2016 Nisan Anneleri Kilolar ne durumda :)

siz tecrübelisiniz benim ilk hamileliğim , ilkinden pek birşey kalmamış sizde sağlıklı beslenmek istiyorum bende yani bebeğe yarayan şeyleri yemeliyim sadece diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes ye nolacak mantığında

İlk gebeliğim, 17 haftalığım ve 4 kilo aldım son 2 haftamda aldım kiloların çoğunu..

ben bu konuda çok dertliyim
58 le hamile kaldım 17.haftada 61'im şuan.toplam 3 kg aldım...
Doktorum bu gidişle obez bir hamile olacaksın diyip bana diyetisyene gitmemde fayda olduğunu söyledi.
boyum 1.73 benim yahu
O kadar da abartılcak bir durum yok değil mi kızlar ?

Gayet iyisin doğum tarihimizde aynı gözüküyor =) Benim boyum 1.80, 70 kilo ile hamile kaldım şuan 74'üm. Şuan senin kilonda olmayı isterdim canım..

Gayet iyisin doğum tarihimizde aynı gözüküyor =) Benim boyum 1.80, 70 kilo ile hamile kaldım şuan 74'üm. Şuan senin kilonda olmayı isterdim canım..

Eşim de doktor saçmaladı sen takılma diyor.
Düzgün beslenmeye çalışıyorum ve cidden özen gösteriyorum.
Senin de boyun maşallah arkadaşım,kilona göre gayet iyisin bence
Orantılı gidiyoruz panik yok

En korktuğum konu.

54.5 ile başladım, 16 haftalığım 2,5 kilo aldım 57 oldum.

İlk hamileliğimde 50 kiloydum. 66 ile doğuma girmiştim. Bir buçuk ayda 10 kilo kendiliğinden gitti.
Kalan dönemlerde 53-54 arası oldum hep. Kızım şimdi 4 yaşında. Bu sefer yine 66 yı geçmek istemiyorum. Bu gidişle çok zor ama boğazıma hakim olacağım..

Zaten boyumdan dolayı şuan görünürde absurt duran bir vücut yok. Ama sana diyetisyen yolu gözüküyor diyen doktorun alnından oper, çok konuşmaması gerektiğini iletirim Birde henüz bakıldığında hamile olduğum belli olmuyor. Sizlerin belli mi ?

Bn çok hızlı gittim 15. Hafta 45_46 ile başladım 54.6 kg ama sorun değil oğlum beslensin yeter bana

benim belli oluyor
hamilelikten önce tahta gibi bir karnım vardı içe göçük en ufak bi kiloda hemen anlaşıldı
bi de kız bebek diye sanırım böle bayağı hamile karnım var benim

benımde 3 aydan sonra karnım belırgınlesmeye basladı suanda ufak bır karın var ve gunden gune buyuyor

benim göbeğim zaten hep vardı , hamile kalınca içeriye gizlemeye çalıştığım göbeğimi dışarı fırlattım :)
4 aylığım ama 6 aylık havam var. Toplu taşımada işime yarıyor

Decavit ve kan ilacı kullanıyorum. Birde haşimato için troid ilacım var. Rabbim sağlıklı bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin :)

Decavit ve kan ilacı kullanıyorum. Birde haşimato için troid ilacım var. Rabbim sağlıklı bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin :)
Amin canım amin Bende decavit henüz kullanmaya başlamadım şuan sadece demir eksikliğimden dolayı demir ilacı içiyorum. Ama 5. aydan itibaren kan ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi doktorum

Ben de 19.haftaya başlıyorum 3,5-4 arası almış durumdayım.. Böyle devam etsinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…