2016 mayıs tüp bebek

bebek_dostuu senin de pozitif olacak insallllahh
aminnn canim Allah razi olsun. Insallah hepimiz pozitif sonuçları görür ve hayırlısıyla yavrularımızı kucagimiza almak nasipolur. Bu aksam adet oldum. Yarin randevu alacağım. Pazar gunu icin. Bakalim sabirsizlikla bekliyorum transferi. Ilk defa dondurulmuş transferi olacak. Hayirlisi inşallah

Kızlar hamilelik vücut ısısının artmasına sebep olur mu.progestan iğne biraz yapıyodu ama geceleri artıyodu.2 gündür gündüzleri de hep normalden yüksek.ateş ölçerle geziyorum evde.
hamilelikte vücut ısısı artiyor canim. Bayagi farkediyor. Progestan da yapiyor. Ama rahatsiz etmez seni bence. Fizyolojik bir ateş. Patolojik değil

İnsalllahhhhhh yüzün güler canım benimmm

sağol canım cevabın için rahatlattın beni.dondurulmuş tedavisi de taze embiryoya göre daha kolay son yapılan araştırmalara göre başarı şansı da daha yüksek oluyormuş.inşallah tutunurlar canım...

Bana tam gun vermedi ama benmkide biraz iri kac cm su anda seninki kac haftalik
Canım internetim bozuktu giremedim...14+2 bugün ultrasona göre , ama adet tarihine göre 13+5 olması gerekiyor..yanlış yere bakmıyorsam boy 15 cm.olabilirmi bilmiyorum...dr.sorun olmaz diyor..

Aaaa cok sevindim canımm süpeerr bi haber bu kız isteyen biri olarakkk cok sevindimm :)) ilki erkekti yanlıs hatrlamıyosam dimi :)

Kızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için transfer edilmeyecek

Kızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için transfer edilmeyecek
Canim genetige mi gittin sen benim de anormal cikti 7 tane kromozom vok zor bir durum vok iyi anliyorum seni ben istem dışı gozlerimlern nasil yaslar akiyordu rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla doldursun kucagini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…