Tatlım benim de hiç agrimıyor sadece uçlarında nokta nokta küçük küçük noktaciklar var.insallah guzelce yükselmiştir aminnS Sece44 L lavantacicegi benim hiç gögüslerim ağrımıyo.yarın kan testi var aklıma geldikçe başım dönüyo stresten.sürekli kendimi dinliyorum.dua edin nolur değerim artmış olsun
İlac bu ay kullanmadim bisey cnm gecen ay kullandiklarim.mi etkiliyorki negatif sonucunu.ogrendikten bes gun sonra adet olmuştumCanım benimki de 5 gün geçikmişti.ilaçlardan dolayı gecikebiliyormuş.ama inş hamişsindir inşallahhhj
Aynı durum tüp bebek tutmadı birkaç güne adet oldum.sonraki ay böyle gecikti.ama benim 34.günde falan gelmişti.tabi ben çok test yapmıştım.hep negatifti.İlac bu ay kullanmadim bisey cnm gecen ay kullandiklarim.mi etkiliyorki negatif sonucunu.ogrendikten bes gun sonra adet olmuştum
Himm ben de adet olcak gibiyim zaten hic farklı bir durumum yok yinede ufak bir ümit icimde isteAynı durum tüp bebek tutmadı birkaç güne adet oldum.sonraki ay böyle gecikti.ama benim 34.günde falan gelmişti.tabi ben çok test yapmıştım.hep negatifti.
Test yapsan çıkar heralde bayağı gecikmiş.bakarsın bir mucize vardır içinde.Himm ben de adet olcak gibiyim zaten hic farklı bir durumum yok yinede ufak bir ümit icimde iste
Merhaba guzel anneler siz suan.hangi ilaclara devam ediyorsunuz....
canim erken tutunmamis olabilir. Hemen salma kendini. Dollenmeden 14 gun sonra kendini gosterir. Canim benim inşallah pozitiffff olur. Mucizen seninledir. Allah korusun eger negatifse de diger dondurulmuslarin varmis. Rabbim en kisa zamanda yavrularıni kucagina almayi nasip etsin inşallah. Bu defter hemen kapanmaz canim. Bak mucadele ediyoruz. Kac yaşındasın probleminiz neydi canım
5 gün geçmiş bile süper.bende 6.gün bel ağrısı başlamıştı 8.günden sonra kasıklarım pıt pıt etmeye başladı.başkada hiçç bişey yoktu.kızlar günaydın transferin 5. günü bugün hafta sonu sadece ağır iş yapmadım yoksa misafir vardı gezmeye gittim. heycanla bekliyorum bakalım kızlar birde hiç bir belirti yok.
Belirti olmaz canimmmm hadi insallahh baya gunu bitirdinn amaaakızlar günaydın transferin 5. günü bugün hafta sonu sadece ağır iş yapmadım yoksa misafir vardı gezmeye gittim. heycanla bekliyorum bakalım kızlar birde hiç bir belirti yok.
Saat 3 te çıkcakmış benimki.Allahım inş yükselmiştir.
Yuksek cikacak Allahin izniylee.canim nerde yapion ya sonucun cok gec cikiooSaat 3 te çıkcakmış benimki.Allahım inş yükselmiştir.
Aminn tatlimm insallahh senin sevincini de gorucezevet canım hafta sonu misafir vardı arkadaş hem kafamda dağıldı şimdi de işteyim hadi bakalım allahım bu kez yüzüme gülsün.
Canimm ay 1 haftaa nasill dayanacaksinn. tatlim zaten bu 1 hafta boyunca kafan rahat olacak mi sence eger olacaksa yapma bekle tabi ki ama icin icini yiyecekk meraktanGünaydın kizlar test yapmaya hiiiiiccc cesaretim yokbir hafta daha bekliycem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?