- 27 Aralık 2015
- 613
- 751
- 23
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #64.201
Valla canım bizde birşey olmuyor o yüzden sürekli yiyorum ama korktum şimdi cidden çiğ bulgur birşey olurmu kiCnm kisir dokunmuyormu bebege ciğ bulgur yaa.Bende pek severim soyle acili yaninda tursuyla bak simdi bile canim cekti.
Galactago ben webannemarket ten aldım fiyatı da uygunSebogelin canım süt için bi damla kullanıyordun ya adı galctio sanırım eczaneden mi alıyorsn bide ne kdr benim sol göğsümde süt çok azaldı sıkıyorum gelmiyo bebiş emerken bi sure yutkunuyor snra boş emiyo bi bakıyorum süt gelmiyo sağ göğsüm şmdilik iyi gibi ama oda azaldı gibi biraz bebeğin kilosu iyi ama azalırsa emziremezsem korkusu sardı beni almak istiyorum ondan bi sorym dedim
Damlanın adı galactago aslıcım. Günde 3 defa 1 bardak suya 15 damla damlatarak içiyosun. Bi kere dermoeczanem adlı siteden aldım bi kaç kerede eczaneden ama her eczanede olmuyo. 25 lira civarında. Bi şişe baya uzun gidiyo nerdeyse 1 ay falan.Sebogelin canım süt için bi damla kullanıyordun ya adı galctio sanırım eczaneden mi alıyorsn bide ne kdr benim sol göğsümde süt çok azaldı sıkıyorum gelmiyo bebiş emerken bi sure yutkunuyor snra boş emiyo bi bakıyorum süt gelmiyo sağ göğsüm şmdilik iyi gibi ama oda azaldı gibi biraz bebeğin kilosu iyi ama azalırsa emziremezsem korkusu sardı beni almak istiyorum ondan bi sorym dedim
Aynen benimki de öyle biraz içiyo sonra boş boş çekiyo ben dünyayı yiyorum şu da içiyorum uykum da iyi ama bünye mi ne olmuyo lactamil stil tee hepsini kullanıyorum ilk zamanlar akıyodu dolu doluydu göğsüm şimdi cıvık mama yesin diyorum onu da yemiyo lohusayken kv görümce sinir ettiler ağlattılar çok üzülmüştüm ondan sonra düzelmedi bir iki gün düşünmekten uyuyamı mıştım işte o etkiledi beniDamlanın adı galactago aslıcım. Günde 3 defa 1 bardak suya 15 damla damlatarak içiyosun. Bi kere dermoeczanem adlı siteden aldım bi kaç kerede eczaneden ama her eczanede olmuyo. 25 lira civarında. Bi şişe baya uzun gidiyo nerdeyse 1 ay falan.
Aslı yoruluyomusun diyet yapmıyosun dimi? Ben biraz uykusuz kalsam veya öğün atlayıp arada da bişeyler atıştırmasam akşamına etkiliyo bakıyorum ki. Hadi yemeği de geçtim ama en etklisi olan uyku ve su bence. Beni bunlar etkiliyo. Sen de bi dikkat et bakalım. Bi kere düzene giren süt öyle çok çok üzücü bişey yaşamadıktan sonra kolay kolay gitmezmiş kuzum. Geçicidir yani merak etme
Evet haklısın,yorumumu yazarken kıyas iyi birşey olmasa da,kıyaslıyorum yazacaktım hatta..Ya işte ister istemez düşünüyorsun,karşılaştırıyosun,sütüm yetmiyor mu diyorum,falan filan...Doktorun biri mama öneriyor,bugün gittiğim kilosu iyi,sadece anne sütü diyor,kafam karıştı iyice..Bir de burada 8 kilo ve üzeri bebişleri okuyunca maşallah deyip,sonrasında düşüncelere dalıveriyorum..Rica ederim kiyaslama
Saglikli olsun da kilosu azolsun
Ben bu yasa geldim hala kiloyla basim dertte
Bosver kilo saglik icin iyi bisey degil
Az kilo degil ki sennki de
Kiyaslama minnosu bakiiimmm
