- 19 Mart 2016
- 451
- 540
- 33
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #70.801
Hepimiz aynı dertten yakınıyoruz valla. Benimde şuan 10 kilo fazlam var. Havaların ısınmasını zor bekliyorum bende atıcam kendimi bebek arabasıyla dışarıya. Giderler inşallah yeterki biz kararlı olalım. Karamsarlığa düşme o kıyafetlerine bi kaç aya girebileceğine odakla kendiniCok moralim bozuk cooookkk. Kilolar da kızım gibi bana yapisti kaldilar. Normal kilom 60 idi ama ben 74 üm. 60 da fazla geliyor ama 50 gosteriyordum.belli olmuyordu kilo. Daha dün sabahtan takmistim kafaya aslinda.havalar da guzel olunca.dedim hergun bebek arabasiyla yuruyuse cikayim.biraz hantallik gitsin.sonra da platesi eklerim dedim. Dun baya bi yurudum.cok iyi geldi. Sevindim olacak bu is diye.
Bu aksam disari cikicam.arkadas 3 tane kiyafetim oluyor sadece.aralarinda dönüp duruyorum.pantalon gene 1 tane. Ve inatla veririm aman nasil olsa evdeyim daha almiyorum da.ki almiycam da kilo verene kadar. Hep ayni seyi giyerim o problem degil de dolap baza ardiye agzina kadar kiyafetle dolu.ki ikinci ele de bi ton gonderiyorum. Ve hepsi hadi veli ogrenci karsisina cikiyoruz diye özene bezene alinmis seyler.ama hicbiri mi olmaz.onceden bol gelenlere bakiyorum bari onlar da olsun diye.kollarim girmiyor.memelerden asagi inmiyor.
Yok yok bu sefer fena taktim. Nasil olacak bilmiyorum ama gitmesi lazim bunlarin.
Yuruyus yapma konusunda kararliyim.ama yemeden icmeden kesemem kendimi.o nasil olacak hic bilmiyorum.Hepimiz aynı dertten yakınıyoruz valla. Benimde şuan 10 kilo fazlam var. Havaların ısınmasını zor bekliyorum bende atıcam kendimi bebek arabasıyla dışarıya. Giderler inşallah yeterki biz kararlı olalım. Karamsarlığa düşme o kıyafetlerine bi kaç aya girebileceğine odakla kendini
Kayinvalidem kalacak..gece daha hic ayri kalmadik.gunduz sorun yok ama gece sorun olur sanirim.. Hem gidesim var hem de huzursuzumm.. Ahhh bu annelikkkBebeginle gitme şansın yok mu en azından gece emzirip uyutmuş olurdun,emmeden uyuyor mu kim kalcak gece?
Annen varsa yakinında o gelebilse keske,gunduz antalyada ilgilenirdi cocukla ne guzel
Canım beğenmemek değilde kulağa pek hoş gelmiyor sanki zerya içlerinde olabilecek olan ama bence araştır birz sahra benziyor mesela düşün bnce zaman var nasıl olsa dahaKimse beğenmedi sanırım :) biraz daha düşiniyim encok zeryayı beğendik bakalım.. cok sağolun kızlar
ya aslında ben 90 kilo ile doğuma gittim şuan 66 yim. iyi kilo verdim çoğunuda son 2 ay da verdim. emzirdiğim için yememden çok kesmedim ama hamur işi tatlı falan bıraktım. suya ve sebzeye yöneldim. tatlı istediğim zaman kuru kayısı incir falan yiyorum. böyle gitti 24 kilo:) tabi kızımın gece uykusunun olmaması da bi etken. yoruyo çok. ister istemez biraz kısman lazım yemeğiYuruyus yapma konusunda kararliyim.ama yemeden icmeden kesemem kendimi.o nasil olacak hic bilmiyorum.
Selam kızlar epeydir giremiyordum. Zaman çok hızlı ve yoğun geçiyor. Hastalara acil şifalar diliyorum. Benim kızın dün durduk yerde ateşi çıktı. Hala devam ediyor. 37 ile 37.5 arası olduğu için ateş düşürücü vermiyorum ama çok da huysuz. Geceyi uykusuz geçirdik. Sebebine ola ki?
