2016 mayıs tüp bebek

Roll ön sorum hakkında ne dusunuyorsuunuz:)
Ben roll on u yıllar önce bıraktım içindeki zararlı maddelerden ziyade gözenekleri tikadigi için koltukaltlarında bulunan lenf bezlerine zararlı diye bıraktım.Annemin melun hastalığından ötürü.kullanan kimi duysam gönlüm razı olmaz.Nacizane fikrim hiç kullanmayın.

Hatirlatip uzduysem cok ozur dilerim canim.cok haklisin ama kokuya baska nasil engel olabilirim bilmiyorum kisin sorun yok ama yazin rahat edemiyorum malesef

Ben de şu gnc de satılan zararlı olmadığı söylenenlerden kullanıyorum.ama bu konuda pek bilgi sahibi değilim

Hatirlatip uzduysem cok ozur dilerim canim.cok haklisin ama kokuya baska nasil engel olabilirim bilmiyorum kisin sorun yok ama yazin rahat edemiyorum malesef
Estağfurullah üzmek ne demek.Evet benim için de zahmetli biraz kullanmadan yaşamak.Yaz olduğu için sık sık yıkıyorum sadece kolaltlarimi

selam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyo

Geçecek kuzum o bulantılar. Çıkartmaman iyi yediklerini besinlerden faydalanıyorsun ne güzel işte:)hem az kaldı 3 hafta sonra azalmaya başlar rahat ol cnm. Ben de salı gittim kontrole 2 kişi tarama için kan verdik usg yapıldı bugün yarın arar Dr. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu :) KIZZZZ.... :)))))

ay sağolun kızlar yok ağır değil zaten oturarak çalışıyorum aynen allah ol diyecek diğer tedavilerimde evdeydim demekki alaksı yok diyorum ama yine de aklıma takılıyor.
Çalışman daha iyi cnm bence düşünmezsin Zaman su gibi gider. Hem stres de yapamazsın daha iyi tutunur kuzun

canım sana süper bir bilgi vereyim o zaman :) benim eşim de çok kullanırdı sonra ben dünya sağlık örgütünün bir makalesini okudum ve ona GNC de satılan kristal deodorant aldım. terlemeyi engellemiyor ama koku sıfır. tabi her sabah kullanman gerekiyor. fiyatı diğer ürünlere göre yüksek ama bu kaya tuzu gibi birşey ve çoookkk uzun süre bitmiyor. biz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz :)

bu arada bu ürünün benzeri watsons da da satılıyor ordan da alıyoruz arada

Canimlarrr yaa koltuk altı roll ön kullanmakta sıkıntı olur mu sizce. Alüminyum paraben içermiyor organik benim ki
doktorum rutin kullandığın şeylerden sıkıntı olmaz demisti. Ben de deotak miydi ismi onu kullaniyorum. Bitkisel ve kokusuz. Parfum gibi roll on onermiyorum.

Kızlar onIar ne ki ben 10 tane aImistim eIimde 3 tane kaIdi.canim SıkıIıIıyor bi test yapayım diyorum o derece yani yiIIarin verdiği bi ozIem sanirim
canim bitene kadar kullan gitsin. Her defasinda 2.çizgiyi görmek mutlu ediyor. Yillarin acisini cikarir gibi oluyor. Ben de hamileligimde oyle yapmıştım

selam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
canim fotodan belli olmuyor. Ama sen gördüğünegore vardir. Tekrar sabah idrariyla dene. Insallah hamilesindir canim

tebrik ediyorum canim. Saglicakla kucagina almak nasip olsun. Güzel bir prenses geliyor desene. Ablasina kardes süper olacak

Allah razı olsun canimm bnmki organiktiii ama olsun sizinkindenn alırım.aliswers merkezlerinde vardı dimi gnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…