2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Kızlar adetten 2 gün geçti.negatif idrar testi yani bi karanlık bişi var ama asla buna güvenip hamileyim diyemem test yanlş olablr.Kan testi yaptırmak için erken gibi gelior değer çok düşük olablr benm doktorum da öyle dedi.Bu ay imkan veriyorum denemştk .Hatta tedaviyi bıraktık doktor yumurtan var kendiniz deneyin demşti.Neden idrar sürekli negatif çıkar ki ...

Kizlar gebelik belirtilerinizi yazin lutfen bizde faydalanalim taze annelerden
Benim kasıktan göbeğe çıkan bıçak saplanması gibi ağrım vardı özellikle ayakta kaldığımda halaa var.göğüslerim çok hassastı halaa öyle küçük tuvaletim çok geliyodu bi de uykum geliyodu gündüzleri normalde hiç sevmem gündüz uykusunu bikaç kez kaçamak yaptım hatta hamile oldugumu öğrendiğimiz ertesi günü misafirim vardı çaya tabi hazırlık bayaa yaptım temizlik de öyle uykum geldi bi ara önce azcık oturayım dedim bi 5 dakka sonra ayaklarımı uzatayım dedim uzattım ve anında uyumuşum öok gülmüştüm o gün kendime misafir gelcek ve ben uyuyorum diye

Aynen ben normalde uykuya düşkün birisiyim hamilelikle birlikte daha beter oldum sürekli uyuyorum
Bu hafta sonu sınavlarım var ders çalışamıyorum ki

Bende aynı hiç belirti olmadı adetim gecikti bende bi test yaptırıyım dedim ve sürpriiiz :)

Tebrik ederim canim! Umarim yavrunu sag salim kucagina alirsin.

Ancak benim halen belirtilerim yok. Migde bulantisi yok, asiri duygusallik felan, hiiicbirsey yok. Cok korkuyorum bebise bisey olacak diye. Persembe günü yine kanima baktiracam, hcg yükseldimi diye. Umarim yükselmistir

Allah in izni ile hic birsey olmaz inşaAllah...
Bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler
Aklına kötü şey getirme
İyi düşün ki iyi olsun

Allah in izni ile hic birsey olmaz inşaAllah...
Bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler
Aklına kötü şey getirme
İyi düşün ki iyi olsun

Ah bi yapabilsem, benim kadar panikci biri yok. Nasil gececek bu 9 ay bilmiyorum. Hep annemlerin cok mutlu bir sekilde bebisi hastanede görmelerini hayal ediyorum ama sanki daha coook sürer o ani yasamamizi.

Bu arada anneme daha anlatmadim. Hayatimda ilk defa annemden bisey sakliyorum. Bu hafta sonu yanina gitcem, bakalim nasil olcak

Yaşarsınız inşaAllah canım benim
Bende çok korkuyorum aşırı paniğim böyle konuştuğuna bakma takıntılı birisiyim bide taşınacağız ev topluyoruz eşimle koltuklar eşyalar vvs derken kasığım ağrıyor korkuyorum bebeğe birsey olacak diye
Ama iyi düşünmeye çalışıyorum iyi düşünürsen iyi olur der hep büyükler
Aklına asla kötü birsey getirme bünyeden bünyeye değişir çünkü belirtiler canım benim ,üzülme minnak davşanin herseyi hissediyor çünkü

Cok sagol tesellerin icin. Iyiki kk gibi bir platform var. Normalinde derdimi felan anneme anlatirdim ancak doktor randevumu bekliyorum, o'da gelecek aya daha

Tasinma firmasi yokmu? Yada ailen gelip seni yardim etsin. Yorma kendini canim, sende icinde bir can tasiyorsun sonucta.

Beta hcg 77.17 sat 19.04.2016 .kaç haftalık gebeyim?acılı yardiiimmm

Benimle berabersin neredeyse. Benim sat'ta 20/04/2016'di. 4 hafta ve 7 gün felan hamilesin. Tebrik ederim canim!! Umarim sag salim yavrunu kucaginalirsin.

Bu arada dogum tarihide ocak 24-25 felan :)

Kızlar son adet tarihim 6 Mayıs ve tam ovulasyon tarihimde ilişkiye girmişim yani ovulasyon tarihim olduğunu bilmiyordum. Neredeyse 4 5 gündür çok fena bel ve kasık ağrım var Adetimede daha 10 gün var ama sanki adet oluyomuşum gibi ağrı çekiyorum belimde çok fena ağrıyo sizce hamilemiyimdir

Var yine evden eve tutacağız ama içime sinmiyor başkasının topladığı hele mutfak asla başkasına dokundurmam tiksinmekten hasta olurum eşimde oyle
Annemle re söylemedim bebe gi daha bir kaç arkadaşım kk deki yazdığım konudaki bayanlar bide tabiki eşim biliyor :) akrabalar bilmesin yok su kız tarafına düşer yok bu erkek tarafına ( hep akrabalar öyle yapar ya sanki babamızın evinden getirdik) vs vs herşeyi aldıktan sonra söyleyeceğim Rabbim nasip ederse inşaAllah
Kardeşim var küçük 13 yaşında okuyor bide annemler bana çok uzak 530 km
Gelmeyin hallettik dedim
Çünkü gelirse ağzımdan kaçabilir

Ama yine diyorum sonuçların Allah in izni ile iyi çıkacak canım benim
Ben iyi olduğuna inanıyorum Rabbim de gönlüne göre hayırlısıyla en güzellerini nasip eder inşaAllah
Yine diyorum iyi düşün iyi olsun inşaAllah

Hamile olabilirsin seni umitlendirmek istemem canım benim , ama belirtilerin bebek olabileceği yönünde
İnşaAllah hakkında hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre versin

Bence kafana takıp stres yapma Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Bende tedirgindim eşim sağolsun rahatlattı beni.
Bana da doktor perşembe tekrar kanına bakıcaz dedi bakalım hayırlısı. Yarını bekliycez
Nasibimizde varsa olur canım merak etme

Benimle berabersin neredeyse. Benim sat'ta 20/04/2016'di. 4 hafta ve 7 gün felan hamilesin. Tebrik ederim canim!! Umarim sag salim yavrunu kucaginalirsin.

Bu arada dogum tarihide ocak 24-25 felan :)
Yaaaa çok teşekkür ederim . İnşallah allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize. Bi de ben yeniyim forumda hamilelik takvimini nasıl yayınlıyoruz ???

Yaaaa çok teşekkür ederim . İnşallah allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize. Bi de ben yeniyim forumda hamilelik takvimini nasıl yayınlıyoruz ???

Kendi hesabina girip, kisisel bilgilere tikla. Orda zaten hamilelik takvimini bulursun. Tek yapacagan sey bebisin mühtemel dogucagi tarihi yazmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…