2016 mayıs tüp bebek

Canim genetige mi gittin sen benim de anormal cikti 7 tane kromozom vok zor bir durum vok iyi anliyorum seni ben istem dışı gozlerimlern nasil yaslar akiyordu rabbim insallah tez zamanda hayirlisiyla doldursun kucagini...
Yok canim embriyo logo çok iyi doktorum dedi bu durumu her embriyo logo göremez şimdi boşa göndermeleri bunu tekrar tedaviye başlayacağım oluşacak sağlıklı görünen embriyo lar genetiği gönderilecek inanırsınız üzüldüm ama sevindim de şükür olsun farkettim şükürler olsun dürüstler ya öyle transfer edilseydi engelli olsaydı hamdolsun goruldu

Kızlar dualarınız İÇİN Allah razı olsun malesef transfer iptal edildi sperm ve yumusta döllenmesi fakat anormal olduğu için transfer edilmeyecek
canim inşallah hayirla saglikla kolaylıkla yavrunu kucagina almak nasip olur. Bence de başta anormalligin tespit edilmesi cok iyi oldu. minik_eller canim Rabbim inşallah en kısa zamanda yavrunu saglikla hayirla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım sizin için

Taze transfer olan arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz şimdiden tskler

basbelasiyim canım herşeyde bir hayır vardır.Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Rabbime sığın.bizim için hayırlı olacak herşeyi yalniz Allah bilir.Rabbim yardimcin olsun canım.

Aynen öyle canım hamdolsun Allah gosterdi eğer embriyolog tecrübeli olmasaydı ve görmeseydim engelli çocuk olabilirdi

Öyle canım birinin duasını almışız ve tespit edildi ya edilmeseydi ve tutsaydı engelli çocuk olacaktı ben bakardım tamamda ya sonra ben ölünce ne olacaktı insan olumsuz birşeye şükür edermisinniz edermis

Off kizlarrr az önce iç camasrdmda çok az açık renk pembe akıntı gördüm yuregimmm hopladiii doktoruma ulaşamadım daha cokk panigimm

Aaaa cok sevindim canımm süpeerr bi haber bu kız isteyen biri olarakkk cok sevindimm :)) ilki erkekti yanlıs hatrlamıyosam dimi :)
İlki de kız canım ikinci de kız geliyor :)) Allah senin de gönlüne göre versin cnm, burdaki tüm arkadaşlarımıza anneliği nasip etsin. tarama sonucumuz da iyi çıkmış çok şükür :) sen nasılsın bulantılar filan arttı mı?

Off kizlarrr az önce iç camasrdmda çok az açık renk pembe akıntı gördüm yuregimmm hopladiii doktoruma ulaşamadım daha cokk panigimm
Olabilir cnm korkma. Ama mutlaka Dr una ulaşmalısın çünkü yerleşme lekesi olsa bile progestan iğnesi yaptırmak isteyebilir. Sorun olduğu için değil de temkinli olmak adına. Panik olma sen rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…