Benim de sağda süt yok gibi,solda var ama yetiyor mu emin değilim,biri büyük,biri küçük oldu zaten :)Sebogelin canım süt için bi damla kullanıyordun ya adı galctio sanırım eczaneden mi alıyorsn bide ne kdr benim sol göğsümde süt çok azaldı sıkıyorum gelmiyo bebiş emerken bi sure yutkunuyor snra boş emiyo bi bakıyorum süt gelmiyo sağ göğsüm şmdilik iyi gibi ama oda azaldı gibi biraz bebeğin kilosu iyi ama azalırsa emziremezsem korkusu sardı beni almak istiyorum ondan bi sorym dedim
Oyy bayılırım kısıra,hele Hataylı bir arkadaşım yapar bazen,nefaset bişi...Canım bence bol bol bulgur ye. Ben bi tencere dolusu kısır yapıyorum sürekli tabak tabak yiyorum sütüm de maşallah var yani
canım çözüm bulursan bana da söyle bizimkide alıştı ortamızda yatıyor birde dört dönüyor sabaha kadar zarar veririm diye doğru düzgün uyuyamıyoru bile birde yakama yapışıyor kıyafetimi tutuyor bıraktırınca onada ağlıyor :) :9 :)bızım oglan çok huysuz yaa ne yapacagım bılmıyorum bıde gecelerı memede uyuma çıkardı basıma uyanınca arıyor hemen sag sol olmadı yuz ustu donup uyandırıyor sallama vs kar etmıyor ılla meme agzına alıp gerı uykuya geçeçek yoksa basıyor çıglıgı toksada emıyor ustune buda gaz yapıyor rahat uyuyamıyor hali ile bu huyunu unutturmam lazım ama nasıl :))
Siz kısırı çiğ bulgurdan mı yapıyorsunuz,bazıları sıcak suyla ıslatır bir müddet,o yüzden sordum..Valla canım bizde birşey olmuyor o yüzden sürekli yiyorum ama korktum şimdi cidden çiğ bulgur birşey olurmu ki
Huysuzluk ayi bu ay geneli boyle demekkiAaa ne güzel bende yalnızım sanıyodum
Asıl bana help ben bide işe gidiyorum huniyi taktım artık
Uyandıktan yarım saat sonra mızırdanmaya başlıyor 1 saat daha oyalıyorum mızırdanma artıyor hadi gel yatırayım dyorum sallıyom bu sefer kendini atıyor yastıktan ee ne istiyon eşoleşek. Oyuncak oldum 10 gündür.
Gece 50 kere kalktığından, dalmasının çok uzun sürdüğünden, ayaklarını pata küte vurduğundan, yatakta döne döne tur attığından, ayaklarıyla beni ittirdiğinden bahsetmiyorum bile :))
Neyse içime su serpildi tek biz değilmişiz
Onu da yiyorum ama gaz yapıyo fazla yiyince de sol goğsum bitti bitecek galiba çok az geliyorCanım bence bol bol bulgur ye. Ben bi tencere dolusu kısır yapıyorum sürekli tabak tabak yiyorum sütüm de maşallah var yani
Canım su ve uykum normal düzeyde 3 lt içiyorum su gece kesintisiz olmasada uyuyorum 8 saat fln ama bazen aç kaldığım oluyor yedirmiyor ki oğlan uyutuyorum koyuyorum beşiğe 5dk snra uyanıyor bu aşılardan snra böyle oldu hiç yaramıyor aşılar bizim oğlana bide tik gibi bşy oldu arada göz kırpıp duruyoDamlanın adı galactago aslıcım. Günde 3 defa 1 bardak suya 15 damla damlatarak içiyosun. Bi kere dermoeczanem adlı siteden aldım bi kaç kerede eczaneden ama her eczanede olmuyo. 25 lira civarında. Bi şişe baya uzun gidiyo nerdeyse 1 ay falan.
Aslı yoruluyomusun diyet yapmıyosun dimi? Ben biraz uykusuz kalsam veya öğün atlayıp arada da bişeyler atıştırmasam akşamına etkiliyo bakıyorum ki. Hadi yemeği de geçtim ama en etklisi olan uyku ve su bence. Beni bunlar etkiliyo. Sen de bi dikkat et bakalım. Bi kere düzene giren süt öyle çok çok üzücü bişey yaşamadıktan sonra kolay kolay gitmezmiş kuzum. Geçicidir yani merak etme
Işıklı top ebebekte var 3 ya da 4 tl
https://www.e-bebek.com/birlik-renkli-isikli-top-asortili-p-ys-065-008/link atar mısın biz eşimle haftasonu hep ışıklı top aradık bulamadık ya pfs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?