2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

insallah canim temiz cikar sonucun. bana verdikleri icecek hafif asitli portakal aromali bir seydi rahat ictim. asitli olmasi biraz rahatsiz etti ac olunca. ama benim sonuc kotu cikti somdi 3 saatlik olani yapacaklar bakalim hayirlisi artik
Hadi hayirli sonuclar gelsin insallah. Benimkide limonlu gibi ama ac karnina cok agir geliyor ya zor ictim kusmamak icin tuttum kendimi midem bulandi

aynen bende oyle dusundum canim benim. bende cikmasina uzulmeyecegim yeterki minik yavrucuk iyi olsun onda bisey olmasin. sen yaptirdin mi testini canim?

Hadi hayirli sonuclar gelsin insallah. Benimkide limonlu gibi ama ac karnina cok agir geliyor ya zor ictim kusmamak icin tuttum kendimi midem bulandi
amin canim hayirli ciksin sonuclarimiz, ben ilk testte cok rahattim ama ikinci testim cok kotu gecti kizlar. allahtan arkadasin evi cok yakindi testten sonra oraya gectim yoksa yollarda bayilirmisim. cok kotu elim ayagim titredi su gibi ter doktum aman Allahim unutamayacagim o ani. sohbet vardi kadinin evinde tum arkadaslar korktu halime. cok sukur ki bisey olmadi. insallah sonuc kotu cikmaz. bu arada bana ilk teste gittigimde doktorum 8 saat aclikla gel demisti ben 12 saat aclikla yaptirdim testi. artik hakkimda hayirlisi kizlar insallah size ikinciye gerek kalmaz.

aynen bende oyle dusundum canim benim. bende cikmasina uzulmeyecegim yeterki minik yavrucuk iyi olsun onda bisey olmasin. sen yaptirdin mi testini canim?
Yaptırdım sonucumu da aldım güzel çıktı çok şükür. Bu arada bana 50 gr lık şeker yüklemesi için (1 saatlik test) aç gelmene gerek yok demişti doktorum. Yüklemeden iki saat önce bir dilim yağsız beyaz peynir, bir zeytin, bir tane de haşlanmış yumurta yedim. Oralarda bayılmak istemedim aç karnına çünkü tek başıma gittim. Glukoz değerlerim de oldukça düşük çıktı. Yalnız iki gün öncesinden şekeri, karbonhidratı kesmiştim. 3 saatlik testte açlık istiyorlar ama ondan kaçış yok.

Sana da çok geçmiş olsun umarım sonuçların güzel çıkar.

Ben 12 saatlik aclikla yaptirdim 50 gr seker yuklemesini doktorum oyle demisti sonuc yaniltirmi ya acaba

gozun aydin canim cok sevindim senin adina. benim doktorum 8 saat ac gel dedi bana. herbiri ayri yapiyor testi. 3 saatlik test icinde labaratuardaki kadin 12 saat ac olman lazim dedi testi yapmayacakti dedim doktorum 8 saat aclikla gelmemi soyledi ve ben 12 saat hamile hamile nasil dayanirdim o teste dusunemiyorum. aradim doktoruma sonuc henuz gelmemis bir turlu ogrenemedim sonucumu

Ben 12 saatlik aclikla yaptirdim 50 gr seker yuklemesini doktorum oyle demisti sonuc yaniltirmi ya acaba
canim doktorlar sanirim kendilerine gore bi standart veriyorlar ona gore degerlendiriyorlardir. korkma bi yanilma olmaz insallah. bana da 8 saat aclikla gel demisti doktorum hos ben 12 saat ac gitmistim 50 mg teste

canim doktorlar sanirim kendilerine gore bi standart veriyorlar ona gore degerlendiriyorlardir. korkma bi yanilma olmaz insallah. bana da 8 saat aclikla gel demisti doktorum hos ben 12 saat ac gitmistim 50 mg teste
Cok zorlu bir durum ya aclik bulanti yapiyor. Bu arada hastane ayarladiniz mi dogum paketleri nasil? Biz daha konusmadik

Cok zorlu bir durum ya aclik bulanti yapiyor. Bu arada hastane ayarladiniz mi dogum paketleri nasil? Biz daha konusmadik
canim orda dogum paketi mi seciliyor hastanede burda oyle birsey yok. sectiginiz doktorunuzun calistigi hastanede direk normal doguma giriyoruz burda. eger cok acil kritik bir durum varsa sezeryana aliyorlar ve tum ucretleri sigortamiz karsiliyor. burda oyle devlet hastanesi mantigi zaten yok hepsi ozel ayri hastane secip paket falan hic duymadim yani.

