Umarım devamı gelmez çok korkuyorum.yerlesme kanaması için geç değil mi benim 14.gunumTamam işte cnm sıkıntı yokmuş takma kafana. Birden kan boşalırsa tehlike demişti benim Dr um.
Renk kirmiziya donmedigi surece endiselenme canm hamilelikte kahverengi ve pembe renk olabiliyor.. Benm de transfern 8. Gununde olmustu bir gun surmustu.. İcini ferah tut senJelle ilgili deil gibi canım jelii sabh koymuştum çok geçti uzernden .Rabbime siginiyorum elimden ne gelir baska
Allah hepinizden razı olsun sizin fikirleriniz ve doktorum içimi rahatlatıyor.Baska hamileler sureci ihtimalleri çok bilmedikleri için rahat dawranabiliyorlar.ama biz de mümkün muu .gördüğümde beyninden asaggii kaynar su döküldü sanki yüreğim hopladiii.Allahim hepimizin hayirlisiyla sağlıkla bebeklerimizii kucağımıza almamizi nasip etsin aminnRenk kirmiziya donmedigi surece endiselenme canm hamilelikte kahverengi ve pembe renk olabiliyor.. Benm de transfern 8. Gununde olmustu bir gun surmustu.. İcini ferah tut sen
Korkma kuzum telaş yapma. dua edicem ben bebeğin içinDr normal dedi ama içim hiç rahat değil dua edin lutfen
Seni vokiyi anliyorum bende ayni seyi yasadim gece basima geldi uyuyamadim agladim durdum cokk iyi anliyorum seni ama minigim benimle cok sukur.. Seninkide seni birakmicak iyi dusun icin ferah olsunAllah hepinizden razı olsun sizin fikirleriniz ve doktorum içimi rahatlatıyor.Baska hamileler sureci ihtimalleri çok bilmedikleri için rahat dawranabiliyorlar.ama biz de mümkün muu .gördüğümde beyninden asaggii kaynar su döküldü sanki yüreğim hopladiii.Allahim hepimizin hayirlisiyla sağlıkla bebeklerimizii kucağımıza almamizi nasip etsin aminn
Çok şukur canım herseyin yolunda gidiyorr masallah :))) bulantılar devam benim ama canım biseler yemek de istiyor surekli :)) bi garibim ilk uc ayda genelde kimse kilo almıyor ben de almam umarım :) bu arada diyodun ya duygusallık olcak hıh iste o da basladı sabah kalkıp gordugum ruyaya agladım tv izlerken vs. eşim cok güluyo bu halime gercekten hormonlar insan vücudunu ne kadar da çok etkiliyormuş kuzum yaa :))))İlki de kız canım ikinci de kız geliyor :)) Allah senin de gönlüne göre versin cnm, burdaki tüm arkadaşlarımıza anneliği nasip etsin. tarama sonucumuz da iyi çıkmış çok şükür :) sen nasılsın bulantılar filan arttı mı?
Allah razı olsun tatlımm.bugun biraz disardaydik yürüdüm pk dışarı cikmiyordum normalde yoruldummu acabaKorkma kuzum telaş yapma. dua edicem ben bebeğin için
Aminn insallahh canimmm çok sagolSeni vokiyi anliyorum bende ayni seyi yasadim gece basima geldi uyuyamadim agladim durdum cokk iyi anliyorum seni ama minigim benimle cok sukur.. Seninkide seni birakmicak iyi dusun icin ferah olsun
Hahaha sorma ya bir de bana bir dobralık geldi. Pat pat herkesin yüzüne hatasını söyledim bir dönem :))) kayınvalidem görümcem kuzenim arkadaşım... Kime içimde ne varsa bir döktüm. Ama herkes kuzu oldu süper birşey :)Çok şukur canım herseyin yolunda gidiyorr masallah :))) bulantılar devam benim ama canım biseler yemek de istiyor surekli :)) bi garibim ilk uc ayda genelde kimse kilo almıyor ben de almam umarım :) bu arada diyodun ya duygusallık olcak hıh iste o da basladı sabah kalkıp gordugum ruyaya agladım tv izlerken vs. eşim cok güluyo bu halime gercekten hormonlar insan vücudunu ne kadar da çok etkiliyormuş kuzum yaa :))))
Tatlımm yolun bahtin açık olsun.bebislerle hayirlisiyla evine doneceksinn amin.Gunaydin kizlar. Ben de yoldayım. Istanbula gidiyorum. Adetin 2. Günü. Kontrolüm var. Transfer hazirligina başlıyorum artik. Bu süreç çok uzadi. Cok sıkıldım. Bir an once transfer olsun da hayirlisiyla test tarihine gün saymak istiyorum. Ben de en az 5 tane idrar testi alayim. Her denemede rahat 5-10 adet alıyorum. Hamile oldugum denemede her gün yaptim. Cift çizgiyi görmek beni acaip mutlu ediyordu. Eşim bana gülüyordu. Ona da gösteriyordum
Gunaydinnn hepimize musmutlu aydınlık guzell gunlerr insalllahgünaydınn
Hadi hayırlısıyla başla bakalım.sonucu güzel olur inş.Gunaydin kizlar. Ben de yoldayım. Istanbula gidiyorum. Adetin 2. Günü. Kontrolüm var. Transfer hazirligina başlıyorum artik. Bu süreç çok uzadi. Cok sıkıldım. Bir an once transfer olsun da hayirlisiyla test tarihine gün saymak istiyorum. Ben de en az 5 tane idrar testi alayim. Her denemede rahat 5-10 adet alıyorum. Hamile oldugum denemede her gün yaptim. Cift çizgiyi görmek beni acaip mutlu ediyordu. Eşim bana gülüyordu. Ona da gösteriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?