2016 mayıs tüp bebek

Ayyy canimmm cokk sevindimm yaaa massallah massallahhh :)) darisi bizleree insallah benimde bugun 3. Gunum giderek test gunune yaklasiyoz :) boyl guzel haberleri almak ne guzell yaa kendimde pozitifi gormus kadar seviniyorumm valla
Nasılsın canım Nasıl geçiyor günler benim heyecanım iyice arttı zaman ilerledikçe bi de burada pozitifler hele çok heyecanlandırıyor :halay:

inşallah canım ilk başlarda ikiz korkutuyordu ama artık gülümsetiyor :) senin kaç emriyo konuldu.test günün nezaman cnm hayırlı haberlerini alırız inş.
Ben de korkuyordum ama ikiz nasip ederse Rabbim gücünü de verir diyorum ;) benim iki embriyo transferin oldu canım haftaya ptesi test günüm ama pazar yaptırırım testi diyorum olumsuz olursa en azından evde eşimle atlatmaya çalışırım çünkü ptesi ikimiz de çalışıyor olucaz

Nasılsın canım Nasıl geçiyor günler benim heyecanım iyice arttı zaman ilerledikçe bi de burada pozitifler hele çok heyecanlandırıyor :halay:
Benim de oyle canim surekli bir seyler yiyesim var midem bir kotu oluyor arada bu kadr erken belirti olmaz biliyotum ama cok da korkuyorum yaa.. Aklima gedikce dusunmemeye calisiyorum nasil test yapcam bilmiyorum valla:110::110:

Ben de korkuyordum ama ikiz nasip ederse Rabbim gücünü de verir diyorum :KK66: benim iki embriyo transferin oldu canım haftaya ptesi test günüm ama pazar yaptırırım testi diyorum olumsuz olursa en azından evde eşimle atlatmaya çalışırım çünkü ptesi ikimiz de çalışıyor olucaz

hayırlısı olsun cnm sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana .erken test yaptırma derim pazartesi yap iş çıkışı al sonucu.benimde ilk tedavide pazartesiydi test günü işteydim ama yinede bekledim.gerçi bir günden birşey olmaz sanırım.inş.güzel sonuçlar alırsın ayy az kalmış ben bile heyecanlandım :KK55:

Benim de oyle canim surekli bir seyler yiyesim var midem bir kotu oluyor arada bu kadr erken belirti olmaz biliyotum ama cok da korkuyorum yaa.. Aklima gedikce dusunmemeye calisiyorum nasil test yapcam bilmiyorum valla:110::110:
Ben de bişeyler yiyorum hep ama sıkıntıdan galibini de azıcık midem bulanıyor o da ilaçlardan ben inanmıyorum erken belirtiye ya :)
Testi haftasonu pazar günü yapmak istiyorum ya ptesi zor olur işe başlıcam çünkü ay düşündükçe ter basıyor :KK17:

hayırlısı olsun cnm sıkı sıkı tutunsun bebişlerin sana .erken test yaptırma derim pazartesi yap iş çıkışı al sonucu.benimde ilk tedavide pazartesiydi test günü işteydim ama yinede bekledim.gerçi bir günden birşey olmaz sanırım.inş.güzel sonuçlar alırsın ayy az kalmış ben bile heyecanlandım :KK55:
Evet çok şükür yarısı bitti canım ben de kesinlikle erken test yaptırmam diyordum ilk deneme benim sabırsızlıktan değil de işte o gün işe gidecek olmak kafama takılıyor :KK17: inşallah hepimiz görürüz canım pozitifleri senin ilk tüp tedavin miydi

Kizlar Merhaba bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım 11.gün beta hcg sonucun 345 çıktı hamileymisim:anneadayı::anneadayı::halay:
Canım hayırlı olsun allah devamını da getirsin sagliklada kucağına al inşallah darısı başımıza güzel güzel haberleri görmek çok mutlu ediyor bizi

Evet çok şükür yarısı bitti canım ben de kesinlikle erken test yaptırmam diyordum ilk deneme benim sabırsızlıktan değil de işte o gün işe gidecek olmak kafama takılıyor :KK17: inşallah hepimiz görürüz canım pozitifleri senin ilk tüp tedavin miydi

canım olsun pazar yaptır sen yinede için nasıl rahat edecekse rabbim sevinçten ağlatsın inşallah.pazartesinde gülüşlerinle geçsin..ben ikinci transfer için hazırlanacagım .ilki 2 mayısa pozitif sonuç aldım ama 6 mayısta kimyasal oldugunu öğrendim yıkıldım malesef :110: şimdi ikinciyi bekliyorum

