- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Benim kasıktan göbeğe çıkan bıçak saplanması gibi ağrım vardı özellikle ayakta kaldığımda halaa var.göğüslerim çok hassastı halaa öyle küçük tuvaletim çok geliyodu bi de uykum geliyodu gündüzleri normalde hiç sevmem gündüz uykusunu bikaç kez kaçamak yaptımKizlar gebelik belirtilerinizi yazin lutfen bizde faydalanalim taze annelerden
Ben de aynı gün öğrendim canım hayırlı ugurlu olsun şimdiden sağlıkla kucagına al yavrunu
Hic bir belirtim yok, sadece adetim gelmemisti.
Bende aynı hiç belirti olmadı adetim gecikti bende bi test yaptırıyım dedim ve sürpriiiz :)
Tebrik ederim canim! Umarim yavrunu sag salim kucagina alirsin.
Ancak benim halen belirtilerim yok. Migde bulantisi yok, asiri duygusallik felan, hiiicbirsey yok. Cok korkuyorum bebise bisey olacak diye. Persembe günü yine kanima baktiracam, hcg yükseldimi diye. Umarim yükselmistir
Allah in izni ile hic birsey olmaz inşaAllah...
Bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler
Aklına kötü şey getirme
İyi düşün ki iyi olsun
Ah bi yapabilsem, benim kadar panikci biri yok. Nasil gececek bu 9 ay bilmiyorum. Hep annemlerin cok mutlu bir sekilde bebisi hastanede görmelerini hayal ediyorum ama sanki daha coook sürer o ani yasamamizi.
Bu arada anneme daha anlatmadim. Hayatimda ilk defa annemden bisey sakliyorum. Bu hafta sonu yanina gitcem, bakalim nasil olcak
Yaşarsınız inşaAllah canım benim
Bende çok korkuyorum aşırı paniğim böyle konuştuğuna bakma takıntılı birisiyim bide taşınacağız ev topluyoruz eşimle koltuklar eşyalar vvs derken kasığım ağrıyor korkuyorum bebeğe birsey olacak diye
Ama iyi düşünmeye çalışıyorum iyi düşünürsen iyi olur der hep büyükler
Aklına asla kötü birsey getirme bünyeden bünyeye değişir çünkü belirtiler canım benim ,üzülme minnak davşanin herseyi hissediyor çünkü
Beta hcg 77.17 sat 19.04.2016 .kaç haftalık gebeyim?acılı yardiiimmm
Cok sagol tesellerin icin. Iyiki kk gibi bir platform var. Normalinde derdimi felan anneme anlatirdim ancak doktor randevumu bekliyorum, o'da gelecek aya daha
Tasinma firmasi yokmu? Yada ailen gelip seni yardim etsin. Yorma kendini canim, sende icinde bir can tasiyorsun sonucta.
Cok sagol tesellerin icin. Iyiki kk gibi bir platform var. Normalinde derdimi felan anneme anlatirdim ancak doktor randevumu bekliyorum, o'da gelecek aya daha
Ama yine diyorum sonuçların Allah in izni ile iyi çıkacak canım benim
Ben iyi olduğuna inanıyorum Rabbim de gönlüne göre hayırlısıyla en güzellerini nasip eder inşaAllah
Yine diyorum iyi düşün iyi olsun inşaAllah
Kızlar son adet tarihim 6 Mayıs ve tam ovulasyon tarihimde ilişkiye girmişim yani ovulasyon tarihim olduğunu bilmiyordum. Neredeyse 4 5 gündür çok fena bel ve kasık ağrım var Adetimede daha 10 gün var ama sanki adet oluyomuşum gibi ağrı çekiyorum belimde çok fena ağrıyo sizce hamilemiyimdir
Tebrik ederim canim! Umarim yavrunu sag salim kucagina alirsin.
Ancak benim halen belirtilerim yok. Migde bulantisi yok, asiri duygusallik felan, hiiicbirsey yok. Cok korkuyorum bebise bisey olacak diye. Persembe günü yine kanima baktiracam, hcg yükseldimi diye. Umarim yükselmistir
Yaaaa çok teşekkür ederim . İnşallah allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize. Bi de ben yeniyim forumda hamilelik takvimini nasıl yayınlıyoruz ???Benimle berabersin neredeyse. Benim sat'ta 20/04/2016'di. 4 hafta ve 7 gün felan hamilesin. Tebrik ederim canim!! Umarim sag salim yavrunu kucaginalirsin.
Bu arada dogum tarihide ocak 24-25 felan :)
Yaaaa çok teşekkür ederim . İnşallah allah sağ salim kavuştursun bebeklerimize. Bi de ben yeniyim forumda hamilelik takvimini nasıl yayınlıyoruz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?