2016 Nisan Anneleri Kilolar ne durumda :)

Günaydın kızlar. Valla kilolar aldı başını gidiyor. Bu aylarda farkında olmadan alırsın diyorlardı da çok itibar etmiyordum, doğruymuş..

22. Haftadaym 4 kilo aldım... Ama çok tırsıyorum çnkü insülin direncim var

Göbek 6-7 aylık gibi oldu ama toplamda 2 kilo aldım. Ama o iki kiloyu da son zamanlarda birden aldım. 20. Haftadan sonra kayış kopuyor sanki

Göbek 6-7 aylık gibi oldu ama toplamda 2 kilo aldım. Ama o iki kiloyu da son zamanlarda birden aldım. 20. Haftadan sonra kayış kopuyor sanki
oh ne kadar şanslısın =) benimde son 2 haftada ciddi anlamda yok olan göbeğim fırladı Benim kayış 4. ayda koptu bir anda almaya başladım kiloları ki yediklerime dikkat ettiğim halde..

Ben de 25. Haftamin icindeyim. Dort kilo aldim simdilik :) son aylarda firlayacagim diye korkuyorum.

Yarın 24. haftama gircem ve 5. kiloyu da aldım. Çok hızlı alıyorum bu aralar...

22.haftaya başlıcaz olduk 6 kilooo
biraz fazla almissin sanırım.. ufak bi tavsiye aksamları 6 dan sonra yemek yeme atıştirmalık kuruyemis kuru meyve falan ye limonlu ballı çay iç hem açlıģın kalmıyo hemde bebişin de faydalanıyo onlardan canm

ilk zamanlar mide bulantıları mı yaşadın canım nasıl kilo alınmadan bu haftalara ulaştın hayret doğrusu :))
evet maalesef bulantılarım devam ediyo.. sadece yağlı şekerli ve salçalı şeyleri fazla yiyemiyorum yani sağlıklı besleniyorum bu sayede kilo almamam güzel tabi ama asıl olan kızımın sağlıklı olması

selam kızlar ben 25. haftadayım ve şimdiden 10 kilo aldım maalesef dr uyardı tabii ki boyum 170 , 68 kilo ile hamile kalmıştım

boyun kaç peki ? beni görenler hiç kilo almamışsın diyor ama 10 kilo aldım bağıra bağıra nasıl oluyor bu anlamadım şimdi sürekli dikkat etmek zorundayım
Aynen boyum 172. Herkes kilo çok almamissin diyor ama bugün doktor artık yavaşla dedi ayda en fazla 2 kilo alacaksın dedi

merhaba kızlar. Ben de 25. haftamın içindeyim 9 kilo aldım şimdilik. Ama ben düşük kilo ile başladığım için (40kg ydum) doktorum doğuma kadar toplamda 15 kilo almamı istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…