2016 mayıs tüp bebek

Yas 29 Kalamış tup bebek esımde sperm sorunu olduğu için ilk deneme 16 yumurta toplandı 5 yumurta 5.güne geldi 2 transfer 3 emriyo döndürdük test günü 21 Mayıs kızlar
Test yapacak ilk sen varsın gibi canım hadi hayırlı güzel haber inşallah
Bir belirtin var mı değişikşiklik hissettiğin

:nazar::nazar::nazar: tup bebek kardesligi:nazar::nazar::nazar:

edacik82
: Kanada, 33, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: Almanya, 28, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme, transfer yapildi (6. Gun)

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 mayıs

Cok hos olmuş ya ben.henuz baslamadim tedaviye ama listede simdiden olmak isterim
1.deneme kayseri.memorial yas 30 pko problem dogum kontrol hapinin bitmesine 2 gun kaldi adetin 3.günü tedavi baslayacak

edacik82
: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda.

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet mbriyo transferi yapild, test 22 Mayis :dua:

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis :dua:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor.

Allah kolaylık versin canım. Bende suan igne vurma asamasındayım. Cumartesı yine kontrolum var ozaman belli olur nesaman yumurta toplamı olucak.
Sen hangi şehirdesin canım? Hadi bakalım, inşaallah yumurtaların güzelce içleri dolu dolu büyüyordur. Bolca toplanır OPU'da. Cumartesi haberini bekliyorum.:KK15:

Ben puregon 225 le oldum tedavimi hadi hayırlısı canım sağlıklı güzel yumurtaların olsun inşallah Allah tamamına erdirsin gayret kuvvet versin :dua:
Çoook teşekkür ederim canım. Hepiniz canımsınız yaaa! Rabbim için çok seviyorum hepinizi. İnşaallah sen de tez zamanda pozitifi görürsün arkadaşım.:KK15:

edacik82
: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi.

ANUR0052: 28, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak.

Hulya90: 26, Ankara Baskent hastanesi, ilk deneme ,iki tane embriyo transferi yapildi, test gunu 25 Mayis :dua:

dolunayk84 : 2. Deneme, morfoloji problem, 5. Gün 1. Kalite tek emberiyo transferi yapildi, test 27 Mayıs :dua:

Ankanase: 31, Bursa Acibadem, ilk deneme, sebepsiz infertilite, 3. Gun 1. Kalite 2 adet mbriyo transferi yapild, test 22 Mayis :dua:

Vrgn88: 28, ankara guven hastanesi ,ikinci deneme, sebepsiz inferlite, 5. Gün 2 embriyo transferi yapildi, test 24 mayis :dua:
Beni de beni deeee...
hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, henüz yumurta geliştirme aşamasındayım :KK200:

Sen hangi şehirdesin canım? Hadi bakalım, inşaallah yumurtaların güzelce içleri dolu dolu büyüyordur. Bolca toplanır OPU'da. Cumartesi haberini bekliyorum.:KK15:
Almanya stuttgartanım canım. Sen nerdensin? İnsallah yaa rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah.

edacik82
: 33, Kanada, ilk deneme, sperm morfolojisi, uzun protokol, yumurta toplama Haziranin ilk haftasi. :KK69:

ANUR0052: 28, Stuttgart, Almanya, 2. Deneme, ignelere basladi, Cumartesi (21 Mayis) yumurta toplama tarihi belli olucak. :KK69:

Lavantacicegi: 23, Bahceci Umut Tup bebek merkezi, ilk deneme, sebepsiz infertilite, dondurulmus 3 embriyo, transfer Temmuzda. :KK37:

Mlkelf: 29, Kalamış tup bebek , ilk deneme, sperm sorunu, 5. gun 2 embriyo transferi yapildi (3 embriyo donduruldu), test 21 Mayis :dua:

Bsbirkin: 30, Kayseri Memorial, ilk deneme, pko, adetin 3. Gunu tedavi basliyor. :KK69:

hilalars: 35, Ataşehir Memorial Hastanesi, 2. deneme, tüp tıkanıklığı, yumurta geliştirme aşamasında :KK69:

Çoook teşekkür ederim canım. Hepiniz canımsınız yaaa! Rabbim için çok seviyorum hepinizi. İnşaallah sen de tez zamanda pozitifi görürsün arkadaşım.:KK15:
Amiiiin senden de çok güzel haberler bekliyoruz hep umutlu ol duanı eksik etme inşallah canım :KK68:

Bide bana kalsa ben bugün tahlil yaptircaktim eşim illaki 21 ni bekle diyo bekliyoz

Bide bana kalsa ben bugün tahlil yaptircaktim eşim illaki 21 ni bekle diyo bekliyoz
az kalmis canim ya ama sonucta geciken hger gun daha da yaklasiyorsun pozitif sonuca insallah. sizin sperm sorunu neydi? morfoloji, hiz, hareket? kac tane yumurta toplanmisti canim senden? Hadi insallah guzel haberlerini alicaz bize de umut olucaksin :)

Back
X