Aminn canimm cokk sukurrrr binlerce kezzzKat kat artıyor baya artmis değerin tatIim.cok sevindim.Canım bugunIeri bize gösteren rabbime sukurIer oIsun.Rabbim herkesin yüzünü güIdürsün
Saglikla al canim.kucagina insallah darisi bize insallah kacinci gun embryosuydu canim hangi doktor ilk defa mi denedin bu doktorda..Aminn canimm cokk sukurrrr binlerce kezzz
Çok şükür canım derin bir nefes aldım.çok güzel yükselmiş maşallahCanım çok tatlısının ewet şimdi geldik ewe çok sukur 72 ciktii Rabbim hayırlı sağlıklı gebeliklerde nasip etsin hepimize aminnnn
Bugün ararlar buyuk ihtimal ama sen de arayabilirisin. Bence yarina transfer. Ayni gun icin aksamdan veya transfer gunu sabahtan arıyorlar.kızlar çarşamba perşembe olur transfer demişlerdi aramadılar arasammı acaba
kesinlikle bekle canim. Allah korusun negatif cikarsa test gününe kadar eziyet olur. Tutacagi varsa da tutmaz. Icini rahat tut . Sakin sakin bekle. Insallah pozitiffff sonucunu alirizbebek_dostuu canım benim daha 4. günüm ve 3. gün embriyosu hiç akıl işi değil yani 6. gün bişeyler beklemek de işte beklemek zor geliyor lavanta ne kadar şanslı maşallah cesaret etti ilk stresi attı üstünden
Canım bahçeci umut cem bey yaptı inşallah devamı da güzel olur Allahın izniylee her aşaması çok stresli geçiyor bu tüp bebeğin Rabbim hepimizin yuzunu güldursun inşallah bizim sperm problemimiz vardı Dr o yüzden çok riske almadı 2.gun embryolariSaglikla al canim.kucagina insallah darisi bize insallah kacinci gun embryosuydu canim hangi doktor ilk defa mi denedin bu doktorda..
Sonraki sayfada yazmışsın şimdi gördüm.olsun bi daha yaptırırsın yarınÇok şükür canım derin bir nefes aldım.çok güzel yükselmiş maşallahnormal test günün ne zaman.
Ayy saol canim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Allahım herkesede bana da hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepinizden allah razı olsun bana dua edin yeterAminn canimm masalllahhh yumurtan harika olmuş.hergun 1mm büyüyor yaklaşık cumayaa altinnn bir yumurta olacak hayirlisiyla.rahim duvarindaaa mikemmmmelll fewkaledeniin fewkinde Rabbim nazardan korusun senin transfere kadar 10u coktann asarrrr maşallah subhanallah.her şey çok güzel olacak Rabbimin izniylee
Yarın 12.gunnÇok şükür canım derin bir nefes aldım.çok güzel yükselmiş maşallahnormal test günün ne zaman.
canımmmm hayırlı haberler devam ediyor çok şükür çok güzel artmış değerin artık sırada kese görme var inşallahhhYarın 12.gunn)))
Çok sukur canım inşallah hepimizin her şeyi çok guzel gecercanımmmm hayırlı haberler devam ediyor çok şükür çok güzel artmış değerin artık sırada kese görme var inşallahhh
uslu uslu bekliyormuş gibi bi de rol yaptın mı öyle mii
ilaçlar veya yediğin bişey alerji yapmış olabilir canım ihmal etme hamişsin sen bi dr la görüşKızlar vücudum döktü ya omuzIarimda ve karın boIgemde var eIimi surdugumde putur pütür sizce iIacIar mi dokundu?
Canimm senin için fetih suresi okudum.Rabbim kabul etsin inşallah aminnkızlar yarın saat onda transferim var dua edin.
Ewet paylasamadim sizle erken diyecektiniz ve çok hakliydinizz biliyordummYaaa kıyamam ..sen o yüzden o kadar moralsizdin.bende o yüzden 9.gün başlıcam idrara.
Canimm senin için fetih suresi okudum.Rabbim kabul etsin inşallah aminn[/QU
Ahh ahhh rol yaptim ama bir de bna sorrr içim de neler kopuyorduu :))))uslu uslu bekliyormuş gibi bi de rol yaptın mı öyle miiçok tatlısın kuzum yaa Allah iyiliğini versin yok yok benim cesaretim yok ben 8. gün direk kan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?