canim kac embriyo transfer edildi ve testi ne zaman yapicaksin onu yazabilir misin :)o zaman ben baslayim.. 26 yas ilk deneme sebepsiz inf transferin 6. Gunu :)
amin canim insallah insallah su listeyi boyle renkli renkli gormek nasip olsun hepimize insallah :)İnş bu listenin sonunda hepimize bebek bekliyor yazilir
edacik82: Kanada, 33, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: Almanya, 28, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme, transfer yapildi (6. Gun)
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 mayıs
İki tane transfer edildi canim test gunum 25 i ama erken yapabikirim dayanamayip :))canim kac embriyo transfer edildi ve testi ne zaman yapicaksin onu yazabilir misin :)
Himm anladim canimCanim ben kayseride degilim burda baska bi doktorum var ona takip icin gidiyorum medicanaya doktorum iyi insallah hamile kalirim ona devam ederim Allahim nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?