Ben de bişeyler yiyorum hep ama sıkıntıdan galibini de azıcık midem bulanıyor o da ilaçlardan ben inanmıyorum erken belirtiye ya :)
Testi haftasonu pazar günü yapmak istiyorum ya ptesi zor olur işe başlıcam çünkü ay düşündükçe ter basıyor :KK17:
Ay canm bencede psikolojik ilaclarin etkisi olabilir ama elim ayagim bosaliyot boyle midem kiyiliyor bir anda anlatamam o hissi :(( tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler boyle bir belirti yasayam var mi

Ay mesajını görünce çok heyecanlandım canım ya :KK66:
Ben bir gun onceden idrar testi yapmayi dusunuyom canm eger cikarsa kan testine gidecegim cok korkuyorumm allahimm yaa .. Olmazsa eger benim icin o kadar zor olacakkq hem is sknti hem maddi hem manevi.. Allqhim gonlumuze gore versin insallah. Dondurulmusumda yok benim hic bir daha ayni sureci yasamqk zor geliyo.. Ay bunlari dusundukce bunaliyorum vallahi kendimi biraksam aglicam hungur hungur

canım olsun pazar yaptır sen yinede için nasıl rahat edecekse rabbim sevinçten ağlatsın inşallah.pazartesinde gülüşlerinle geçsin..ben ikinci transfer için hazırlanacagım .ilki 2 mayısa pozitif sonuç aldım ama 6 mayısta kimyasal oldugunu öğrendim yıkıldım malesef :110: şimdi ikinciyi bekliyorum
Allah daha çok aratmasın canım hiçbirimize sabır sabır sabır bizim tek ilacımız ama inşallah daha çok sabra ihtiyacımız olmadan kavuşuruz sağlıkla evlatlarımıza :dua: Güzel dualarına amin canım benim :KK200:

Ay mesajını görünce çok heyecanlandım canım ya :KK66:
Kuzum aldım sonucu mu ama malesef rabbim nasip etmedi negatif çıktı allahım dileyen isteyen herkese güzel sağlıklı bebekler versin duaların seninle ama inşallah senden güzel haber bekloyorumm

Kuzum aldım sonucu mu ama malesef rabbim nasip etmedi negatif çıktı allahım dileyen isteyen herkese güzel sağlıklı bebekler versin duaların seninle ama inşallah senden güzel haber bekloyorumm
Canım güzel arkadaşım ne diyeceğimi bilmiyorum ekrana bakakaldım ama sakın pes etme umudunu kaybetme çabuk toparlan içine de atma bugün ağlayacaksan ağla akıt içini ama yarın yeniden başlıyor herşey ve yepyeni umutlarla Allah yardımcımız olsun kuzum. Bizler buradayız dert dinler dua ederiz tamam mı canım yanında birisi var mı şuan

Ben bir gun onceden idrar testi yapmayi dusunuyom canm eger cikarsa kan testine gidecegim cok korkuyorumm allahimm yaa .. Olmazsa eger benim icin o kadar zor olacakkq hem is sknti hem maddi hem manevi.. Allqhim gonlumuze gore versin insallah. Dondurulmusumda yok benim hic bir daha ayni sureci yasamqk zor geliyo.. Ay bunlari dusundukce bunaliyorum vallahi kendimi biraksam aglicam hungur hungur
Kuzum dur ağlama ben dün ağladım çok pişman oldum ya zararı olduysa diye kendini başla şeylerle oyala canım bizim sağlığımız iyi olsun ki bebekleri de iyi olsun böyle düşünelim hem dondurulmuş olmasa nolur ki tatlım yumurta sende çok şükür ayrıca dur daha düşünme bunları

Canim benimm cok uzuldumm :(( rabbim yardimcin olsun seni evladina bir an once kavustursun insallah. Ne desek bos su anda biliyorum dertlesmeye ihtiyacin oldugunda biz burdayiz icine atma sakin canm

Kuzum dur ağlama ben dün ağladım çok pişman oldum ya zararı olduysa diye kendini başla şeylerle oyala canım bizim sağlığımız iyi olsun ki bebekleri de iyi olsun böyle düşünelim hem dondurulmuş olmasa nolur ki tatlım yumurta sende çok şükür ayrıca dur daha düşünme bunları
Oyle yapiyorum canm oyalanmaya calisiyorum aslinda icimde guz l bir his var ama ona kendimi kaptirmak istemiyotum yoksa cok uzulecegim

Selam melismina. Ben adetin 3. günü gittim e2 ve progesteron için kan verdim, ultrason oldum. Herşey yolundaydı o gün itibari ile estrofem içmeye başladım. Şimdi bu perşembe ilk kontrolüm var. Senin de tedavin hayırlı olsun. Kaçıncı denemen
Merhaba @Magnolia29 benim ilk denemem ancak aralıkta opu oldum, sonrasında ohss safra kesesi ameliyatı derken bu zaman oldu. senin kaçıncı denemen canım

Back
X