2016 mayıs tüp bebek

Hayırlısı ile tez zamanda tutunsun sana bebişlerin inşallah Ayy en heyecanlı günler umarım pozitifi ni görür bebişlerini kucağına alırsın
inşallah canim donmuslarimin sonuydu doktorum aytug kolankaya tiransfer olurken tam hungur hungur agliyasim geldi cok agladim yani korkuyorum buda tutmazsa agliya agliya konuldu hastaneden cikana kadar agladim uzuntuden tutma sansim azaliyo biliyorum ama dayanamiyodum dolmustum biraz

E2 ye baktı bugün benim de 548 çıkmış yani ilaçlardan tabi çok yumurta olunca çok çıkıyo şu aşamada ama buna bile az dedi. kafam karıştı ya. Sanki herşeyi de bilmek zorundayım :)

İnan anlıyorum seni hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı yollardan geçiyoruz . İnşallah önce sen pozitifini görürsün ardından da buradaki ve heryerdeki bebek özlemi çekenlere Rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda. Çok içten diliyorum ki inşallah mutlu sona kavuşursun canım. Zor çok zor bi süreç ama güçlüyüz ve güçlü olmak zorundayız. Bunu kucağımıza alacağımız minişler için yapmalıyız. Ananas ye ihmal etme günde bir bardak da havuç suyu az biraz da kabak çekirdeği siyah çekirdekli kuru üzüm bikaç kuru kayısı. Rabbim yardımcın olsun inşallahhhhhhh

E2 ye baktı bugün benim de 548 çıkmış yani ilaçlardan tabi çok yumurta olunca çok çıkıyo şu aşamada ama buna bile az dedi. kafam karıştı ya. Sanki herşeyi de bilmek zorundayım :)
Yakında uzman oluruz canım şimdiden yarısını kaptık inşallah çok öğrenmeye fırsat kalmadan güzel sonuçlar alırız.

Selam arkadaşlar,

Ben de Mayıs 10 gibi dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım. Bu benim 2. tedavim olacak. İlki hiç tutunmadı. Tek embriyo transfer edilmişti. Bu sefer 2 embriyo verilecek. Aslında Nisan da başlayacaktı tedavim ama progesteron ve E2 değerim yüksek çıktı, bu aya kaldı. Şu kadın vicudu ne garip, bir dünya hormon salgılıyor

Hayırlı olsun canım ah o hormonlar vücudu onlar yönetiyor maalesef. İnşallah herşey yolunda gider de bu kez kavuşursun bebişinle canım.

Yakında uzman oluruz canım şimdiden yarısını kaptık inşallah çok öğrenmeye fırsat kalmadan güzel sonuçlar alırız.
Yarına istenen değerde olur muyum acaba ???? Senin kaçıncı gün toplanmıştı yumurtalar hatırlıyor musun canım ya bana tedaviye başladıktan 8-10 gün sonra toplanır demişlerdi ama daha geç olacak bu gidişle

Cok sagol guzel dileklerin icin ananas la cekirdek hep yiyorum obirkilerinide yeni bildim baslarim onlarada ya ben aslinda bebek duygusunu yasadim cok sukur allah cok uzatmadan verdi 1. 8 yasinda oglum o normal oldu sukur ama hep bana benim ne zaman kardesim olucak ne zaman abi olucam diyo ya icim yaniyo derken bazen ornek gosteriyo kendinden kucukleri anne anne onlar benden kucuk ama kardesleri var benim ni ye yok bikere de anne galiba bitek ben okulda tek kardesin herkesin kardesi var abisi var diyo bisey diyemiyorum icim yaniyo o na kardes duygusunu abilik duygusunu tatsin cok istiyorum yani kendimden cok oglum icin istiyorum

