- 22 Şubat 2012
- 80
- 5
- 48
siz tecrübelisiniz benim ilk hamileliğim , ilkinden pek birşey kalmamış sizde sağlıklı beslenmek istiyorum bende yani bebeğe yarayan şeyleri yemeliyim sadece diye düşünüyorum ama çevremdeki herkes ye nolacak mantığındaben de 2 hafta dikkat edip 1 hafta cozutunca birden alıyorum ne yazık kisanırım diyetisyene gidicem. 17. haftamdayım 5 kilo aldım
ilk hamileliğimde 16 kilo aldım 10kilosu birden gitti sonra 6. aya kadar gram düşmedi kilom. sonra düzenli yürüyüş ve kendi çabalarımla 3 ayda 8kilo daha verdim emziriyordum. şimdi yürüyüş yapabilsem yine dengelerim ama ufak çocukla olmyor
önlemini alamazsam 2 kiloyla falan kapatırım bu sefer hamileliği
Gayet iyisin doğum tarihimizde aynı gözüküyor =) Benim boyum 1.80, 70 kilo ile hamile kaldım şuan 74'üm. Şuan senin kilonda olmayı isterdim canım..ben bu konuda çok dertliyim
58 le hamile kaldım 17.haftada 61'im şuan.toplam 3 kg aldım...
Doktorum bu gidişle obez bir hamile olacaksın diyip bana diyetisyene gitmemde fayda olduğunu söyledi.
boyum 1.73 benim yahu
O kadar da abartılcak bir durum yok değil mi kızlar ?
Gayet iyisin doğum tarihimizde aynı gözüküyor =) Benim boyum 1.80, 70 kilo ile hamile kaldım şuan 74'üm. Şuan senin kilonda olmayı isterdim canım..
Zaten boyumdan dolayı şuan görünürde absurt duran bir vücut yok. Ama sana diyetisyen yolu gözüküyor diyen doktorun alnından oper, çok konuşmaması gerektiğini iletirim Birde henüz bakıldığında hamile olduğum belli olmuyor. Sizlerin belli mi ?Eşim de doktor saçmaladı sen takılma diyor.
Düzgün beslenmeye çalışıyorum ve cidden özen gösteriyorum.
Senin de boyun maşallah arkadaşım,kilona göre gayet iyisin bence
Orantılı gidiyoruz panik yok
Zaten boyumdan dolayı şuan görünürde absurt duran bir vücut yok. Ama sana diyetisyen yolu gözüküyor diyen doktorun alnından oper, çok konuşmaması gerektiğini iletirim Birde henüz bakıldığında hamile olduğum belli olmuyor. Sizlerin belli mi ?
Maşallah, Bende kız annesi olacağım inşallahbenim belli oluyor
hamilelikten önce tahta gibi bir karnım vardı içe göçük en ufak bi kiloda hemen anlaşıldı
bi de kız bebek diye sanırım böle bayağı hamile karnım var benim
21. haftanın içerisindesin yolu yarılamışsın maşallah. Ben de 18. haftamda olmama rağmen 5 kilo aldımBoyum 172. 7 kilo aldım malesefama hala karnim cok belli degil
Amin canım aminDecavit ve kan ilacı kullanıyorum. Birde haşimato için troid ilacım var. Rabbim sağlıklı bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?