2016 mayıs tüp bebek

canım çok sevindim.maşallah diyelim.sen haber ver okuruz inşallah.yeterki rabbim kabul etsin dualarımızı.

L lavantacicegi nasılsın canım.bu arada tüp bebek de haftayı yanlış hesaplamışım.son adet tarihi olmaz dedi dr.transferden geriye 14 gün say dedi.ordan başlıyo dedi.muhtemelen 5.gün embriyolarında transferden geriye 15 gün sayılacak.daha 4+6 yız yani.

Kızlarrrr 2 tane kese gördükkk.rabbim ikisini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepize.rabbim esirgesin korusun hepimizin yavrularını
Ay çok güzel ya Allah sağlık versin bebişlerle sana
Rabbim bir isterken iki verdi bak maşallah maşallah darısı kalp atışlarına inşallah

Amin canım hepimizinkini insallah, kolay elde etmedik çok değerliler bizim için. Canım seninkilerin cinsiyetlerini söyledi mi dr.un?
Aynen Canm valla çok çok kiymetliler sordum daha erken ama baştan beri sanirim kemik yapisandan biri kız biri erkek diyo ama kesin bilgi için bi daha ki ay dedi bende çok merak ediyorum

Kizlar transfer tarihim belli oldu. Salı günü Allah nasip ederse 2 tane 5.gün embriyosu (dondurulmus) transfer olacak. Sali sabahi cozdureceklermis. Bizi arayacaklarmis. Hayirla saglikla tutunurlar insallah
Canım gözün aydın az kaldı kavuşmaya Rabbim hayırlarlısıyla kavuştursun sizi

Rabbim kolaylık versin canım o gün tekrar hatırlat dua edelim inşallah

inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğine kavuşmak nasip olsun. benimde yarın yumurta toplama işlemim yapılacak. traansfer işlemi ne zaman olur bilmiyorum. sizce ne zaman yapılır? fulya bahceci hastasıyım. dr. güvenç bey.

çok teşekkür ederim. alınganlık hemde en üst seviyede. kalbi temiz insanlardan biride sen olmalısın. yazın içime işledi. bir tek desteği senden alacakmışım bir tek senin duanla olacakmış gibi hissettim. destek için sonsuz teşekkür ederim. yumurt toplama işlemi yarın yapılacak ama ben transferi merak ediyorum. ne zaman olur acaba.?

Yumurta toplandığı gun döllenme oluyor. Senin embriyolarının kac güne jadar ilerleyecegi önemli. Tabi embriyoloğun görüşü de önemli. Yumurta toplama gününü saymadan en gec 5.gün transfer oluyor. İnşallah kaliteli embriyoların olusur ve sana sıkı sıkı tutunurlar

Ah canım benim buradaki tüm arkadaşların yaşadıkları da benim içime işliyor kaç haftalık oldum kopamıyorum burdan kimin duası kime geçecek belli mi olur arkadaşım inşallah Rabbimin kabul edeceğine inanarak dua edelim. Adın gonca mı sana isminle dua edelim. Yumurta toplama günü hemen döllenme yapılır ertesi sabah ararlar seni kaç tane döllendiğini söylemek için. Yumurta toplama gününden itibaren başlarsan saymaya o gün 0. Gün kabul ediliyor ve 3. ya da 5. gün transfer olur genelde ama bazen 4. gün de olduğu oluyor. Döllenmeyi takip edip embriyoların durumuna göre dr ve embriyolog en iyi günü seçer sen o aşamada içini çok ferah tut çünkü bu bir insanın rahme düşüş anı onu kimse değiştiremez vakti saati var. Benim 3. gün transferi olmuştu ve transfer saatim tam 7 saat gecikti bir sezeryan hastası yüzünden ama hiç paniğe kapılmadım Rabbime bıraktım inan bu süreçte teslimiyet en güzel ilaç. Elinden geleni yap tevekkül et. İnşallah nasip olur hamile olursan zaten vesveseler çoğalıyor :)

Canm ben zayifim doktorum zayıf anne adaylarında yapiyoruz dedi haftaya perşembe yapıcam inşallah duanizda unutmayin beni
Canım sen sakin ol ki bebekler de iyi olsun Allah yardımcın olsun perşembe saati belli mi işlemin dua edelim inşallah

Aynen Canm valla çok çok kiymetliler sordum daha erken ama baştan beri sanirim kemik yapisandan biri kız biri erkek diyo ama kesin bilgi için bi daha ki ay dedi bende çok merak ediyorum
Benim dr.um da söylemiyor ya cok zor merak ediyorum ama bir yandan da amann ne olursa olsun yeterki saglikli olsun diyorum. Çift yukurya ikizinde genelde biri kiz biri erkek oluyormuş benim de çift:) hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…