2016 mayıs tüp bebek

Canım cokkkkkk sevindim.ne güzel böyle pozitif sonuçlar duymak.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.çok heyecanlandim yaa

Acile git yazdır canım. Ordan nöbetçi eczaneden al biz öyle yapıyoruz bu tür durumlarda

J jelibon3434 canım çok sevindim maşallah ya bugünün en güzel haberi inşallah devamı gelsin Allah güzellikle tamamına erdirsin hadi bakalım bize de dua et arkadaşım

Senacım çok geçmiş canım yaa Rabbim beterinden saklasın inşallahhhhhhh

Senacım çok geçmiş canım yaa Rabbim beterinden saklasın inşallahhhhhhh
Amin amin canım vallahi herşeyi dert ediyoruz ama Allah korusun sağlık söz konusu olunca herşey boş geliyor insana. Çok şükür bir evlat hasterimiz var inşallah cümlemiz kavuşalım yavrularımıza hayırlısı ile ama önce sağlık :)

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ediyorum.Soran arkadaslar icin 5.gun blast embriyo cift transfer.6.gun 44 7.gun 76 9.gun 184 14.gun 1049 ... Benim transferin ilk gununden beri karin agrim var bildiginiz adet sancisi bugun de dahil, bazi hamilelikler boyle olurmus.Goguslerim yeni yeni acimaya basladi arada bir de kasikta batma var

Süpersin canım maşallah Rabbim muhteşem bi hamilelik ve mükemmel bir doğum nasip etsin inşallahhhhhhh Darısı dünyanın heryerinde bebiş özlemi çeken herkese ve bizlere de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…