- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
10 tane toplanmisgi 6 tanesi isleme girebildi 3 u dollendi ikisi birinci kalite oldu 6. Gunum transferim oldukaçı döllendi transferin oldu mu ne aşamadasın?
Canimm cok gecmiss olsunn allah sifa versin insallahhKızlar bugün kötü başladı bizim için eşim balıktan zehirlendi sabah sekizden beri acildeydik şimdi evimizdeyiz. Eşim de daha iyi şükürler olsun ama herşeyin başı sağlık bi de bizler çocuk olmadığı bu uzun süreçte eşimize daha düşkün bağlı oluyoruz galiba çok korktum bişey olacak diye ne test günü ne Bebek aklıma geldi
Tanıdık Ecz borç al yazdırır verirsin yarın ne olcakBenimde jelimin sabah son bir tanesini kullandim sonra dedim eyvahhh 19 mayis resmi tatil eczaneler kapali bir de bu her eczanede bulunmuyor da napicaz bakalim bu arada normalde pahali 80 liraya yakin ben saglik ocagina yazdiriyodum bu sefer mecburen cepten gidecek aklinizda bulunsun.
Benimde durumum senin gibi ben başladım tedaviye inşallah hayırlı olur senin içindemerhaba kızlar ben de bir iki gün sonra adet olacam ve tedaviye başlayacaz bu 2. tüp bebek denememiz ve umarım son olur
maşallah sen sona yaklaşmışın hayırlı haberler alırsın inşallahh10 tane toplanmisgi 6 tanesi isleme girebildi 3 u dollendi ikisi birinci kalite oldu 6. Gunum transferim oldu
Amin canım inşallah hepimiz alırız güzel haberlerKızlar 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu.nasip kısmet ins ilk denemede olur.
inşallah Alalh gönül muradını versin canım senin opu ne zaman olmuştu opudan sonra adet oldun mu?Kızlar 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu.nasip kısmet ins ilk denemede olur.
hmm anladım canım benim de dün opu oldu ilk defa dondurulacak ta merak ettim ne zaman olurum diyeMayısın 13 unde opu oldu.doktorum bir hafta 10 güne kadar olursun dedi.Bugün 6 nci gün bir kaç güne olurum büyük ihtimalle
Acik olsa :)))Tanıdık Ecz borç al yazdırır verirsin yarın ne olcak
Cok gecmis olsunKızlar bugün kötü başladı bizim için eşim balıktan zehirlendi sabah sekizden beri acildeydik şimdi evimizdeyiz. Eşim de daha iyi şükürler olsun ama herşeyin başı sağlık bi de bizler çocuk olmadığı bu uzun süreçte eşimize daha düşkün bağlı oluyoruz galiba çok korktum bişey olacak diye ne test günü ne Bebek aklıma geldi
Hayirli olsun )Merhaba kizlar.benimde dun transferim yapildi heycanli bekleyis basladi hayirlisyla.rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?