Cok sağol canım benimmmaaa maşallah çok sevindim canim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canimmmmm cok sevindimmmm masallahhh ...Arkadaslar allah okuyan okumayan herkesten(41 ayetel kursi) razi olsun cok sukur degerim 2 kat degere neredeyse ulasti dualarini sayesinde cuna gunu tekrar istedi test bana gene o zaman el atariz dimi hepinizin gönlünce olsun herseyyy cok tesekkur ederimm
Ben evde zor geciyorum Allah yardmcn.olsun canm.kacinci haftadasin...Meraba kızlar bayadır yazamıyorum yoğunluk ve yorgunluktan ama her daim takipteyim :) calısmak cok zor geliyobi de son bi haftadır sanki icim genisledi tum ic organlara baskı yapıyo gbi ya kendimi şiskin hissediyorum gaz var gbi ama tam oyle de degil zor gecicek sanırım bi de sinir vs.cabası...sikayet degil ama zormuş ozellikle sıcaklarda o mide bulantisıyla birlesinceeee ama yine de rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Merhaba canım nasıl olalım her daim meraktayız ortak paydamız :) sen nasılsın ikizler nasılMerhaba guzel anne ve anne adaylari nasilsiniz...
Canmm bende ayni durumdayim calismak iskence sankiiMeraba kızlar bayadır yazamıyorum yoğunluk ve yorgunluktan ama her daim takipteyim :) calısmak cok zor geliyobi de son bi haftadır sanki icim genisledi tum ic organlara baskı yapıyo gbi ya kendimi şiskin hissediyorum gaz var gbi ama tam oyle de degil zor gecicek sanırım bi de sinir vs.cabası...sikayet degil ama zormuş ozellikle sıcaklarda o mide bulantisıyla birlesinceeee ama yine de rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin canım allah razı olsun tabi haber veririm inşallah iyi ki burda sizleri tanimisim gurbetteyim burda eşim den başka kimsem yok bura benm için hemen umut oldu hemde nefesimin çıktığı arkadaş edindigim bi topik Rabbim dilerim hepimiz burda doğuma şafak sayarizRabbim kolaylık versin canım o gün tekrar hatırlat dua edelim inşallah
Perşembe dokuz da orda olucam inşallah dilerim hemen cecik olur biter haftaya perşembe inşallahCanım sen sakin ol ki bebekler de iyi olsun Allah yardımcın olsun perşembe saati belli mi işlemin dua edelim inşallah
Bana bi daha ki ay dedi söylerim saglikli olsun lar bu dönemi bir atlatalim da dedigin gibi çift yumurta da genelde öyle oluyor inşallah başta sağlık sonra da vatana millete hayirli evlat olsunlar inşallahBenim dr.um da söylemiyor ya cok zor merak ediyorum ama bir yandan da amann ne olursa olsun yeterki saglikli olsun diyorum. Çift yukurya ikizinde genelde biri kiz biri erkek oluyormuş benim de çift:) hayırlısı
Canım ben dayanamadım yarına randevu aldım. Ama gidip gitmemekte kararsız kaldım. Şurda kalmış iki hafta gereklimi bilmiyorum. Ama duramıyorum yerimde. Ayağa kalkınca karnıma dokununca top gibi çıkmış varlığını hissettirdi artık bebek :) cinsiyet yüzde 70 demişti. Kesinleşmiştir diyede gitmek istiyorum. Kız demişti acaba değişirmi bilmiyorumki. Kafam karışık :)Canmm bende ayni durumdayim calismak iskence sankii( cok sukurr amaa bu gunumuzee.. Mide bulantilarim azaldi benm ama tam gecti sayilmaz. Bu haftada midem yanmalarim artti ve karnim acayip gerildi sanki.. Dogurana kadar sirekli birseyler cikacak galibaa.. Cok sukur bugunumuzee evlatlarimizi saglikli bir sekilde alalim insallaj kucagimizaa
Perşembe dokuz da orda olucam inşallah dilerim hemen cecik olur biter haftaya perşembe inşallah
Amin canım allah razı olsun tabi haber veririm inşallah iyi ki burda sizleri tanimisim gurbetteyim burda eşim den başka kimsem yok bura benm için hemen umut oldu hemde nefesimin çıktığı arkadaş edindigim bi topik Rabbim dilerim hepimiz burda doğuma şafak sayariz
Bende saliya randevu aldim canim bnmde iki gindur karnim cok buyudu sanki agrilarim oluyor gibi gitmek istedim bende tedirgin oldum normalmi diye.. Senin tam olarak kac oldu su anda canm benm 15+6Canım ben dayanamadım yarına randevu aldım. Ama gidip gitmemekte kararsız kaldım. Şurda kalmış iki hafta gereklimi bilmiyorum. Ama duramıyorum yerimde. Ayağa kalkınca karnıma dokununca top gibi çıkmış varlığını hissettirdi artık bebek :) cinsiyet yüzde 70 demişti. Kesinleşmiştir diyede gitmek istiyorum. Kız demişti acaba değişirmi bilmiyorumki. Kafam karışık :)
15+1 canım. Bende ağrı yok. Ama gerçekten karnım büyüdü. Göğüslerimde patlayacak gibi. Hatta çatlak bile oluştu. Bizim bebekler iri sanırım biraz.Pardon 14+6
Catlak henuz bende olusmadi canim badem yagi killaniyorum ise yarat mi bilmiyom ama.. Benmde oyle canm alt kisimlarima dogru kasiklarima baski hissediyorum artik.. O yuzden saliya aldim randevuyu insallah iyidir bebisleeimizz15+1 canım. Bende ağrı yok. Ama gerçekten karnım büyüdü. Göğüslerimde patlayacak gibi. Hatta çatlak bile oluştu. Bizim bebekler iri sanırım biraz.
Canm senin transferin benden sonra olmamis miydi? Nasil benden onde oldun sen :))15+1 canım. Bende ağrı yok. Ama gerçekten karnım büyüdü. Göğüslerimde patlayacak gibi. Hatta çatlak bile oluştu. Bizim bebekler iri sanırım biraz.
adet tarihim senden önce canım. Çağrı hocada adete göre hesaplamamı söylediCanm senin transferin benden sonra olmamis miydi? Nasil benden onde oldun sen :))
İnşallahCatlak henuz bende olusmadi canim badem yagi killaniyorum ise yarat mi bilmiyom ama.. Benmde oyle canm alt kisimlarima dogru kasiklarima baski hissediyorum artik.. O yuzden saliya aldim randevuyu insallah iyidir bebisleeimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?