2016 mayıs tüp bebek

Sürecini biraz anlatır mısın cnm dondurulmuş mu taze embriyo transferi mi?kaç tane transfer edildi?çok soru sordum kusura bakma cnm

tüp bebek tedavisi maliyeti her yerde faklı biraz bilgi verebilir misiniz özel değilse( mesela aşılama için bana 1200 dediler 1000 tl de ilaçlar tutar dediler o kadar tecrübesizim ki nerden ne alacağımı bilmiyorum açıkça tabiki bunlar ufak hesaplar ama aynı şey daha ekonomik olunca biraz enayi durumuna düşmek istemiyorum. ilaçları eczaneden mi alıyoruz yani(((

Merhaba hanımlar bugün transferin 15.günü bahcecide ki kan testi sonucum beta hcg 960 çıktı doktor gayet iyi dedi kese oluşmaz diye çok korkuyorum sizce değeri nasıl yorumlarsaniZ sevinirim
Hayırlı olsun cnm kucağına aldigin günüde görürsün insallah

Sürecini biraz anlatır mısın cnm dondurulmuş mu taze embriyo transferi mi?kaç tane transfer edildi?çok soru sordum kusura bakma cnm
İstediğin kadar so
Canım istediğini sorabilirsin ben de çok sorular sormusun. İlk olarak vitaminler yumurta geliştirici iğneler verdi. Sonra opu oldu 19 toplandı 17 tanesi döllenme 9 tanesi Blast embriyo olup donduruldu. Benim transfer yumurta gelişimi devam ettiği için 1 ay ertelendi.sonra transfer olup güzel habe
Hayırlı olsun cnm kucağına aldigin günüde görürsün insallah
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum Allah tüm isteyenleri anne yapsin

Bnmde 27 toplandı.21 i yeterli olgunlukta ve kaliteli çıktı.18 i dollendi.3.günde 16 tane vardı.Ama 5.güne kadar beklettiler.malesef 3 tane blast embriyo ulaşmış ((bnde çok üzüldüm çok kafaya taktim.bildiğiniz gibi maliyetli bir tedavi aklımda 1.nci olmazsa dondurulmuslarla denerim diye düşünüyordum.Ama nasip degilmis. Rabbim inş ilk denemede melegimize kavusturursun bizi ve tüm isteyenleri..

Ne güzel 5. Güne ulasmis embriyolariniz var bu çok önemli zaten 1 tane transfer ederler bana ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer ettiler inşallah tutar geriye kalan 2 embriyonuzu da 2. Bebis için kullanirsiniz

Kizlar size bisey sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bu aksam son dogum kontrol hapimi alicam 1 hafta icinde adet olursun dedi dr 27 mayista adet olsam 3.günü cagirdi 30 mayista ignelere baslicam igneler opu transfer derken hazranin sonunda sonuc almis olur muyum bayramin ikinci günü esimin memleketine gidicez de yetisirmi o zamana acaba diyelimki tuttu yola cikabilecek durumda mi olurum o zmn

Canım 1 ay sonra transfer olsan haziranin sonu yani temmuz ortasi sonuç alırsın gibi geliyor

Benim yaptirdigim yerde 6.500 +ilaçlar. Yani 8 milyari geçti benim.Baya maliyetli bir tedavi ama başarı yüzdesi yüksek.ama aşılama baya düşük °/°10 15 i geçmiyor.Bende bir ara dusundum aşılama yaptırsam die fakat bu riske girmedim.Hem vücudun yipraniyor hem paran boşa gidiyor tabi bide psikolojik yönü var.umutlanmak var.tabi tüp bebekte yüzde yüz değil ama en azından tutma olasılığı yüksek.Rabbim ne dilemisse o olur.eğer nasipte yoksa ne yaparsan yap olmaz.Rabbim evlatsizlikla sinamasin.çok zor.

İlaclara vucudunun verecegi tepkiye bagli canm. Ben 2. Gun basladim 8 gun igne kullanfim 9. Gun catlatma sonra opu 3. Gun transfer suan transferin 7. Gunundeyim ve adetimin uzerinden uc hafta gecti yani yeni adet dongum olmadan sonuc alcam bir ay surmuyor bile.. Ayrica dogum kontrol hapini birakinca ucuncu gun hasta oluyorsun canm bir hafta surmez

J jelibon3434 @Ankanase kizlar benim kasiklarim vok agriyo yaa bacagima doru vuruyor sanki agrisi korkmaya basladim ( kanama fln olcak diye korkuyorum surekli yaa .. Sizde bole seyler oluyo muu

Bende de aynısı sorma yarın test günü çok korkuyorum valla
Adet olacakmisim gibi boyle ama degisik bir his.. Adetimede bir hafta var daha. Tup bebek adet dongusunu degistirrr mi erken olma ihtimalim olabilir mi? Yoksa bebis mi yapiyo bunlari? Pufffftt... Senn agrilarin nasil bir agri

Nasılsınız bugün birazdan iğneye gideceğim iğne yerlerim ağrıyor onun dışında bende hiç belirti yok göğüslerim hassas oda ilaçların etkisi sanırım geçmiyor günler ah şu güzel haberi bi alsak ikiz olsun çok istiyorum hayırlı evlat olsunlar bunca yıllık özlem sizlerde durumlar nasıl

J jelibon3434 @Ankanase kizlar benim kasiklarim vok agriyo yaa bacagima doru vuruyor sanki agrisi korkmaya basladim ( kanama fln olcak diye korkuyorum surekli yaa .. Sizde bole seyler oluyo muu
Bugün bende dr başladı bel ve bacağa vuran kasık ağrısı. Benim adet olacağım Zaman hiç belirtim olmaz sinir dışında :)) şuan zaten uzun zamandır ilaçlardan dolayı sinirliyim kestiremiyorum yani ah aaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…