Kacinci gun embriyosuydu sennki canmKızlar transfer gününü saymazsak bugun 8. Gün. Az önce evde test yaptım ama ikinci çizgi yok denecek kadar az. İlaclardanmıdır sizce. Bugun testte belirgin cıkmalımıydı?
İnşallah Jelibon inşallahYoo kimisinde 15.gun bile cizgi cikmiyor bosuna uzuluyorlar ama kanda hamis cikiyolar :))
4. Gün canımKacinci gun embriyosuydu senin
Ben bugun dağıldım resmen 5 yerıne 4 yazdım 5. Gün embriyosuİnşallah Jelibon inşallah
4. Gün canım
Tatlım doktor kaçıncı gün test yapmanı soyledi. Benim beşinci gün embriyosu ve 12. Günden önce test yasak dedi. 10. Gün yapmakta bile tereddütlüyüm.Kızlar az önce beta hcgme baktırdım. 3. Gün embriyosu bugün 9.gün 8.5 çıktı düşük mü sizce kafam karıştı iyice..
Valla 12gün dedi salı olucak normalde ama ben dayanamadım az önce yükselme var mı diye yaptırdım 8.5 düşük mü Onuda tam çözemedim..Tatlım doktor kaçıncı gün test yapmanı soyledi. Benim beşinci gün embriyosu ve 12. Günden önce test yasak dedi. 10. Gün yapmakta bile tereddütlüyüm.
Valla 12gün dedi salı olucak normalde ama ben dayanamadım az önce yükselme var mı diye yaptırdım 8.5 düşük mü Onuda tam çözemedim..
buarada nerden İzmir mi hangi hastane senimTatlım doktor kaçıncı gün test yapmanı soyledi. Benim beşinci gün embriyosu ve 12. Günden önce test yasak dedi. 10. Gün yapmakta bile tereddütlüyüm.
Ben bugun dağıldım resmen 5 yerıne 4 yazdım 5. Gün embriyosu
Başka bir grupta senın gibi başlayan değerlerle hamile kalan olmustu. Emin olamadım ama ıkı gün sonra testi yenilemen gerekir canımValla 12gün dedi salı olucak normalde ama ben dayanamadım az önce yükselme var mı diye yaptırdım 8.5 düşük mü Onuda tam çözemedim..
Test yaptırdığın yere sormadın mı canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama umudunu kaybedecek bir durum yok çok şükür bhcg var görünüyor ve yükselmemesi için bir sebep yok. Umutvar ol sakin ol çünkü bebeğini üzmeValla 12gün dedi salı olucak normalde ama ben dayanamadım az önce yükselme var mı diye yaptırdım 8.5 düşük mü Onuda tam çözemedim..
İzmir Aral Özbal doktorum. Smryna da yapıldı tedavimbuarada nerden İzmir mi hangi hastane senim
Kızlar az önce beta hcgme baktırdım. 3. Gün embriyosu bugün 9.gün 8.5 çıktı düşük mü sizce kafam karıştı iyice..
Yok özel bi hastanede dışardan yaptırdım doktorla alakasız olarak yarın kendi doktorumu arıycamTest yaptırdığın yere sormadın mı canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama umudunu kaybedecek bir durum yok çok şükür bhcg var görünüyor ve yükselmemesi için bir sebep yok. Umutvar ol sakin ol çünkü bebeğini üzme
Hayırlısı olsun Can'ım benim doktorum Dilek Aslan kentte yapılıyor tedavim kent35 görünce acaba sende mi dedimİzmir Aral Özbal doktorum. Smryna da yapıldı tedavim
Canim bir leke olan bir de olmayan dertli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?