2016 mayıs tüp bebek

Kızlar sevinçten agIıyorum ya kan testi sonucum 24.48 haIa inanamıyorum
canim benim tebrikler. Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Böyle sonuclar güzel oluyor cok şükür. Artik diğerleri de durmaz. Kizlar acele etmeyin. Tutunmussa ve sonuca yansimamışsa çok üzülürsünüz. Iste o zaman zarar verirsiniz. En azindan 9.gun cok mantikli geliyor.

canim cok sevindim. Insallah altin yumurtan sana nur topu gibi sağlıklı hayırlı bit evlat olur canim. Seni takip ediyorum. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

nereye gidiyodunuz canım bu defada benim ki tutmazsa istanbulda şansımızı denicez.inş gerek kalmaz ama aklımda bulunsun.
canim bu fikri kafandan at. İnşallah Allahın izniyle ihtiyacın kalmayacak. Senin de pozitiffff haberini aliriz inşallah .

İnşallah altın yumurtamin nurtopu gibi bebiş olsun canım

Valla benim bile gidip test yapasim geldi inan. Cok heyecanli bir durum. Transferim gerçekleşsin Allahin izniyle. Zaman geçmiyor ya. Istanbulda yaptırıyorum. Memorialde. Dondurulmuş transferi olacak ama kontrollere nasıl gideceğiz bilmiyorum. Izin rapor hicbirsey verilmiyor. Bu hafta sonu adet olacagim. Kontrole gidecegiz. Kontroller sık olabilirmis dogal siklusta deneyecekmis. Isimiz yaş görünüyor

İnşallah arkadaşım duanızı bekliyorum Rabbim hepimize yardım etsin insallah

içini ferah tut canimmm bu ohalden karışık durumlardan dolayı mı izin verilmiyor.ama bu durum cokelzemmm benn yardımcı olacaklarını düşünüyorum yani diğer insanlar suistimal etmesin diye katı dawraniyolardir.ama senin durumun çok mühim.insallahh güzelce halledersin her şeyi aminn

Malesef olmuyor ben yarın işe gidiyorum oysa isim stresli olduğu için bu dönemde rapor alacaktım öyle konuşmuştuk ama hiç biryer vermiyor inşallah transfer de verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…