2016 mayıs tüp bebek

Canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım ikizler Bazen dr randevularının arası uzayınca evham oluyor bende bu hiç geçmicek galiba :)))
İyi yalnız değilmişim.Elimizde olsa şöyle sağlık ocağı gibi bi yere ultrason koysalar arada gidip kendimiz baksak nolur ya:)Hastaneleri de bu kadar meşgul etmeyiz.

Iyim tatlim sen nasilsin...ayni durum bndede var canim doktor randevuma daha 20 gun vardi.baska doktora gittim kasiklarm agriyo diye bebislerimi gordum mutlu oldum geldim:) pitir pitir oynuyolardi herseyi unutyrm onlari gorunce...
İyi yalnız değilmişim.Elimizde olsa şöyle sağlık ocağı gibi bi yere ultrason koysalar arada gidip kendimiz baksak nolur ya:)Hastaneleri de bu kadar meşgul etmeyiz.
yalnız olmadığıma sevindim vallahi kızlar :) ben de 10 gün önce gittim daha da 18 gün var randevuya bazen aklıma gelmiyor değil devlet hastanesine gideyim diye utanıyorum ne dicem diyorum :))
lucina canım sağlık ocaklarında 16 17 haftadan sonra kalp atışı duyulabiliyor aile hekimi söyledi o haftalardan sonra istediğin zaman gel demişti tam benlik

Kizlar benim idrar yolu enfeksiyonum var doktor antibiyotik baslamisti ona ragmen gecmedi. Ne yapicam bilmiyorum. Bugun tekrar gttm.normalde haftaya gitmem gerekiyordu. Tekrar test istedi ona gore ilac yazicakmis. Bebeklerim cok iyilerdi hatta kipirdadiklarini bile gorduk hareket etmeye baslamslr:) ikizlerde ikili test olmuyormus detayli ultrasonda ense kalinligina bakilacakms. 18.haftaya kdr nasil beklicez

Canım ikili test zaten gereksiz bişey inanki onun için kendini üzme güvenilir olmayan bi olasılık sadece riskli çıkarsa amniyosentez oluyor o doğru sonuç veriyor ama çözüm Allah korusun gebeliği sonlandırmak bunu da kim yapabilir ki

@ankanas bizim sağlık ocağı biraz ilkel doktor da pek asık suratlı istediğin zaman gel diyeceğini sanmıyorum.Senin için sevindim,kafaya taktın mı gider dinlersin :)

Sen yptrdn mi cnm ikili test kalp atisini duymak bambaskaydi ama hareketlerini gormek cok farkliydi buyumusler artk baya baya sekilleri olusmaya baslamis. Sanki artk daha cok baglanip hissediyo gibiyim. Cinsiyetini ogrendn mii sen

Sen yptrdn mi cnm ikili test kalp atisini duymak bambaskaydi ama hareketlerini gormek cok farkliydi buyumusler artk baya baya sekilleri olusmaya baslamis. Sanki artk daha cok baglanip hissediyo gibiyim. Cinsiyetini ogrendn mii sen
Ben yaptımak istemiyordum canım benim dr çok inatçıydı yaptırdık ama inan açıp bakmadım bile dr temiz dedi ama bu kesin değil çünkü olasılık yazıyor mesela 740/1 oranla down sendromu olabilir diyor ve dr bu oran tehlikeli bulunmuyor falan falan olasılık yani. Öte yandan çok düşük ihtimal olsa da Allah korusun sorun çıkabiliyor ama yüksek risklerde hiç bişey çıktığı da olmuyor. Ayrıca ayrıntılı ultrason daha güvenilir emin ol doktorum şşmdiye kadar yirmi bin bebek gördüm illaki ultrasonda bir bulgu oluyor dedi. Sen içini ferah tut bebişlerin çok sağlıklı olsun inşallah. Biz cinsiyeti öğrenemedik canım ya 12. haftada gittim en son ve belli değildi daha :)

@ankanas seninle aramızda bir gün vardı transferde.Benim alt karın ve kasık ağrılarım oluyor sende de oluyor mu?İki gündür daha arttı.

Ya kimisi 11 haftada ogreniyo hic tahmindede mi bulunmadi. Erkek bebekler once gosterirmis belkide kizdir seninki :)

Gecmis olsun canim...bol bol su ic canm

Ya kimisi 11 haftada ogreniyo hic tahmindede mi bulunmadi. Erkek bebekler once gosterirmis belkide kizdir seninki :)
Evet ben de belli olur umuduyla gitmiştim açıkçası ama belli değilmiş hiç yorum yapmadı da dr herşey normal sağlıklı diyince insan zaten cinsiyeti de umursamıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…