hmm transfer tarihine gore hesaplaniyor saniyordum ben.. insallah bir aksilik olmaz cok merak ediyorumm en son gittigimde bilee kocaman olmustu sanki simdi kim bilir ne kadar buyumusturr :)))adet tarihim senden önce canım. Çağrı hocada adete göre hesaplamamı söyledi
Yok canım ne aksilik olcak. Gayet sağlıklılar. Maşallah büyüyorlar işte. Doğumla ilgili bir karar verdinmi nerde yapcaksınhmm transfer tarihine gore hesaplaniyor saniyordum ben.. insallah bir aksilik olmaz cok merak ediyorumm en son gittigimde bilee kocaman olmustu sanki simdi kim bilir ne kadar buyumusturr :)))
Yok canm dusunmedim henuz ama baskentten memnunum su an icinYok canım ne aksilik olcak. Gayet sağlıklılar. Maşallah büyüyorlar işte. Doğumla ilgili bir karar verdinmi nerde yapcaksın
Olabilir canm aslinda genelde ocak subat anneleri olacagiz imsallah o sekilde topuk acabilirizzArkadaşlar merhaba, çok uzun zamandan beri yazamadım ama son zamanlarda takipteyim yine. Benim oldukça zor zamanlarım geçti hamileliğin 5. haftasından itibaren çok şiddetli mide bulantılarım oldu, öyle ki 10 gün kadar hastanede yattım sadece serumlarla beslendim. Sonrasında evde serumlarla idare ettim bir iki haftadır biraz daha iyiyim. Tabi bu süreçte zofran diye bir hap kullandım. onu da iki gün önce bıraktım ama iki gündür yine şiddetlendi bulantılarım. Öyle böyle derken 13. haftaya geldik. bu grupta olup hamile kalan arkadaşlarla ayrı bir topik açıp hamilelik hakkındaki deneyimlerimizi sorularımızı da ordan paylaşmaya devam etsek nasıl olur?
Bende yapiyorum evet hemde dogurana kadar yapacagimm.. Gobekten devam ediyorum bende canimi vok yakiyor o igne bazen bendede morluk oluyor evet ama beze olusmadi hic.. Koldan ya da bacaktan yapiliyomus evet ama bende cesaret edemedim daha sanki gonekten etkili oluyomus gibi geliyorHülyacım sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyordun değil mi? Ben hala göbekten yapıyorum ama göbeğim beze içinde, bacak ve koldan da yapılabiliyormuş ama cesaret edemiyorum.
Ben pınar sabancı nın bloğunda okumuştum, o da 9 ay boyunca hep göbekten yapmış. Karnımız büyüyünce sanki bebeğe gelirmiş gibi hissediyorum, saçma ama :SBende yapiyorum evet hemde dogurana kadar yapacagimm.. Gobekten devam ediyorum bende canimi vok yakiyor o igne bazen bendede morluk oluyor evet ama beze olusmadi hic.. Koldan ya da bacaktan yapiliyomus evet ama bende cesaret edemedim daha sanki gonekten etkili oluyomus gibi geliyor
Hic doktorada danismadim ben bu durumu cNimm biraz daha buyuyunce karin mecbur koldan fln yapariz amaa gobektem zir olurBen pınar sabancı nın bloğunda okumuştum, o da 9 ay boyunca hep göbekten yapmış. Karnımız büyüyünce sanki bebeğe gelirmiş gibi hissediyorum, saçma ama :S
Gebelik var mı cnm?selam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
Canım belli oldu mu sonucun mübarek gün gözlüne göre olsun inşallah. Ben de okudumKizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesinde onceki testimde 2 kat artti cok sukur )
Arkadaşlar merhaba, çok uzun zamandan beri yazamadım ama son zamanlarda takipteyim yine. Benim oldukça zor zamanlarım geçti hamileliğin 5. haftasından itibaren çok şiddetli mide bulantılarım oldu, öyle ki 10 gün kadar hastanede yattım sadece serumlarla beslendim. Sonrasında evde serumlarla idare ettim bir iki haftadır biraz daha iyiyim. Tabi bu süreçte zofran diye bir hap kullandım. onu da iki gün önce bıraktım ama iki gündür yine şiddetlendi bulantılarım. Öyle böyle derken 13. haftaya geldik. bu grupta olup hamile kalan arkadaşlarla ayrı bir topik açıp hamilelik hakkındaki deneyimlerimizi sorularımızı da ordan paylaşmaya devam etsek nasıl olur?
Bende şimdi gördüm ama yine de okudum canım.Kizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesinde onceki testimde 2 kat artti cok sukur )
Canm cikmadi mi sonucun merak ediyoruzzKizlar gunaydin hadi bakalim bana gene bir el atalim nolur simdi kan verdim 41 hamilenin 1 er ayetel kursisine ihtiyacim var okuyuanlar yazimi begenebikir mi test sonucum bir saate cikacak sadece hamileler okusun lutfen ve begensinki sayiyi ona gore ayarlayayim simdiden allah razi olsun raabim tez zamanda hayirlisiyla bebislerinize kavustursun..(hatirlarsiniz belki degerim kimyasal gebeligi isaret ediyordu sizin dualariniz sayesinde onceki testimde 2 kat artti cok sukur )
Canm kontrolun bugundu degil miiCanım belli oldu mu sonucun mübarek gün gözlüne göre olsun inşallah. Ben de okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?