2016 mayıs tüp bebek

ay canim benim cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda toparlanir esin. Sen de birsey yok di mi?

ay canim benim cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda toparlanir esin. Sen de birsey yok di mi?
Ya ikimiz de yedik aynı balığı şaka gibi eşimi hasta etti. Onun bünyesi alerjik zaten bi de benim için yedik hadi omega3 6 alırım diye çok üzüldüm. Neyseki baya iyileşti çok şükür.
Sen nasılsın canım nasıl geçiyor tedavin

Bursa acıbadem ama çok da bayılmadım merkeze sadece ilaç dozumu iyi ayarladı dr 10 yumurtam oluştu 5 kaldı elimizde 3 donduruldu.
Hiç bi tahlil istemedi kan pıhtılaşması vs biz de sebepsiz infertilite var görünürde her şey normal ama şu pıhtılaşma kafamı karıştırıyor.
Corasprin günde bir tane alıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.

valla canim ihtiyacin olan bir tane. O yuzden hic canini sikma sen de 3 tane var. inan bak yumurta ilk basta cok gibi oluyor ama hepsi iyi kalite de olmuyor. Sonucta dusunsene normalde vucut 1 tane yumurta uretirken ona ilaclarla kac tane yumurta uretiyorlar haliyle hepsinin kalitesi iyi olmuyor. Kalitenin iyi olup olmadigini da maalesef bekleyip gormek gerekiyor. sonucta bak 3 tane dondurulmusun var. o yuzden cidden canini sikma cok sukur de. Ve bu is cidden sans isi. laboratuvarda ki kismi kontrol edebiliyorlar ama icimizde olup biteni bir tek Allah biliyor. Benim tedavi oldugum yerde iki kisi taniyorum birine 5. gun en iyi kalitede iki tane embriyo koydular maalesef olmadi, birinin tek bir yumurtasi donlenmisti ve o da ancak 2. gune gidebildi. yani ikinci gun transferi yapildi ve hamile. Yani biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi tevekkul.

canim cok sukur igne korkum disinda bir derdim yok ya. zaten ben daha esas tedaviye baslamadim simdilik yumurtlama baskilama donemindeyim. 28 inden sonra hormon kokteylim baslicak ondan sonrasina bakicaz bakalim :)
ay dun emla kremini aldik cok sukur bakalim bu aksam insallah daha az goz yasiyla atlaticam

Hormon kokteyli mi ımmm en sevdiğim

Hormon kokteyli mi ımmm en sevdiğim
haha ay bakalim o kokteyl neler yapicak :) gelecek pazartesi burda tatil ben yarini da tatil alicam ay cumadan saliya kadar tatil yapicam :) oyle aman aman bisi yapmicaz ama az biraz dinleneyim kafami dagitayim ya :) canim valla bize zaman hop diye geciyor senin test ne zamana insallah insallah guzel haberlerini alicaz. Inanin burda ki herkese kendime ne kadar dua ediyosam o kadar hatta daha fazlasini ediyorum. Insallah hepimizin hasreti biticek :)

İnş kızlar saolun destekleriniz icin.kimseye anlatamıyorum derdimi acamiyorum.burada beni anlayan arkadaşlarımın olması destek olması motive ediyor beni.inş herşey gonlumuzce olur
Canim bir tane embriyosu olup hamile kalan cok kisi var
ay canim cok guzel bir deger hadi gozun aydin. Nolur bizlere de dua et. Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah :)
cok tesekkur ederim ) darisi basiniza )

Canım benim Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınız nerede çocuk hasreti çeken varsa Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
Benim bugün 9. gündü o da bitti gitti burada akşamüstü oldu :) testi de pazar yapıcam 12. günde
Ay canım ne güzel gezer biraz kafa dağıtırsınız sonra da hamiş olursun dersin ne iyi etmişim inşallah

ay canim benim insallah :) ay pazar gunune cok cok az kalmis. Hadi hayirlisi sen de kafa dagit canim eninde sonunda sonucu alicaz nasil olsa. Giden zaman geri gelmiyor o yuzden seni ne mutlu edicekse suan onu yap bu haftasonu :) insallah esin de tamamen toparlanir biran once :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…