2016 mayıs tüp bebek

Kızlar ben hep acaip sorular soruyor olabilirim ama maalesef takıntılarım var ve hep aklima temizlikte ilgili sorular geliyor kusura bakmayın lütfen.hamileyken agda konusunda ne dusunuyorsunuzz

5.gun embriyosu muydu ve kac taneydi? Bende senin gibi erken yapmistim aynen de boyle silik cikmisti :)

selam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
canim ya merak ettim kan tahlili baktirdin mi? Yada idrar testi. Pozitif haberinibekliyoruz canim inşallah

ccanim kendini strese sokma. Cok erken. Bebegin yeni yeni tutunuyor sana. Bu endişelerinle strese sokarsin. Rahat ol. Tadini çıkar. Insallah pozitiffff haberini aliriz

İnşallah teşekkürler

Canım 4. Günden sonra hafif kasik agrim oImustu bide beI ağrısı da yaşadım.ama iIIa beIirti herkes de oIcak die bisey yok hiç beIirtidi oImayanIarda oIabiIiyor .

Ayy benim de agridi oylee ama adeti hiç dusunmeee ilaclarr zaten oteliyor onun .guzellll haberlere işarett Allahın izniylee.ben bile senle gipsynin günlerini sayıyorum her gunnnn:)

Kızlar ben hep acaip sorular soruyor olabilirim ama maalesef takıntılarım var ve hep aklima temizlikte ilgili sorular geliyor kusura bakmayın lütfen.hamileyken agda konusunda ne dusunuyorsunuzz
canim ya 1 hamilelik yaşadım senin gibi deli sorular hic aklima gelmemisti. Tebbessum ettiriyorsun bana. Cok hossun. Agdada sıkıntı olmasa gerek. Ben yaptırmıştım.

merhaba kızlar bebişlerimi aldım geldim bundan sonrası allaha kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…