- 11 Kasım 2015
- 109
- 70
- 13
Oh ne güzel, şanslısınBen de 19.haftaya başlıyorum 3,5-4 arası almış durumdayım.. Böyle devam etsinnnnnnnn
Oh ne güzel, şanslısınşuan boyun ve kilon kaç peki canım?
oh ne kadar şanslısın =) benimde son 2 haftada ciddi anlamda yok olan göbeğim fırladıGöbek 6-7 aylık gibi oldu ama toplamda 2 kilo aldım. Ama o iki kiloyu da son zamanlarda birden aldım. 20. Haftadan sonra kayış kopuyor sanki
biraz fazla almissin sanırım.. ufak bi tavsiye aksamları 6 dan sonra yemek yeme atıştirmalık kuruyemis kuru meyve falan ye limonlu ballı çay iç hem açlıģın kalmıyo hemde bebişin de faydalanıyo onlardan canm22.haftaya başlıcaz olduk 6 kilooo
ilk zamanlar mide bulantıları mı yaşadın canım nasıl kilo alınmadan bu haftalara ulaştın hayret doğrusu :))bende 20. haftamdayım henüz hiç kilo almadım insallah sağlıklı bi doğum olur :)
evet maalesef bulantılarım devam ediyo.. sadece yağlı şekerli ve salçalı şeyleri fazla yiyemiyorum yani sağlıklı besleniyorum bu sayede kilo almamam güzel tabi ama asıl olan kızımın sağlıklı olmasıilk zamanlar mide bulantıları mı yaşadın canım nasıl kilo alınmadan bu haftalara ulaştın hayret doğrusu :))
Hehe aynıyiz ben suan 10 kilo aldım 78 kiloyum napicaz bilmiyorumselam kızlar ben 25. haftadayım ve şimdiden 10 kilo aldım maalesefdr uyardı tabii ki boyum 170 , 68 kilo ile hamile kalmıştım
boyun kaç peki ? beni görenler hiç kilo almamışsın diyor ama 10 kilo aldım bağıra bağıra nasıl oluyor bu anlamadım şimdi sürekli dikkat etmek zorundayımHehe aynıyiz ben suan 10 kilo aldım 78 kiloyum napicaz bilmiyorum
Aynen boyum 172. Herkes kilo çok almamissin diyor ama bugün doktor artık yavaşla dedi ayda en fazla 2 kilo alacaksın dediboyun kaç peki ? beni görenler hiç kilo almamışsın diyor ama 10 kilo aldım bağıra bağıra nasıl oluyor bu anlamadım şimdi sürekli dikkat etmek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?