Coraspirini yemekle birlikte alıyorum hiç rahatsız etmiyo.mutlaka tok karnına içilmeli.Folipol,corasprn,celaxsan ve prulotn diye bi ign(haftada bir bu igne) cor asprini icemiyrm ya icince.midem.agriyo bir saat sonrda kusyorm
Yemek.yerkenmi aliyosun canim...Coraspirini yemekle birlikte alıyorum hiç rahatsız etmiyo.mutlaka tok karnına içilmeli.
Ben 11+5 te gitmiştim belli değildi önümüzdeki randevuda öğreniriz inşallahCanim clexsanda kullaniyrm bn ama kan sulndrci coradprnde ayni o yuzden bilemedim....10 cinsiyeti ogrenebilirmiyimki canim cok erken daha sen ogrendinmi...
Evet 5.gün emriyosuydu.4taneydi.Dün de test yaptım yine silik cıktı:)) salıı gününü beklemek çok zorr5.gun embriyosu muydu ve kac taneydi? Bende senin gibi erken yapmistim aynen de boyle silik cikmisti :)
Hayirlisi olsun.kuzum saglikli olsunlarda yavrularimiz cinsiyet onemli degil...Ben 11+5 te gitmiştim belli değildi önümüzdeki randevuda öğreniriz inşallah
Senin 10 gün sonra 12 haftalıktan büyük oluyorsa hesaba göre öğrenebilirsin belki çünkü 12 de öğrenen çok var
İnsani bi merak işte kız da erkek de kabulüm sonuçta ikisi de yok yani :))
Deniyecegim canim dun aksam kusunca sanki ilacta cikti gbi geldikiymetlimiz canim yemekle beraber al ve ilaci aldiktan yarim saat 1 saat sonra kusuyorsan ilacin etkili olur. Kana karisir
Evet canım biraz yiyorum sonra içiyorum sonra yemeğe devam ediyorum.Yemek.yerkenmi aliyosun canim...
Benimde 8.gün silik çıktı aynı gün kanda 172 çıktıEvet 5.gün emriyosuydu.4taneydi.Dün de test yaptım yine silik cıktı:)) salıı gününü beklemek çok zorr
Allahım bana da nasip eder böyle güzel bir sonucu inşllah O halde hamilesiniz kaç aylık ?Benimde 8.gün silik çıktı aynı gün kanda 172 çıktı
Tatlim olmadi cok sukur ama bugun de icimden siyaha yakinn degisik bir parca ciktii off gulum o kadar cok uzuldumki parca cok buyuk geldi.dr onemli degil dedi.ama uzulmemek elde mi .insan ne oldugunu merak ediyor
Artik mutsuzluklarimi size de yansitip icinizi karartmak istemiyorumm.sonucunu heyecanla bekledigim insanlar var.sizin de modunuz dusecek diye tedirgin oluyorum.Rabbim hepimizin tedawilerinin hayirlisiyla guzelce saglikla sonuclanmasini nasip etsin insallah aminn.Dualardan Rabbimden guc aliyorum
Şu anvtransferin 10.günümdeyim inş bu mutluluk devam eder ve inş sanada nasip olur.Allahım bana da nasip eder böyle güzel bir sonucu inşllah O halde hamilesiniz kaç aylık ?
İnş cnmŞu anvtransferin 10.günümdeyim inş bu mutluluk devam eder ve inş sanada nasip olur.
Dr una güven canım.üzülmemek elde değil tabi.hem biz üzüntümüzüde mutluluğumuzu da paylaşıyoruz burada.modumuz bir düşer bir yükselir sen meraketme.yeterki herşey yolunda gitsin dualarım seninle canımTatlim olmadi cok sukur ama bugun de icimden siyaha yakinn degisik bir parca ciktii off gulum o kadar cok uzuldumki parca cok buyuk geldi.dr onemli degil dedi.ama uzulmemek elde mi .insan ne oldugunu merak ediyor
Amin cok sagol tatlim Allah razi olsunDr una güven canım.üzülmemek elde değil tabi.hem biz üzüntümüzüde mutluluğumuzu da paylaşıyoruz burada.modumuz bir düşer bir yükselir sen meraketme.yeterki herşey yolunda gitsin dualarım seninle canım
Dr onemli degil dedi cok sukur zaten kucuk kucuk arada parcalar geliodu jelin etkisi diyolardi arkdaslarda.ama bu birazcik buyuktu.Rabbim yardim etsin hepimize insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?