2016 mayıs tüp bebek

Kızlar aranızda ikiz anne adayı var mı bugün doktor dan geldim ikiz diye rahme dikiş aticakmis aranızda yaptıran var mı hem merak korku bir arada bende şimdi
Ben. Benim de kanamam oluyor carsamba kontrolum var dr.rahime bakacak duruma göre varsa bir yetmezlik dikiş düşünüyorum ben de

Ben. Benim de kanamam oluyor carsamba kontrolum var dr.rahime bakacak duruma göre varsa bir yetmezlik dikiş düşünüyorum ben de
Canm rabbim yardimcimiz olsun doktor İkizler de yapilmasi lazım dedi inslah yaparız dayanir miniklerimiz

Kızlar ben 3. Tedavi için İstanbulda merkez araştırması yaptım ve kafama bahceci fulya yattı. Ama karar veremedim hangi doktora gitsem erbil yagmus güvenç ve Mustafa bahceci arasında kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz

Canim benim arkadasim mustecep kavrut du sanirim ona gitti ve cok memnun kaldi cok ilgili bir doktormus ve ilk seferde hamile kaldi istersen bir dusun daha once semra kahramanla.da calismis..

basbelasiyim canım 3 doktor da çok iyi okuduğum yorumlar doğrultusunda.zaten bahçeci bu işin uzmanı.bn umutta tedavi oldum.cok da memnunum.bildigim kadarıyla Mustafa bahçeci baya yoğun.hakkinda hangisi hayirliysa o olsun inş tatlım rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde merakımdan bi kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000.0. çıktı.kizlar bunu cozemedim bin mi 10 bin acaba fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim

Ben en iyisi 3 Dr ile görüşüp karar vereyim Mustafa hocanın yanındaki Kübra Dr ile telefonda konuştum ama çok enerji alamadım telefonda ondan kararım değişti gibi

Canim benim arkadasim mustecep kavrut du sanirim ona gitti ve cok memnun kaldi cok ilgili bir doktormus ve ilk seferde hamile kaldi istersen bir dusun daha once semra kahramanla.da calismis..
Doğrudur canim ben fulya üzerinde araştırma yaptım hemen her forum sayfasını okudum genelde olumlu şeyler yazmislar

Kızlar bugün devlet hastanesinde iğne vurulmaya gittiğimde merakımdan bi kan testi yaptırayim dedim.sonuc 1000.0. çıktı.kizlar bunu cozemedim bin mi 10 bin acaba fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim
Matematiksel olarak bin.ama o nokta ve sıfır neden acaba diye düşünüyor insan.en son ne zaman kan tahlili yaptırmuştın ve değerin kaçtı canım.

En son pazartesi yaptirmistim 416,16.eger binse değer az katlanmış.umarim bi problem yoktur.keske yaptirmasaydim aklıma takıldı hayırlısı bakalım​

O zaman 1000 değildir o değer.hem bin olsa o sıfırı yazmazlardı heralde.hep bir tedirginlik buluyoruz kendimize.merak etme yarın keseyi görünce çok rahatlıcaksın.

İnş canım tek temennim bu.dedigin gibi nokta ve 0 kafami karıştırdı.c anim bn perşembe gidicem kismetse yarin sece gidicekti.inş hayırlı haberlerle gelsin.

Kizzlarr benimle ayni haftalarda olanlarr kac kilo aldinizz acaba?? Ben 3 kilo almisim cokmu ki acaba

İnş canım tek temennim bu.dedigin gibi nokta ve 0 kafami karıştırdı.c anim bn perşembe gidicem kismetse yarin sece gidicekti.inş hayırlı haberlerle gelsin.
Doğru önce o vardı.kendini yiyip bitirme ama belkide değerin binin üstündedir.bazı sonuçlardaBeta hCG >1000.00 yazıyor öyle de olabilir

Benim bildiğim bir süre sonra değer 2 ye katlanıyor canim yavaşlıyor gönlünü ferah tut

İnş bakalım canım Rabbim ne dilemisse o olur inşallah on bindir.değer baya dusuk yoksa 13.gun 416.bugun transferimin 19.gunu.normalde 4 bine yakın hesapliyordum.persembe hayırlisiyla bi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…