Ben seker testi yaptırmadım yaptirmamda, ebe hemşireye sordum kadın 4 çocuk doğurmuş 2 sinde yaptırdım 2sinde yatırmadım dedi genetik zaten dedi, bizim sülalede kimsede yok , glikozda iyi birsey değil zaten vazgeçtim

Burda normal istege bagli sezeryan gerekli sezeryan hepsi ayri ucretli. Ben normal dogum istiyorum ama sezeryan olma ihtimalimde yuksek. Doktorla konusuyorsun karar veriliyor

Ben üniversite hastanesinde doğuracağım inşallah. Özel hastane hiç düşünmedim. Zaten üniversite personeliyim burada da doğuracağım bir aksilik çıkmazsa. Öyle paket falan yok, gelişine alıveriyorlar doğumhaneye :))))

Kizlar bebek arabasi arayisindayim . Italyan marka peg perego kullanan ,bilen var mi???ben cok arastirma yaptim da bunu begendim . Once concorde neo.2016 begenmistim en konforlusu o zaten. Ama agir ve cok yer kapliyor . Peg perego ise hem hafif hem konforlu.bu yuzden begendim. Bilen varsa yorumlayabilir mi ??

canim sen bilirsin ama doktorlar sunu soyluyor cayinaza da mi seker atmiyorsunuz? istesenizde istemesenizde gun icinde seker tuketiyorsunuz bir gun seker tuketmeyip bu testi yapmaniz gun icinde aldiginiz sekere denk geliyor diyorlar. ve canim hamilelikte genetik cok etkili degil doktorlar her gebelik kendine ozeldir diyor. yani ikinci hamileliginde bile cok farkli bir hamilelik gecirebilirsin. onlem almka icin keske yaptirsaydin testi. tabi yinede sen bilirsin. dr banu ciftci var videolarini da arayabilirsin nette o guzel aciklamalar yapiyor bu konuda istersen bir dinle derim

Ben fakülteye hic gitmedim evimede cok uzak mecbur özelde olacak kismetse gerci en guzeli senin yaptigin Allah hayirla o gunlere eristirsin

Kızlar göğüs altı hemen kaburgalarınızda uyuşma ağrı var mi? Benim kaburgalarda ağrı ve uyuşma başladı nette bakıyorum hep normal diyor anneme sordum oda normal bendede oldu dedi.... Sanki çok yukarı çıkıyor bebek ara ara dik mi duruyor ayaklarımı bilemedim hic, tek bildiğim çok yukarılarda dolaştığı :))))) Tabiki yine doktora gideceğim ama bu sıkıntı bi tek bende mi var merak ettim

Ben bayağı bir araştırdım...
Tek bildiğim sözde kraft ve peg pregonun sözde italyan ürünü geçip fakat made in prc. Yazdığını görüp hayal kırıklığı yaşamam oldu... Peg prego biraz daha pahalı yok mima 4bin500tl ve vs tek tek birsuru mağaza gezdik eşimle ve aşağı yukarı çoğu farklı markanin bebek arabasının taşıma kapasitesi 15 kg . en iyiside 15 kg en ortasida en dandigide
Ve enson kraft oslo almaya karar verdik ve aldık.1500 tl 15 kg taşıma kapasitesi yine ve vs hepsi aynı olduktan sonra markaya para vermemeye karar verdik. Yinede sen bilirsin canım benim Ben elimden geldiği kadar anlattım , karar senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…