- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
aminnn canim Allah razi olsun. Insallah hepimiz pozitif sonuçları görür ve hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza almak nasipolur. Bu aksam adet oldum. Yarin randevu alacağım. Pazar gunu icin. Bakalim sabirsizlikla bekliyorum transferi. Ilk defa dondurulmuş transferi olacak. Hayirlisi inşallah
hamilelikte vücut ısısı artiyor canim. Bayagi farkediyor. Progestan da yapiyor. Ama rahatsiz etmez seni bence. Fizyolojik bir ateş. Patolojik değilKızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.
İnsalllahhhhhh yüzün güler canım benimmmaminnn canim Allah razi olsun. Insallah hepimiz pozitif sonuçları görür ve hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza almak nasipolur. Bu aksam adet oldum. Yarin randevu alacağım. Pazar gunu icin. Bakalim sabirsizlikla bekliyorum transferi. Ilk defa dondurulmuş transferi olacak. Hayirlisi inşallah
hamilelikte vücut ısısı artiyor canim. Bayagi farkediyor. Progestan da yapiyor. Ama rahatsiz etmez seni bence. Fizyolojik bir ateş. Patolojik değil
sağol canım cevabın için rahatlattın beniaminnn canim Allah razi olsun. Insallah hepimiz pozitif sonuçları görür ve hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza almak nasipolur. Bu aksam adet oldum. Yarin randevu alacağım. Pazar gunu icin. Bakalim sabirsizlikla bekliyorum transferi. Ilk defa dondurulmuş transferi olacak. Hayirlisi inşallah
hamilelikte vücut ısısı artiyor canim. Bayagi farkediyor. Progestan da yapiyor. Ama rahatsiz etmez seni bence. Fizyolojik bir ateş. Patolojik değil
Canım internetim bozuktu giremedim...14+2 bugün ultrasona göre , ama adet tarihine göre 13+5 olması gerekiyor..yanlış yere bakmıyorsam boy 15 cm.olabilirmi bilmiyorum...dr.sorun olmaz diyor..Bana tam gun vermedi ama benmkide biraz iri kac cm su anda seninki kac haftalik
Öğlen orda olcaz canım inşallah.z aten stresten heyecandan mıdem bulaniyorr hiç yiesim yok
Aynısı canimm üniversitede de sinaw öncesi kusardim ilk yillarimda
Aaaa cok sevindim canımm süpeerr bi haber bu kız isteyen biri olarakkk cok sevindimm :)) ilki erkekti yanlıs hatrlamıyosam dimi :)Geçecek kuzum o bulantılar. Çıkartmaman iyi yediklerini besinlerden faydalanıyorsun ne güzel işte:)hem az kaldı 3 hafta sonra azalmaya başlar rahat ol cnm. Ben de salı gittim kontrole 2 kişi tarama için kan verdik usg yapıldı bugün yarın arar Dr. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu :) KIZZZZ.... :)))))
Canim Rabbim yardimcin olsun sana daha cok dua edecegim umarim tez vakitte bebeklerine kavusursun aminnKızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için transfer edilmeyecek
Canim genetige mi gittin sen benim de anormal cikti 7 tane kromozom vok zor bir durum vok iyi anliyorum seni ben istem dışı gozlerimlern nasil yaslar akiyordu rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla doldursun kucagini...Kızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için transfer edilmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?