Fikirlerin için sağol cnm. Sara anneannemin ismi cok hoşuma gidiyor. Yaz yazın doğacak farklı değişik geliyor. Zerya kökeni farsça zazaca kürtçe.. kürtçe anlamı okyanus zazaca candan yürekli farsça altın gibi kıymetli anlamına eliyor buda farklı hoşuma gidiyor.. eşim yaz istemiyor.. :)
Aynen, çok kötü kokuyo, normal yaniPeyniraltı suyu hazırladım ama kötü kokuyor ya evde yapanlar normal mi bu?sabah pankek yapıp yedik midemiz bozulmadı da ne bilim tuhaf
Cok moralim bozuk cooookkk. Kilolar da kızım gibi bana yapisti kaldilar. Normal kilom 60 idi ama ben 74 üm. 60 da fazla geliyor ama 50 gosteriyordum.belli olmuyordu kilo. Daha dün sabahtan takmistim kafaya aslinda.havalar da guzel olunca.dedim hergun bebek arabasiyla yuruyuse cikayim.biraz hantallik gitsin.sonra da platesi eklerim dedim. Dun baya bi yurudum.cok iyi geldi. Sevindim olacak bu is diye.
Bu aksam disari cikicam.arkadas 3 tane kiyafetim oluyor sadece.aralarinda dönüp duruyorum.pantalon gene 1 tane. Ve inatla veririm aman nasil olsa evdeyim daha almiyorum da.ki almiycam da kilo verene kadar. Hep ayni seyi giyerim o problem degil de dolap baza ardiye agzina kadar kiyafetle dolu.ki ikinci ele de bi ton gonderiyorum. Ve hepsi hadi veli ogrenci karsisina cikiyoruz diye özene bezene alinmis seyler.ama hicbiri mi olmaz.onceden bol gelenlere bakiyorum bari onlar da olsun diye.kollarim girmiyor.memelerden asagi inmiyor.
Yok yok bu sefer fena taktim. Nasil olacak bilmiyorum ama gitmesi lazim bunlarin.
Canim kiyafetlrine yazik etme. Inan yuruyuse baslayinca cok hizli gitmeye baslayacak. Bebeklerimiz de hareketleniyor gittikce zaten. Bir de bahar temizligi filab ohh misss.. ben hic diet yapmadan yuruyusle dogum oncesi kiloma dondum. Hatta esim dediki o kadar sikilastiki vucudun oncekinden de zayif gorunuyosun dedi. Sadece ekmegimi azaltarak da kilomun altina dustum. Ama tabi sutum azalir diye biraktim.Yuruyus yapma konusunda kararliyim.ama yemeden icmeden kesemem kendimi.o nasil olacak hic bilmiyorum.
Senin tatil meselesini okumadan bes dk once esime durumlar ve hava duzelince kacamak yapalim dedim. Bunlari okudum vazgectim
Ben cok arastirdim instagram. Masa olculerine gore tulden ve payetten hazir masa ortusu dikiyorlar cnm. Bulamaz veya kendin yapamazsan sana yazarim instagram hesabini...Ben başladım doğumgünü hazırlıklarına hatta bugün ilk siparişlerim geldi :) konsept 1 yaş.
Hayvanlı arabalı vs o konseptleri büyüyünce düşünüyorum kendi de söyleyebilir o zaman.
Çerçeve hoşgeldiniz yazısı ve anı panosu yaptırıcam. Kıyafetide oğlana gömlek papyon pantalon düşünüyorum kendimede elbise.
1 şeklinde de pasta düşünüyorum. Renkler mavi beyaz ağırlıklı
Evet, yemek konusunda sıkıntılıydı. Memeye çok düşmüştü o ara. Ek gıda yemiyoduKizlar kizimin suana kadar sadece alt disi cikti 1 tane ve yanindakide cikmak bilmedi... ust dislerde kabarik ve 2 gundur yemek yemeyi siddetle reddediyor. Ne yaptiysam fayda etmiyor ve aglayarak mama sandalyesinden kaldiriyorum. Sizinkilerinde dis cikarma donemleri boyle miydi? Gunduz bu sekilde ama geceleri bir sıkıntı yok fazla...
Bizde tam tersi akşam hep mızmız durumdayız.yemegi reddetme olmadı da hep emmek istiyo,agrısı hafifliyo galiba.gece uykularından bahsetmiyorum bile.üstte iki diş kabarmıs ama 2hafta sürdü yok,köpek disi gercekten zor patlıyomusKizlar kizimin suana kadar sadece alt disi cikti 1 tane ve yanindakide cikmak bilmedi... ust dislerde kabarik ve 2 gundur yemek yemeyi siddetle reddediyor. Ne yaptiysam fayda etmiyor ve aglayarak mama sandalyesinden kaldiriyorum. Sizinkilerinde dis cikarma donemleri boyle miydi? Gunduz bu sekilde ama geceleri bir sıkıntı yok fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?