inşallah canım hepimizin .....İnşallah herşey gönlünüze göre olur ☺☺
Bizim sorun sebepsiz işte ama tabi görünürde bişey yok belki de var Allah biliyor artık. Fakat benim de ilk kontrolde daha 3 yumurta vardı inşallah birkaç tane daha olur 1 haftada. Yarın tekrar ultrason var bakalım ne diyecek.Demek ki Sizde ki sorun çok büyük değil gerek görmediğini göre inşallah ilk denemede tutar yaa biz yaşayamadık sen yaşa o mutluluğubenim yumurta rezervim azdı 7 civarı ve 3 güne yetişmiyordu yumurtalar o sebeple daha önceki denemelerde donduramamıştık bu kez çok şükür 5 güne ulaşınca embriyolar dr kalanı donduralım dedi bende hep istiodum zaten kalanı donduralım diye nolur nolmaz diye ama embriyolar yetişmeyince umutlar çöpe bu kez nasip oldu Rabbim hepimizin gönlümüze göre versin inşallah
Amin inşallah. İnşallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder Rabbim bebişinizi.benim ilk tedavim positifti ama bebeğim bana sadace 7 hafta tutunabildi. ikinci tedavim yarım kaldı çünkü döllenme olmadı. ve şubata ayında histereskopi ameliyatı oldum. rahimde kontrollerd sonradan oluşan 2 polip görünüyordu ama ameliyetta 6 adet polip çıkarıldı.mart ayında yurtdışında olunca ve nisan ayında da kardeşimin nişanı olunca 3. tedavim mayıs ayına kaldı .
Allahtan ümit kesilmez mart ayında yurtdışında olmama rahmet adetin 7 gün geçikince acaba hamilemiyim diye o kadar çok umutlamıştım.
şimdi de bakalım bu ay bekliyorum
Allahım inşallah 3. tedavime gerek kalmadan hamileyimdir. ve sağlıkla kucağıma alırım
Allahıım hiç kimsenin emeklerini boşuna çıkarmasın
Benim muhtemelen sigara kullanmaktan kaynaklanıyor yumurta sorunum çünkü sigara çok etkili. Ve sigarayı yok denecek kadar azalınca tedavi boyunca sigara içmeyince yumurtalarım 5. Güne ulaştı. İnşallah çok kaliteli yumurtaların olur canım sayısı hiç önemli değil. İkiz transfer ettir.Bizim sorun sebepsiz işte ama tabi görünürde bişey yok belki de var Allah biliyor artık. Fakat benim de ilk kontrolde daha 3 yumurta vardı inşallah birkaç tane daha olur 1 haftada. Yarın tekrar ultrason var bakalım ne diyecek.
O ikiz konusunu da konuşmadım ya ne kadar safım. Ben şehirdışından gidiyorum Bursa'ya dolayısı ile burada başka bir dr yapıyor kontrolü ve Bursa'ya iletiyor . Buradaki dr iki tane embriyo koyulur büyük ihtimal dedi. Ben de ona umut bağladım inşallah iki olur tabi Allah ol derse olacak ama insan elinden geleni yapmak istiyor. Senin yaşın kaçtı canım ben 32 sayılırım iki koyarlar mı ?Benim muhtemelen sigara kullanmaktan kaynaklanıyor yumurta sorunum çünkü sigara çok etkili. Ve sigarayı yok denecek kadar azalınca tedavi boyunca sigara içmeyince yumurtalarım 5. Güne ulaştı. İnşallah çok kaliteli yumurtaların olur canım sayısı hiç önemli değil. İkiz transfer ettir.
Yalnız nar için yumurta toplamaya kadar yeniyor sonra zararlı diye duydum. Dikkat et sen de canımtedavi olan arkadaşlar ne aşamada . Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabır versin.
doktorumun bana söylediği bazı şeyleri sizlerle de paylaşmak isterim. Umarım bir yardımı olur.
doktorum hergün ananas, kabak çekirdeği, nar suyu yememi önerdi. Stresten uzak durulması gerektiğini söyledi ama tabii ki bu biraz zor ..
Bende mayısta 32 yim canım. Benim 3 yıldır yaptırdığım her tedavide ikiz transfer ediyorlar ama ben dr uma söylüyorum lütfen embriyomuz yeterliyse ikiz transfer edin diye hiç Hayır diyen dr olmadı sağolsunlar sadece sıkıntılarını biliyorsun değil mi düşük riski daha fazla diyorlar evet kabul ediyorum diyorum ikiz bebiş delisiyim çünküO ikiz konusunu da konuşmadım ya ne kadar safım. Ben şehirdışından gidiyorum Bursa'ya dolayısı ile burada başka bir dr yapıyor kontrolü ve Bursa'ya iletiyor . Buradaki dr iki tane embriyo koyulur büyük ihtimal dedi. Ben de ona umut bağladım inşallah iki olur tabi Allah ol derse olacak ama insan elinden geleni yapmak istiyor. Senin yaşın kaçtı canım ben 32 sayılırım iki koyarlar mı ?