Merhaba kızlar burayı iki gundur okuyorum faydalı seyler ogrendim ctesi muayeneye gidicem karar verilirse tedaviye sorarım kabak cekirdeklerini vs. :))) ikibucuk yıllık evliyim yaklasik bir yıl olcak haziranda istemeye baslayalı...tek tüp tıkalı kimi doktor bekle diyo kimisi tup bebek diyo kimisi ameliyat deneyelim diyo...her kafadan bir ses cikiyo kime inanmaliyim bilmiyorum..hic aklima gelmezdi tup bebek fikri dusunmeye basladm cunku bu surec cok yıpratiyo biz kadinlari..hayatımın merkezinde bu konunun olmasindan yoruldum baska dertler de var sorunlar bitmiyo...tum arkadaslarim cocuk sahibi oldu ya da hamile akrabalardan yaşıtlarm da oyle...sizce yasim 25 diye erken diyip biraz daha mı bekleyeyim yoksa baslayayimmi tedaviye ? Ne tavsiye edersiniz....bir de tup bebek surecinde kullanilan ilaclar vs. cok kilo,siskinlik yapiyor mu...is cevremde de ozel hayatimda da insanlarin bunu anlamasini istemiyorum yanlis anlamayin bu bi eksiklik degil ama bu surecte bu konuyu paylastgm bircok insandan darbe yedim o yuzden korkuyorum..kilodan ya da ödemden anlasilir mi k.bkmayin sacma ama merak ediyorum..bir de cok izin almak gerekiyor mu? Insallah hepimiz minik mucizelerimize bir an evvel kavusuruz.....

Merhaba,

Tedavin hayırlı olsun. Ben tedavi süresince hiç kilo almadım, sadece az bişey şişkinliğim olmuştu. Onu da kimse fark etmez senin dışında. Transfer günü ve ertesi günü rapor aldım ben 2 gün sonra işe başladım yatmadım. Doktorlar çok uzun yatmayı kesinlikle tavsiye etmiyor. İlk denemem negatif oldu benim. 2. yi 1 hafta sonra deneyeceğim.

Benim sanırım yanlış hatırlamıyorsam 10 gün sonra diye biliyorum ama 12 de olabilir yumurtam azdı çünkü. Rabbim'in hikmeti belli olmaz canım inşallah çok güzel olur değerlerin

Hayırlısı olsun hakkında inşallah dondurulmuşda sonuç daha fazla olumlu oluo diye biliyorum umarım öyle olur

Haklısın canım bizler ilkini özlemle bekliyoruz belki ilki olursa bizde dur kardeşi de olsun deriz hatta kesin deriz annelik duygusunu bir kez daha yaşamak için hem de inşallah olur canım hem yavrunun kardeş özlemi hem de senin ikinci evlat özlemin biter canım

İnşallah tedaviniz başlamadan doğal yollarla Bebişiniz olur canım . Fazla beklememek lazım ama böyle durumlarda . Yani bu benim fikrim çünkü süreç çok kısa değil ve her istediğimizde hem hemen tüp bebekte yaptıramıyoruz hormon değerleri, rahim kalınlığı kıvır zıvır derken hem de hemen yapılan her tüp bebekte tutmuyor malesef. Bence zaman kaybetmeden ilkini deneyin sonradan belki kendiliğinden bile olur. Tabii bu benim fikrim.

Yaşın 25 diye tüp bebek yapılmayacak değil canım ama ilk önce etraftaki insanlar için değil kendin için istemelisin. Daha gençsin tAbiki ama içine sinen bi merkeze ya da hekime git konuş fikrin netleşir. Kiloyu da takma. Ben tedavimin 9. günündeyim ilk günler şişkinlik oldu ama bol su içince geçtiğini farkettim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.

Benim sanırım yanlış hatırlamıyorsam 10 gün sonra diye biliyorum ama 12 de olabilir yumurtam azdı çünkü. Rabbim'in hikmeti belli olmaz canım inşallah çok güzel olur değerlerin
İnşallah ya hepimiz için güzel sonuçlar olur canım . Bu yumurta toplama durumu geçe kalırsa yumurtalarıma bişey olursa diye düşünüyorum sanki elimden gelen birşey olacak amaaan daha tutmadan ne de dert ettim :)

Dur yaa stres yapma dr un en iyisini biliyordur muhakkak hem zaten uzun sürerse ve bişey olacaksa dr un iğneleri yapma artık tedavini daha sonra yapalım diyecektir mutlaka. Kendi kendine stres yapma bu kadar hem yumurtaların da etkilenir

ya sorma o yumurtaları ultrasonda sayıyor ya acaba diyorum bunlardan hangisi tutacak ya da tutacak mı önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…