Ayy maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh darısı hepimizin başına
Evet hic bir kadinin kucagini bos birakmasin.Süpersin canım maşallah Rabbim muhteşem bi hamilelik ve mükemmel bir doğum nasip etsin inşallahhhhhhhDarısı dünyanın heryerinde bebiş özlemi çeken herkese ve bizlere de inşallah
Rica ederim canımAaaa supermis sagol )
Masaaallahhh canimm cok sevindim ikizler geliyo bencede deger cok guzel kese ne zaman goruncekmis
Ikiz beni korkutuyorayin 28 i dedi dr kese icin.yani transferden 23 gun sonra oluyor.
Canım normal acil yazar mı bilmiyorum ama biz genelde kadın doğum hastanesi acile gidioduk . Progestanı yazıolar normal acil de ama jel i bilmiom. Bazı ilaçlar Prof falan gerektirio aile hekimi veya acil yazamıyor.Aaaa supermis sagol )
duacicegi hamile kalirsan gitmeyi düşündüğün bir doktor varmi cnm
Acilde k.doğum oluyo canim yazarlarCanım normal acil yazar mı bilmiyorum ama biz genelde kadın doğum hastanesi acile gidioduk . Progestanı yazıolar normal acil de ama jel i bilmiom. Bazı ilaçlar Prof falan gerektirio aile hekimi veya acil yazamıyor.
Korkma canim cok tatlis olurlar iki taner ne guzell :)) Bende cok isterim ikizim olsun allah nasip ederse bu arada dunden beri benim de agrim oluyor kasiklarimda batmalar fln.. İnsallah guzel seylere isarettr bunlar diyorum insallahIkiz beni korkutuyorayin 28 i dedi dr kese icin.yani transferden 23 gun sonra oluyor.
Bizde öyle değil canım ondan dedim. Bulunduğumuz şehirlerde farklılık olabilir ondan söyledimAcilde k.doğum oluyo canim yazarlar
Tuplerin birinin kapalı olmasindan olurmuki cnm bnm de seninki gbi ama adı ustunde tup bebek yani tuplere ihtoyac yokkiBenim kendiliginden yumrta oluyo catliyor doleniyor rahim temiz ama tutunamiyor iste.laparaskobi oldum sag tupum kapali sol acik belki ondandir dedim doktorda kesin bisey diyemiyor embriyo kalitesiz diyor ama 8 hucreliydi transver edilenler
Onemli degil canim ama kendini sartlama sakin tedavi surecinde bir suru seyden geciyorsun sonunda aa bunuda yaptim diyorsun. Ben catala oturmaktan dahi korkardr fitilden ilk korkark attim ama gordumki can yakan bisey yok sende boyle dusun
Bn de orda istiyodum ama raporsuz fiyatı çok yaBende uskudar umut tüp bebekte tedavideyim.çokta memnunum suanlik herşey güzel gidiyor.
Kızlar bugün kötü başladı bizim için eşim balıktan zehirlendi sabah sekizden beri acildeydik şimdi evimizdeyiz. Eşim de daha iyi şükürler olsun ama herşeyin başı sağlık bi de bizler çocuk olmadığı bu uzun süreçte eşimize daha düşkün bağlı oluyoruz galiba çok korktum bişey olacak diye ne test günü ne Bebek aklıma geldi
Test sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Kizlar benimde acayip sulu akintim var acaba yumoslar buyuyor diyemi seffaf kokusuz cumartesi kontrol var bakalim ne kadar buyumusler sonrada sirada caylatma ignesi ve opu var Allah yardimcimiz olsun
Benimde öyleydi mide bulantısı ishal çok kötü oldum sonra Dr aradım ilaç verdi duzeldimaynen herseye alisiyoruz galiba
dun cok hassasti yapamamistim bugun basardim ama gazdan siskinlikten duramiyorum sanirim ohss oldum 6 aylik hamilelerin benim gibi karni vardir daha neler gorucez
Tüpler de önemli. Tıkalı tüpte sıvı birikip rahime yada yumurtalığa akabiliyor. Bu da embriyonun tutunmasına engel oluyor. Benim sol tüp önceden yoktu. Dış gebelik oldu. Tüpü aldıralım dediler. Sonra dene. Biz de aldırmadan denedik ve kimyasal gebelik. 28 martta sağ tüpümü de aldırdım. Bu ovulasyonda climara flaster kullanacağım. Ve haziran adetinde asıl tedaviye başlamış olacağız. Tüp bebekte dış gebelik daha fazlaTuplerin birinin kapalı olmasindan olurmuki cnm bnm de seninki gbi ama adı ustunde tup bebek yani tuplere ihtoyac yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?