2016 mayıs tüp bebek

Transfer gününü saymazsak bugün 4.gündü ama bi garibim bugün tam kasıkta değil ama tık tık batmalarım oluyor neden bilmem iğne yerlerim aşırı acıyor çok korkuyorum progynex ampule kaç gün devam ediyorsunuz benim bugün 5.vuruldu 5daha var sonra jele devam

Kızlar az önce beta hcgme baktırdım. 3. Gün embriyosu bugün 9.gün 8.5 çıktı düşük mü sizce kafam karıştı iyice..

Kızlar az önce beta hcgme baktırdım. 3. Gün embriyosu bugün 9.gün 8.5 çıktı düşük mü sizce kafam karıştı iyice..
Tatlım doktor kaçıncı gün test yapmanı soyledi. Benim beşinci gün embriyosu ve 12. Günden önce test yasak dedi. 10. Gün yapmakta bile tereddütlüyüm.

Tatlım doktor kaçıncı gün test yapmanı soyledi. Benim beşinci gün embriyosu ve 12. Günden önce test yasak dedi. 10. Gün yapmakta bile tereddütlüyüm.
Valla 12gün dedi salı olucak normalde ama ben dayanamadım az önce yükselme var mı diye yaptırdım 8.5 düşük mü Onuda tam çözemedim..

Valla 12gün dedi salı olucak normalde ama ben dayanamadım az önce yükselme var mı diye yaptırdım 8.5 düşük mü Onuda tam çözemedim..
buarada nerden İzmir mi hangi hastane senim

Başka bir grupta senın gibi başlayan değerlerle hamile kalan olmustu. Emin olamadım ama ıkı gün sonra testi yenilemen gerekir canım

Test yaptırdığın yere sormadın mı canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ama umudunu kaybedecek bir durum yok çok şükür bhcg var görünüyor ve yükselmemesi için bir sebep yok. Umutvar ol sakin ol çünkü bebeğini üzme

H Hulya90 canım lekelenmen inşallah hayra alamettir sakın üzülme. Kaynanam bugün bana sordu leke oldu mu olduysa hamilesindir dedi mesela ben de lekelenme olmadığı için çok üzüldüm ne garip dimi :)

Yok özel bi hastanede dışardan yaptırdım doktorla alakasız olarak yarın kendi doktorumu arıycam

herkese gunaydin
guzel haberler alacagimiz bir gun olsun
gecmis yazilari okudum kizlar hakkinizda hayirlisi olsun
acaba ben de sabirsizlanip erken test yapar miyim :)
ama tecrubeli arkadaslar uzucu oluyor yapmayin diyor
biraz tecrubeye kulak vermekte fayda var

Canim bir leke olan bir de olmayan dertli zaten bu stres cok kotuymus inanki ( nenyapacagini bilemiyor insN korkuyorum yavrularima birsey oldu mu diye.. Seninde bugun test gjnundu di mi hayirli haberlerle gel insallah canim

Kızlar günaydın
Ben bu ay Tup Bebek'le pozıtıf sonucu aldım. Gercı suan kanamam var düşük tehdıtı var ama hayatımda ılk kez bu noktaya geldıgımden sizlerle bırkac sey paylaşmak ıstıyorım.
Yaşım 39. Bu 1 sene ıcerısındekı 4. Tup denemem oldu.
Oncelıkle bu bekleme surecı cok sıkıntılı. Erken test yapılırsa boşu bosuna kendımızı üzme ıhtımslımız oluyor. Bır kere çatlatma ıgnelerı bılıyorsunuz hcg ıcerıyor. Farklı farklı yerlerde etkısının 10-12-14 gun surecegı yönünde yazılar var. Yanı test gününüzden erken tshlıl yaptığınızda çatlatma ıgnesının etkısı ıle pozıtıf cıkabılır sonra olumsuz olursa yıkılırsınız. Test gününden 1 gun önce kan testı yaptırdığınızda bırsey varsa çıkıyor ama ıdrar testınde 1 gun önce cıkmaysbılıyor. Yıne de kan testını erken yaptırınca da bu kez değer pozıtıf ama dusuk olup kafa karıştırabılıyor benım basıma geldı. 25 cıktı umutlandım ancak sonra duştu kımyasal gebelıkmıs.
Ikıncı konu belırtıler ; ben de ağrı acı mıde bulantısı falan hıc olmadı. Göğüsler aldığımız progestan destegı nedenıyle mutlaka degısıyor ancak ben evet hamıleyım dıye anlayacağım bır degısıklık gormedım.
Benım sadece test gününden 3 gun önce hafıf pembe akıntım oldu umutlandım yerleşme kanaması mı dıye. Cok şükür oyle ımıs. Ama varla yok arası bır pembelık 1 kere olup gectı o kadar.
Dıyecegım o kı hıc belırtılere takılmayın. Hıc olamayabilir. Olumsuz anlamına gelmıyor. Regl olacak gıbı Ağrı'lar olabılır umudunuzu kaybetmeyın o iş bellı olmuyor. Benım ılk Bhcg 124 gıbı gayet ıyı bır değer çıkmasına rağmen hıc belırtım yoktu bunu söylemek ıstıyorım. Hatta hafıf regl oncesı Ağrı'lar oldu dedımkı esıme olmadı yıne galıba. Ama ysnılmısım ıste..
Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla kucaklarına almayı gostersın. Benım ıcın de dua edın nolur..
Cuma 1370 olmustu bugun katlamış mı dıye baktıracaz kanama yaşadığım ıcın malesef rıskım var..
Uzun yazdım ama umarım bır fıkır olur yenı tecrübe edenlere
Sevgıler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…