- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Insallah bir kerede olsun.Kızlar 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu.nasip kısmet ins ilk denemede olur.
Tskederim senin adina da cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallahHayirli olsun )
10 yumurta toplandı 7 tanesi sağlıklı döllenmiş bakalım kaçı dondurulabilecek bir tane olsun benim olsun Allah tan hayırlısı tabi ben kayseri acıbadem de tedavi oluyorum canımHmm anladım cnm.kaç tane yumurta toplandı?nerede tedavi oluyorsun cnm?
Test sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
maşallah maşallah darısı kese görmeye kalp atışı duymaya ve sağlıkla kucağına almaya inşallahhTest sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Canım tebrik ederim, çok çok sevindim allah sağasağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Kaçıncı gününde test yapmış oldunTest sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Ayyy cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. Daha önce tahlil yaptırmışmıydın Canım. Ben onuncu gün yaptırmayı düşünüyorum ne dersin?Test sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Acile git yazdır canım. Ordan nöbetçi eczaneden al biz öyle yapıyoruz bu tür durumlardaBenimde jelimin sabah son bir tanesini kullandim sonra dedim eyvahhh 19 mayis resmi tatil eczaneler kapali bir de bu her eczanede bulunmuyor da napicaz bakalim bu arada normalde pahali 80 liraya yakin ben saglik ocagina yazdiriyodum bu sefer mecburen cepten gidecek aklinizda bulunsun.
Senacım çok geçmiş canım yaa Rabbim beterinden saklasın inşallahhhhhhhKızlar bugün kötü başladı bizim için eşim balıktan zehirlendi sabah sekizden beri acildeydik şimdi evimizdeyiz. Eşim de daha iyi şükürler olsun ama herşeyin başı sağlık bi de bizler çocuk olmadığı bu uzun süreçte eşimize daha düşkün bağlı oluyoruz galiba çok korktum bişey olacak diye ne test günü ne Bebek aklıma geldi
Amin amin canım vallahi herşeyi dert ediyoruz ama Allah korusun sağlık söz konusu olunca herşey boş geliyor insana. Çok şükür bir evlat hasterimiz var inşallah cümlemiz kavuşalım yavrularımıza hayırlısı ile ama önce sağlık :)Senacım çok geçmiş canım yaa Rabbim beterinden saklasın inşallahhhhhhh
Ayy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh darısı hepimizin başınaTest sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Maşallah darısı hepimizin başınaTest sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Süpersin canım maşallah Rabbim muhteşem bi hamilelik ve mükemmel bir doğum nasip etsin inşallahhhhhhhArkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum.Soran arkadaslar icin 5.gun blast embriyo cift transfer.6.gun 44 7.gun 76 9.gun 184 14.gun 1049 ... Benim transferin ilk gununden beri karin agrim var bildiginiz adet sancisi bugun de dahil, bazi hamilelikler boyle olurmus.Goguslerim yeni yeni acimaya basladi arada bir de kasikta batma var
Aaaa supermis sagol )Acile git yazdır canım. Ordan nöbetçi eczaneden al biz öyle yapıyoruz bu tür durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?