teşekkür edrimYalnız nar için yumurta toplamaya kadar yeniyor sonra zararlı diye duydum. Dikkat et sen de canım
Tabiki sıkıntısı var ama eğer rabbim ikiz nasip ederse kolaylık da verir diyorum tıpkı şimdi sabır verdiği gibiBende mayısta 32 yim canım. Benim 3 yıldır yaptırdığım her tedavide ikiz transfer ediyorlar ama ben dr uma söylüyorum lütfen embriyomuz yeterliyse ikiz transfer edin diye hiç Hayır diyen dr olmadı sağolsunlar sadece sıkıntılarını biliyorsun değil mi düşük riski daha fazla diyorlar evet kabul ediyorum diyorum ikiz bebiş delisiyim çünkü
Aynen nar suyu değilde nar ve transfere kadar. nar rahim i kalınlaştırıyor ve transfere hazırlıyor ama transferden sonra rahmin fazla kalınlaşması da iyi değil diye yemeyi kesiosun diye biliyorumYalnız nar için yumurta toplamaya kadar yeniyor sonra zararlı diye duydum. Dikkat et sen de canım
allahım en kısa zamanda isteklerini kabul etsin ve sağlıklı bebişler versinBende mayısta 32 yim canım. Benim 3 yıldır yaptırdığım her tedavide ikiz transfer ediyorlar ama ben dr uma söylüyorum lütfen embriyomuz yeterliyse ikiz transfer edin diye hiç Hayır diyen dr olmadı sağolsunlar sadece sıkıntılarını biliyorsun değil mi düşük riski daha fazla diyorlar evet kabul ediyorum diyorum ikiz bebiş delisiyim çünkü
Ya ben de eski bir bağımlıyım. Ama içmeyin arkadaşlar bakın ne sıkıntılar çekiyoruz sizi anlıyorum insan strese giriyor bir de sigarayı takmak istemiyor. Ama en azından bir tane için o da bir kaç günde bir hiç değilse onu içeçeğim diye sabredersiniz. Bi de sürekli erteleyin sigarayı şundan sonra bundan sonra diye bi bakmışsınız gün bitmiş hiç içmemişsiniz. Ben de işe yaradı.arkadaşlar bu sigara kousu benim de kafamı karıştırdı.
ben de sigara kullanıyorum .
bir ara ne güzel bırakmıştım ama bu aralar yine içiyoum.
ilk tedavimde 8 yumurtadan iki tanesi 3. güne gelebilmişti 2 adet transferden 1 tanesi tutmuştu o da 7 haftalıkken düşükle sonuçlendı.
2. tedavim de 4 adet yumurtadan sağlıklı ve tutunailen olmadı
Canım en azından şimdi azalt eğer iğnelerin başladıysa hiç içme çünkü çok kötü etkilio yumurta gelişimini. Zaten bebiş tutarsa 9 ay içemeyeceksin ne zorlukla kavuşacaksın karnında hastalanmasını istemezsin zaten kıyamazsın da bebişine. Ben kasımda tedavi oldum tedavinin ilk günü son sigarayı içtim gittim hastaneye. Ama yumurtalar 3. Güne yetişmedi bile. Sonra içmedim Şubat tedavime kadar yumurtalarım 5. Güne ulaştı ama tutmadı. İyileşmesi bile umutlandırıyor en azından bu kez dondurabildik önceden o bile olmuyordu. Yani bence bu emeği bu parayo bu stresi sigarayla yok etmearkadaşlar bu sigara kousu benim de kafamı karıştırdı.
ben de sigara kullanıyorum .
bir ara ne güzel bırakmıştım ama bu aralar yine içiyoum.
ilk tedavimde 8 yumurtadan iki tanesi 3. güne gelebilmişti 2 adet transferden 1 tanesi tutmuştu o da 7 haftalıkken düşükle sonuçlendı.
2. tedavim de 4 adet yumurtadan sağlıklı ve tutunailen olmadı
Bi bakmışın transferin olmuş bitmiş bile geçio canım göz açıp kapatana kadarTabiki sıkıntısı var ama eğer rabbim ikiz nasip ederse kolaylık da verir diyorum tıpkı şimdi sabır verdiği gibi. Hadi inşallah ya adım adım herşey yoluna gider. Daha çok aşama var benim önümde :)
İnşallah canm inşallah geriye bakınca çok çabuk geçmiş gibi geliyor zaten. Bizim sorun hep bi sonraki aşamayı düşünmek :)Bi bakmışın transferin olmuş bitmiş bile geçio canım göz açıp kapatana kadar
İnşallah tek sorununuz o olsun canım ☺☺ insan ister istemez düşünüo düşündükçe strese girio strese girdikçe bi daha düşünüo biter mi bu tedavi yaaİnşallah canm inşallah geriye bakınca çok çabuk geçmiş gibi geliyor zaten. Bizim sorun hep bi sonraki aşamayı düşünmek :)
Merhaba, tekrar aynı iğneden verirse sana ücretsiz verebilirim. Kullanmazsan,bu ilacı kullanan bildiğin tanıdığın birisinede verebilirim. Son kullanımı Haziran, çöpe gitmesin biri faydalansın istiyorum..canım bende bursadayım ve mayıs 16 sından sonra 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım.
Doktorum ilk tedavim de puregon vermişti ama ikinci tedavimde menapur kullandırttı
tamam canım aklımda bulunsunMerhaba, tekrar aynı iğneden verirse sana ücretsiz verebilirim. Kullanmazsan,bu ilacı kullanan bildiğin tanıdığın birisinede verebilirim. Son kullanımı Haziran, çöpe gitmesin biri faydalansın istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?