İnşallah canım darısı başına biz çok memnun kaldık tavsiye ederim sen hangi doktora gidiyorsunBahçeci gerçekten başarılı.inş bende ilk denemede bebegime kavusurum
Hayırlı olsun cnm kucağına aldigin günüde görürsün insallahMerhaba hanımlar bugün transferin 15.günü bahcecide ki kan testi sonucum beta hcg 960 çıktı doktor gayet iyi dedi kese oluşmaz diye çok korkuyorum sizce değeri nasıl yorumlarsaniZ sevinirim
İstediğin kadar soSürecini biraz anlatır mısın cnm dondurulmuş mu taze embriyo transferi mi?kaç tane transfer edildi?çok soru sordum kusura bakma cnm
Canım istediğini sorabilirsin ben de çok sorular sormusun. İlk olarak vitaminler yumurta geliştirici iğneler verdi. Sonra opu oldu 19 toplandı 17 tanesi döllenme 9 tanesi Blast embriyo olup donduruldu. Benim transfer yumurta gelişimi devam ettiği için 1 ay ertelendi.sonra transfer olup güzel habeSürecini biraz anlatır mısın cnm dondurulmuş mu taze embriyo transferi mi?kaç tane transfer edildi?çok soru sordum kusura bakma cnm
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum Allah tüm isteyenleri anne yapsinHayırlı olsun cnm kucağına aldigin günüde görürsün insallah
Evet tüp bebek canım. Darısı basiniza.olsun en kisa zamanda insallahtüp bebek sanırım hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza inşallah:)))))))
Ne güzel 5. Güne ulasmis embriyolariniz var bu çok önemli zaten 1 tane transfer ederler bana ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer ettiler inşallah tutar geriye kalan 2 embriyonuzu da 2. Bebis için kullanirsinizBnmde 27 toplandı.21 i yeterli olgunlukta ve kaliteli çıktı.18 i dollendi.3.günde 16 tane vardı.Ama 5.güne kadar beklettiler.malesef 3 tane blast embriyo ulaşmış((bnde çok üzüldüm çok kafaya taktim.bildiğiniz gibi maliyetli bir tedavi aklımda 1.nci olmazsa dondurulmuslarla denerim diye düşünüyordum.Ama nasip degilmis. Rabbim inş ilk denemede melegimize kavusturursun bizi ve tüm isteyenleri..
Canım 1 ay sonra transfer olsan haziranin sonu yani temmuz ortasi sonuç alırsın gibi geliyorKizlar size bisey sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bu aksam son dogum kontrol hapimi alicam 1 hafta icinde adet olursun dedi dr 27 mayista adet olsam 3.günü cagirdi 30 mayista ignelere baslicam igneler opu transfer derken hazranin sonunda sonuc almis olur muyum bayramin ikinci günü esimin memleketine gidicez de yetisirmi o zamana acaba diyelimki tuttu yola cikabilecek durumda mi olurum o zmn
İlaclara vucudunun verecegi tepkiye bagli canm. Ben 2. Gun basladim 8 gun igne kullanfim 9. Gun catlatma sonra opu 3. Gun transfer suan transferin 7. Gunundeyim ve adetimin uzerinden uc hafta gecti yani yeni adet dongum olmadan sonuc alcam bir ay surmuyor bile.. Ayrica dogum kontrol hapini birakinca ucuncu gun hasta oluyorsun canm bir hafta surmezKizlar size bisey sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bu aksam son dogum kontrol hapimi alicam 1 hafta icinde adet olursun dedi dr 27 mayista adet olsam 3.günü cagirdi 30 mayista ignelere baslicam igneler opu transfer derken hazranin sonunda sonuc almis olur muyum bayramin ikinci günü esimin memleketine gidicez de yetisirmi o zamana acaba diyelimki tuttu yola cikabilecek durumda mi olurum o zmn
Bende de aynısı sorma yarın test günü çok korkuyorum vallaJ jelibon3434 @Ankanase kizlar benim kasiklarim vok agriyo yaa bacagima doru vuruyor sanki agrisi korkmaya basladim( kanama fln olcak diye korkuyorum surekli yaa .. Sizde bole seyler oluyo muu
Adet olacakmisim gibi boyle ama degisik bir his.. Adetimede bir hafta var daha. Tup bebek adet dongusunu degistirrr mi erken olma ihtimalim olabilir mi? Yoksa bebis mi yapiyo bunlari? Pufffftt... Senn agrilarin nasil bir agriBende de aynısı sorma yarın test günü çok korkuyorum valla
Bugün bende dr başladı bel ve bacağa vuran kasık ağrısı. Benim adet olacağım Zaman hiç belirtim olmaz sinir dışında :)) şuan zaten uzun zamandır ilaçlardan dolayı sinirliyim kestiremiyorum yani ah aaahJ jelibon3434 @Ankanase kizlar benim kasiklarim vok agriyo yaa bacagima doru vuruyor sanki agrisi korkmaya basladim( kanama fln olcak diye korkuyorum surekli yaa .. Sizde bole seyler oluyo muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?