam kendime iğne valla :)
Merhaba arkadaşım nasılsın miraç kandilin mübarek olsun dualarına amin.Al benden de o kadar o yüzden katlanıyoruz
Nar al ye canım çok iyi kalınlaştırıyor. Hemen al ihmal etme en az 1 nar ye günde. Bu arada onu yazarken ilk merhabana cevap yazamadım canım sana da Merhaba kandilin mübarek olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun bu tedavide inşallah . Çok da düşük değil canım rahim kalınlığın bende yarın çıkcam nar bakcam tedaviye kadar hergün bi tane yerim. Arkadaşım Memorial de tedavi görüyordu onun da rahim kalınlığı sorunu vardı dr u önermişti o da bana söyledi geçen tedavimde yaptım gerçekten çok işe yarıyor.Merhaba arkadaşım nasılsın miraç kandilin mübarek olsun dualarına amin.
Ben kontrole gittim bugün rahim duvarı biraz ince dedi ilaç verdi perşembe bi daha çağırdı.6.3 mm dedi. Normali 7 üstü zaten e benim de daha yumurtam bile toplanmadı kalınlaşır inşallah diye umutluyum.
Hata bende ya ben biliyordum iyi geldiğini hatta alıp yerdim önceden. Şimdi de aklımda nar hep ama ince olabileceği aklıma gelmemişti hatta dolapta iki tane de var yicem şimdi birini. Bi de suyunu aldım. Artık şifa AllahtanNar al ye canım çok iyi kalınlaştırıyor. Hemen al ihmal etme en az 1 nar ye günde. Bu arada onu yazarken ilk merhabana cevap yazamadım canım sana da Merhaba kandilin mübarek olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun bu tedavide inşallah . Çok da düşük değil canım rahim kalınlığın bende yarın çıkcam nar bakcam tedaviye kadar hergün bi tane yerim. Arkadaşım Memorial de tedavi görüyordu onun da rahim kalınlığı sorunu vardı dr u önermişti o da bana söyledi geçen tedavimde yaptım gerçekten çok işe yarıyor.
Aynen canım inşallah Rabbim tez zamanda şifa versin benim e2 düşük çıktı senin rahim azıcık ince çıktı şifa bulacağız inşallah hepimizin derdi ayrı valla. Bazen dalgınlıkla, stresle unutabilio insan canım herşeyi aklımızda tutamıyoruz sonuçta. Sen başla yemeye belli mi olur 2 günde bi bakmışsın düzelmiş zaten çok ince değil ki hallolurHata bende ya ben biliyordum iyi geldiğini hatta alıp yerdim önceden. Şimdi de aklımda nar hep ama ince olabileceği aklıma gelmemişti hatta dolapta iki tane de var yicem şimdi birini. Bi de suyunu aldım. Artık şifa Allahtan
Hayırlısı ile tez zamanda tutunsun sana bebişlerin inşallahucuncu olcak donmuslar bunlar bakalim hayirlisi olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?