Hayirli olsun umarim cogu gider :)kızlar günaydın benim de düm opum yapıldı 10 yumurta toplandı bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek. benim transferim sonra olacak dondurulacak embriyolar
Aa bende bugün gidip almayı düşünüyordum.saol cnm artık haftasonu giderim ins[/QUOTE][OTE="bsbirkin, post: 46557862, member: 174513"]Kizlaar a 101 den geliyorum simdi nar suyu haftasonu gelecekmiss
Benim 6. Gunum hemuz senin gbi cilginlik yapip yapsammikiEeeeee test yapacak olan yok mu yawww baslasak guzel haberleri almaya :))))
Hayirlisi olsun canm benimde 10 yumurtam toplanmistikızlar günaydın benim de düm opum yapıldı 10 yumurta toplandı bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek. benim transferim sonra olacak dondurulacak embriyolar
Siz bana bakmayin gununuzu de beklemeyin amaBenim 6. Gunum hemuz senin gbi cilginlik yapip yapsammikiama kalbim dayanmazzz ayyy ( @Ankanase yapabilir belki onun 9. Gunu
10 gun olmadan yapmam canm yok beklerim zaten az kaldi bugun 6 :)) dun aksam ilk defa kasiklarima birsey batti boyle ilk defa bir sey hissettim bu iyi bisey mi tabi bilmiyorum amaSiz bana bakmayin gununuzu de beklemeyin amabekle bekle nereyeee kadar :)))
Iyidir iyi :)) bende oglen gibi vericem kan10 gun olmadan yapmam canm yok beklerim zaten az kaldi bugun 6 :)) dun aksam ilk defa kasiklarima birsey batti boyle ilk defa bir sey hissettim bu iyi bisey mi tabi bilmiyorum ama
kaçı döllendi transferin oldu mu ne aşamadasın?Hayirlisi olsun canm benimde 10 yumurtam toplanmisti
Amin inşallah bilmem ki denerim o kolay Allah'ın izniyle nasip kısmet.Hic belli olmaz ne mucizeler okuyoruz insallah senide bulsun.
Cumartesi yi bekliyorum sabırla duaylaEeeeee test yapacak olan yok mu yawww baslasak guzel haberleri almaya :))))
Canım benim dondurulmuş transferi olacak. Geçen ay başlayacaktı e2 düşük çıktı yasmin verdi dr um. Bugün yasmin im son günü lucrin iğnem başlıo. 22 si gibi adet 3.günü kontrolüm var. Şimdilik bu aşamadayımCanim kusura bakma karistirdim da sen hangi asamadaydin su anda
Hah tamam cnm hatirladim okuyorum hepte karistiriyorum bazen hadi hakkinfa hayirlisi insallah bebisin seninle olur bu ayCanım benim dondurulmuş transferi olacak. Geçen ay başlayacaktı e2 düşük çıktı yasmin verdi dr um. Bugün yasmin im son günü lucrin iğnem başlıo. 22 si gibi adet 3.günü kontrolüm var. Şimdilik bu aşamadayım
Amin canım cümlemizin inşallahHah tamam cnm hatirladim okuyorum hepte karistiriyorum bazen hadi hakkinfa hayirlisi insallah bebisin seninle olur bu ay
Iyi az kalmis :))Cumartesi yi bekliyorum sabırla duayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?