Bnmde ağrıyordu canimmmKızlar dün bel ağrısı mahvetti beni.daha önce bir kimyasal yaşamıştım o zaman da böyle ağrımıştı.umutlanmıyayım diyorum ama umutlanıyorum işteee
Yapmazmiyimm 112 çok sukur.2gun sonra merkeze gideceğim burada test yapalım bir de iğne vuralim dediler.doktor kontrol etmeyecek ama daha
Ohhh maşallah ne de güzel artıyor.artık hamileliğin tadını çıkar.zaten dr un muayene edecek bileyi yok heralde kese oluşmadan.çok öpüyorummmm.Yapmazmiyimm 112 çok sukur.2gun sonra merkeze gideceğim burada test yapalım bir de iğne vuralim dediler.doktor kontrol etmeyecek ama daha
1hafta sonra falan canimKızlar kese için ne zaman çağırıyorlar acaba?
Amin canimm inşallah sağlıklı guzel olur hepimiz için amin.senin de cosmustur bnce betaa:)Zorlu sureci atIattin bi nebze rahatIadin tatlım sıra kese ve kaIp atisIari ni duymaya minnosun
Çok sukur ewet canimm.kollar mosmor olsunnn amaOhhh maşallah ne de güzel artıyor.artık hamileliğin tadını çıkar.zaten dr un muayene edecek bileyi yok heralde kese oluşmadan.çok öpüyorummmm.
Kalp atışıyla beraber bakriz derse evet 2hafta kimisi öyle çağırıyor
Yok canım ama pruluton die bir şey sanırım her hafta 1tane .2 defa vurulmuştum zatenn
Canım kalp atışlarını duyana kadar kesmedi doktorum. Gerçekten kötü bHmm anladm ben acaba bu Progestan iğneyi ne kadar kuIIanicam ya daha mosmor oIdu baya ağır igne.15 gündür vuruIuyorum.kizIar aranızda bu iğneyi kuIIananIar ne kadar süre kuIIandiniz acaba?
Gerçekten kötü bir iğne yan etkileri ağır bende çok fazla dizlerimde ağrı yaptı. Yürümekte zorlanıyordumHmm anladm ben acaba bu Progestan iğneyi ne kadar kuIIanicam ya daha mosmor oIdu baya ağır igne.15 gündür vuruIuyorum.kizIar aranızda bu iğneyi kuIIananIar ne kadar süre kuIIandiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?