- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Insallah canim hepinizin gonlune gore versin.ay canim cok guzel bir deger hadi gozun aydin. Nolur bizlere de dua et. Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim hepinizin gonlune gore versin.ay canim cok guzel bir deger hadi gozun aydin. Nolur bizlere de dua et. Allah hepimizin emegini bosa cikarmasin insallah :)
Test yapacak ilk sen varsın gibi canım hadi hayırlı güzel haber inşallahYas 29 Kalamış tup bebek esımde sperm sorunu olduğu için ilk deneme 16 yumurta toplandı 5 yumurta 5.güne geldi 2 transfer 3 emriyo döndürdük test günü 21 Mayıs kızlar
tup bebek kardesligi
edacik82: Kanada, 33, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: Almanya, 28, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme, transfer yapildi (6. Gun)
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 mayıs
Benim de esimde problem spermler hareketsiz.5.gun blastlardi.Takilma bende unutuyorum :))canim sana kacinci gun embriyosu transfer edilmisti? Bir de tup bebek tedavisi olma sebebiniz neydi? Kim bilir kac kere yazmissindir ama akilda kalmiyor ya. Liste mi yapsak acaba :)
Sen hangi şehirdesin canım? Hadi bakalım, inşaallah yumurtaların güzelce içleri dolu dolu büyüyordur. Bolca toplanır OPU'da. Cumartesi haberini bekliyorum.Allah kolaylık versin canım. Bende suan igne vurma asamasındayım. Cumartesı yine kontrolum var ozaman belli olur nesaman yumurta toplamı olucak.
Çoook teşekkür ederim canım. Hepiniz canımsınız yaaa! Rabbim için çok seviyorum hepinizi. İnşaallah sen de tez zamanda pozitifi görürsün arkadaşım.Ben puregon 225 le oldum tedavimi hadi hayırlısı canım sağlıklı güzel yumurtaların olsun inşallah Allah tamamına erdirsin gayret kuvvet versin![]()
Ellerine saglikhadi insallah listemiz hayirli ugurlu olucak! sagolun kizlarcim :)
Beni de beni deeee...tup bebek kardesligi
edacik82: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.
ANUR0052: 28, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.
Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis
Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.
dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 Mayıs
Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet mbriyo transferi yapild, test 22 Mayis
Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis![]()
canim bilgilerini ver seni de paylasalim ki listemizde ki hamis sayisi artsin istersen :) tabiki istersen :)Kizlar su an benden baska hamile yok mu yahadiyn ama yalniz birakmayin beni.
Almanya stuttgartanım canım. Sen nerdensin? İnsallah yaa rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah.Sen hangi şehirdesin canım? Hadi bakalım, inşaallah yumurtaların güzelce içleri dolu dolu büyüyordur. Bolca toplanır OPU'da. Cumartesi haberini bekliyorum.![]()
Amiiiin senden de çok güzel haberler bekliyoruz hep umutlu ol duanı eksik etme inşallah canımÇoook teşekkür ederim canım. Hepiniz canımsınız yaaa! Rabbim için çok seviyorum hepinizi. İnşaallah sen de tez zamanda pozitifi görürsün arkadaşım.![]()
Ah kuzuuuum inşallah ay bugün testini dr a söyledin mi ikiz mi acabaKizlar su an benden baska hamile yok mu yahadiyn ama yalniz birakmayin beni.
İstanbul'dayım canım. Cumartesi ben de ilk kontrolüme gideceğim. Son durumu sana da yazarım. Bakalım inşaallah. Öpüyoruuum...Almanya stuttgartanım canım. Sen nerdensin? İnsallah yaa rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah.
Dün mens günümdu geçti bide 5 gündür karın ağrısı var hafiftenTest yapacak ilk sen varsın gibi canım hadi hayırlı güzel haber inşallah
Bir belirtin var mı değişikşiklik hissettiğin
az kalmis canim ya ama sonucta geciken hger gun daha da yaklasiyorsun pozitif sonuca insallah. sizin sperm sorunu neydi? morfoloji, hiz, hareket? kac tane yumurta toplanmisti canim senden? Hadi insallah guzel haberlerini alicaz bize de umut olucaksin :)Bide bana kalsa ben bugün tahlil yaptircaktim eşim illaki 21 ni bekle diyo bekliyoz
Eline sağlık çok güzel olmuş vallacanim bilgilerini ver seni de paylasalim ki listemizde ki hamis sayisi artsin istersen :) tabiki istersen :)