Dedigim testi yaptirabilirsin canm o normal cikarsa zaten gerek yok genetigeSimdi yapılması zor yani cok mu pinpirikli oldum ne ben bunu bi sorayım doktora
Evet raporsuz yaptiriyorum cnm 6.500 maliyet+1500 ile 2000 arası ilaclar
Sen nerede tedavi oldun cnm
Bende özel biyerde 6500 hersey içinde yapıldı +600 DE DONDURMA6500 cokmus neresi ki orasi benim ilaclar 1300 (1 kutu cetrotide artti) tedavi 5000 (dr 3600 hastane 1400 tl)
Bende özel biyerde 6500 hersey içinde yapıldı +600 DE DONDURMA
ay canim benim cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda toparlanir esin. Sen de birsey yok di mi?Kızlar bugün kötü başladı bizim için eşim balıktan zehirlendi sabah sekizden beri acildeydik şimdi evimizdeyiz. Eşim de daha iyi şükürler olsun ama herşeyin başı sağlık bi de bizler çocuk olmadığı bu uzun süreçte eşimize daha düşkün bağlı oluyoruz galiba çok korktum bişey olacak diye ne test günü ne Bebek aklıma geldi
ay canim cok guzel bir deger hadi gozun aydin. Nolur bizlere de dua et. Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah :)Test sonucumu aldim canlar 14.gun 1049 :)))) darisi insallah sizlerin basina
Ya ikimiz de yedik aynı balığı şaka gibi eşimi hasta etti. Onun bünyesi alerjik zaten bi de benim için yedik hadi omega3 6 alırım diye çok üzüldüm. Neyseki baya iyileşti çok şükür.ay canim benim cok gecmis olsun. Insallah tez zamanda toparlanir esin. Sen de birsey yok di mi?
valla canim ihtiyacin olan bir tane. O yuzden hic canini sikma sen de 3 tane var. inan bak yumurta ilk basta cok gibi oluyor ama hepsi iyi kalite de olmuyor. Sonucta dusunsene normalde vucut 1 tane yumurta uretirken ona ilaclarla kac tane yumurta uretiyorlar haliyle hepsinin kalitesi iyi olmuyor. Kalitenin iyi olup olmadigini da maalesef bekleyip gormek gerekiyor. sonucta bak 3 tane dondurulmusun var. o yuzden cidden canini sikma cok sukur de. Ve bu is cidden sans isi. laboratuvarda ki kismi kontrol edebiliyorlar ama icimizde olup biteni bir tek Allah biliyor. Benim tedavi oldugum yerde iki kisi taniyorum birine 5. gun en iyi kalitede iki tane embriyo koydular maalesef olmadi, birinin tek bir yumurtasi donlenmisti ve o da ancak 2. gune gidebildi. yani ikinci gun transferi yapildi ve hamile. Yani biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi tevekkul.Kızlar embriyolar 3.güne kadar gayet iyi gidiyordu.16 taneydi.5.nci günde 8 yumurta kalmisti.kaliteli olan 3 taneyi dondurdular. 2 sinin kalitesi gayet iyi.1 taneside onlara göre çok az dusuk kaliteli.Geriye kalan 5 tane yi takip edicez demişti embriyolog.Bugün aradı ve gelişimlerinin durduğunu ve kalitelerinin dusuk olduğunu söyledi.Yani özetle elimde 3 tane blast 5.nci gün embriyosu kaldı.Benim moralim çok bozuldu.Hep içimde umut vardı.İlkte tutmazsa dondurulmuslarla denerim dedim.Zaten çok maliyetli bir tedavi olmazsa beni baya sure geriye atacak.Bir daha denemem için.Kızlar dualarıniza ihtiyacım var inş ilk denemede bebegime kavusurum.
canim cok sukur igne korkum disinda bir derdim yok ya. zaten ben daha esas tedaviye baslamadim simdilik yumurtlama baskilama donemindeyim. 28 inden sonra hormon kokteylim baslicakYa ikimiz de yedik aynı balığı şaka gibi eşimi hasta etti. Onun bünyesi alerjik zaten bi de benim için yedik hadi omega3 6 alırım diye çok üzüldüm. Neyseki baya iyileşti çok şükür.
Sen nasılsın canım nasıl geçiyor tedavin
canim cok sukur igne korkum disinda bir derdim yok ya. zaten ben daha esas tedaviye baslamadim simdilik yumurtlama baskilama donemindeyim. 28 inden sonra hormon kokteylim baslicakondan sonrasina bakicaz bakalim :)
ay dun emla kremini aldik cok sukur bakalim bu aksam insallah daha az goz yasiyla atlaticam
haha ay bakalim o kokteyl neler yapicak :) gelecek pazartesi burda tatil ben yarini da tatil alicam ay cumadan saliya kadar tatil yapicam :) oyle aman aman bisi yapmicaz ama az biraz dinleneyim kafami dagitayim ya :) canim valla bize zaman hop diye geciyor senin test ne zamana insallah insallah guzel haberlerini alicaz. Inanin burda ki herkese kendime ne kadar dua ediyosam o kadar hatta daha fazlasini ediyorum. Insallah hepimizin hasreti biticek :)Hormon kokteyli mi ımmm en sevdiğim
Canim bir tane embriyosu olup hamile kalan cok kisi varİnş kızlar saolun destekleriniz icin.kimseye anlatamıyorum derdimi acamiyorum.burada beni anlayan arkadaşlarımın olması destek olması motive ediyor beni.inş herşey gonlumuzce olur
cok tesekkur ederim ) darisi basiniza )ay canim cok guzel bir deger hadi gozun aydin. Nolur bizlere de dua et. Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah :)
canim sana kacinci gun embriyosu transfer edilmisti? Bir de tup bebek tedavisi olma sebebiniz neydi? Kim bilir kac kere yazmissindir ama akilda kalmiyor ya. Liste mi yapsak acaba :)Canim bir tane embriyosu olup hamile kalan cok kisi var
cok tesekkur ederim ) darisi basiniza )
Canım benim Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınız nerede çocuk hasreti çeken varsa Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.haha ay bakalim o kokteyl neler yapicak :) gelecek pazartesi burda tatil ben yarini da tatil alicam ay cumadan saliya kadar tatil yapicam :) oyle aman aman bisi yapmicaz ama az biraz dinleneyim kafami dagitayim ya :) canim valla bize zaman hop diye geciyor senin test ne zamana insallah insallah guzel haberlerini alicaz. Inanin burda ki herkese kendime ne kadar dua ediyosam o kadar hatta daha fazlasini ediyorum. Insallah hepimizin hasreti biticek :)
ay canim benim insallah :) ay pazar gunune cok cok az kalmis. Hadi hayirlisi sen de kafa dagit canim eninde sonunda sonucu alicaz nasil olsa. Giden zaman geri gelmiyor o yuzden seni ne mutlu edicekse suan onu yap bu haftasonu :) insallah esin de tamamen toparlanir biran once :)Canım benim Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınız nerede çocuk hasreti çeken varsa Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
Benim bugün 9. gündü o da bitti gitti burada akşamüstü oldu :) testi de pazar yapıcam 12. günde
Ay canım ne güzel gezer biraz kafa dağıtırsınız sonra da hamiş olursun dersin ne iyi etmişim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?