Cümlemizin inşallah canım benim Rabbim muradımızı versin hepimizinGünaydın canım vallahi mübarek günleri ayları hiç kaçırmıyor senin tedavin inşallah çooook güzel olur bu kez ve bebiş ya da bebişler gelir kucağını doldururhadi bismillah :)
Hoşgeldin canım. Aşılama ile ilgili çok bilgili değilim çünkü direkt tüp bebek istedik biz. Probleminize göre belki aşılama da sizin sorununuzu çözebilir. Ama aşılama ilkinde tutmadımı çok da denemeye gerek yok diye düşünüyorum ben çünkü daha az olumlu sonuç alan duydum. Hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhhh. İnternetten de araştır belki sorunun cevabını bulursun canım.Merhaba, ben aranıza yeni katıldım, tüp bebek değil ama aşılama düşünüyorum yani çok korkıyorum bir yandan da aşılama ile vakit kaybetmesem mi diye düşünüyrum size danışmak istedim ne yapsam bilmiyorum bu ay tedavıye başlayacağız:) Ramazanda geliyor Allah yüzümüze güler inşallah
Benim 4.tedavim canım. Malesef hiçbirinde tutmadı. Ama bu kez kocakarı şeyleri de denemeye karar verdim ne duysak yapıyoruz hiç sormaçok teşekkür ederim, çok araştırdım her gün hemde bakıyorum o kadar çok kafam karıştı ki, dr önce aşılama dedi şimdi eşimin sperm testi yapılacak ama o kadar çok korkıyorum ki heyecan dorukta zaten rüyalar görüyorum resmen( Allah hepimize yardım etsin inşallah gece gündüz dua ediyorum.. cuma bu gün inşallah dualarımızı duyar. çünkü ne kadar iyi hastane olursa olsun yad adr yada sen Allah isterse olur buna inanan bir yapım var:))))) direk tüp bebek denemeniz dikkatimi çekti aynı tedavimi uygulanıyor çünkü benim dr. jinemed hastanesi kalamışta dr. melike batukan ve önce aşılama dedi hem anne için daha az ilac dedi tüp bebek cerrahi bir işlem dedi ne derlerse inanıyoruz, değişik hikayeleri okuyunca insanın kafası karışıyor ((( Hayırlısı artık siz yeni mi başladınız tedaviye..
Valla rahim düşmüş olabilir diolar bazı yörelerde yaşlı kadınlar göbek deliğinden, karından masal Rahimi düzeltio çok duymuştum ama eşim inanmaz öyle şeylere ondan yaptırmamıştım hiç ama bu kez araştırıyorum belki de tüp bebeğim o yüzden tutmuyordur düşüncesiyle denemeye karar verdim. Transfer öncesi yaptırcam inşallah. Kimi kadınlarda oluomuş uzun süre hamile kalamayanlarda deniolar bazı yörelerde bunun üzerine hamile kalanı çok duydum. Bende denemek istiyorum eşim de onay verdi bu kez. Bakalım nasip olursa denicem bende önce yapan birini bulmam lazımkoca karı şeyleri dediğn ne canım belki bize de yarar belli mi olur:)
Merhaba canim bende 1 senedir ikinci cocuk icin ugrasiyorum pko yuzunden olmuyor klomende denedik3 kez yine olmadi drum igne tedavisi ve asilama dedi bende cok araştırdım asilamanin basari yuzdesi cok dusuk normal.iliskiye gore yuzde 10 artiyormus sansini o kdr igne olacaksam sansimi daha fazla artirayim dedim direk tüp bebege başlıcaz verdiğimiz kararlar hakkimizda hayitli olandır insallahta bebislere hayirlisiyla kavusuruz bu ayMerhaba, ben aranıza yeni katıldım, tüp bebek değil ama aşılama düşünüyorum yani çok korkıyorum bir yandan da aşılama ile vakit kaybetmesem mi diye düşünüyrum size danışmak istedim ne yapsam bilmiyorum bu ay tedavıye başlayacağız:) Ramazanda geliyor Allah yüzümüze güler inşallah
Canım bende kalamis tup bebekde yaptırdım ama tup bebek yani asilama bana oyalamaca geliyor biraz ben hiç düşünmedim yani istersen iyi araştır benim Prof Dr birgül gürbüz du araştır istersen çok tatlı bir kadın pozitif çok da şekerçok teşekkür ederim, çok araştırdım her gün hemde bakıyorum o kadar çok kafam karıştı ki, dr önce aşılama dedi şimdi eşimin sperm testi yapılacak ama o kadar çok korkıyorum ki heyecan dorukta zaten rüyalar görüyorum resmen( Allah hepimize yardım etsin inşallah gece gündüz dua ediyorum.. cuma bu gün inşallah dualarımızı duyar. çünkü ne kadar iyi hastane olursa olsun yad adr yada sen Allah isterse olur buna inanan bir yapım var:))))) direk tüp bebek denemeniz dikkatimi çekti aynı tedavimi uygulanıyor çünkü benim dr. jinemed hastanesi kalamışta dr. melike batukan ve önce aşılama dedi hem anne için daha az ilac dedi tüp bebek cerrahi bir işlem dedi ne derlerse inanıyoruz, değişik hikayeleri okuyunca insanın kafası karışıyor ((( Hayırlısı artık siz yeni mi başladınız tedaviye..
canım çok geçmiş olsun o durum çok zor biliyorum benim ilk tedavim de 18 yumurta toplanmıştı ve ben de yaşamıştım ama 3. güne neredeyse geçmişti bol bol protein tüketmelisin bu dönemde et süt yumurta yoğurt. tabi dr u na da danış. hayırlı haberler alırsın inşallahhemsireyle konustum progestan yapar dedi yarina azalmazsa doktorumu aricam(
bugun henuz haber yok hemsire yarin haber verirler bana ben de seni ararim dedi su sislik ve gazdan yumurtalarimi bile dusunecek halde degilim((
Hayırlı olsun canım inşallahhhhhhh Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere inşallahhhhhhhMerhaba hanımlar bugün transferin 15.günü bahcecide ki kan testi sonucum beta hcg 960 çıktı doktor gayet iyi dedi kese oluşmaz diye çok korkuyorum sizce değeri nasıl yorumlarsaniZ sevinirim
İnşallah darısı başınıza ben hep dua ediyorum sizlere:)Hayırlı olsun canım inşallahhhhhhh Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darısı bizlere inşallahhhhhhh
Allah razı olsun canım ☺İnşallah darısı başınıza ben hep dua ediyorum sizlere:)
Canım fulya bahçeci doktorum erbil yagmurCanım hayırlı olsun çok sevindim .hangi bahçeci ve doktorun kim cnm?cvplarsan sevinirim
Hayirli olsun canm gayet guzel sonucun bence massallah.. İlk denememiydi sizin canimMerhaba hanımlar bugün transferin 15.günü bahcecide ki kan testi sonucum beta hcg 960 çıktı doktor gayet iyi dedi kese oluşmaz diye çok korkuyorum sizce değeri nasıl yorumlarsaniZ sevinirim
Evet canım ilk denemeydiHayirli olsun canm gayet guzel sonucun bence massallah.. İlk denememiydi sizin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?