2016 mayıs tüp bebek

Canim clexsanda kullaniyrm bn ama kan sulndrci coradprnde ayni o yuzden bilemedim....10 cinsiyeti ogrenebilirmiyimki canim cok erken daha sen ogrendinmi...
Ben 11+5 te gitmiştim belli değildi önümüzdeki randevuda öğreniriz inşallah
Senin 10 gün sonra 12 haftalıktan büyük oluyorsa hesaba göre öğrenebilirsin belki çünkü 12 de öğrenen çok var
İnsani bi merak işte kız da erkek de kabulüm sonuçta ikisi de yok yani :))

Hayirlisi olsun.kuzum saglikli olsunlarda yavrularimiz cinsiyet onemli degil...

S Sece44 lekelenme bir daha olmadı dimi canım.nasılsın
Artik mutsuzluklarimi size de yansitip icinizi karartmak istemiyorumm.sonucunu heyecanla bekledigim insanlar var.sizin de modunuz dusecek diye tedirgin oluyorum.Rabbim hepimizin tedawilerinin hayirlisiyla guzelce saglikla sonuclanmasini nasip etsin insallah aminn.Dualardan Rabbimden guc aliyorum

S Sece44 canım tabiki üzüntüleri mutlulukları birbirimizle paylasicaz.biz kader ortaklariyiz.b izi bizden başka kimse anlamaz çünkü.umarim bi problem yoktur tatlım?

Tatlim olmadi cok sukur ama bugun de icimden siyaha yakinn degisik bir parca ciktii off gulum o kadar cok uzuldumki parca cok buyuk geldi.dr onemli degil dedi.ama uzulmemek elde mi .insan ne oldugunu merak ediyor
Dr una güven canım.üzülmemek elde değil tabi.hem biz üzüntümüzüde mutluluğumuzu da paylaşıyoruz burada.modumuz bir düşer bir yükselir sen meraketme.yeterki herşey yolunda gitsin dualarım seninle canım

Amin cok sagol tatlim Allah razi olsun

S Sece44 canım tabiki üzüntüleri mutlulukları birbirimizle paylasicaz.biz kader ortaklariyiz.b izi bizden başka kimse anlamaz çünkü.umarim bi problem yoktur tatlım?
Dr onemli degil dedi cok sukur zaten kucuk kucuk arada parcalar geliodu jelin etkisi diyolardi arkdaslarda.ama bu birazcik buyuktu.Rabbim yardim etsin hepimize insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…