- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
- Konu Sahibi agresifportakal
- #61.541
Kızlar hasta olanlara acil şifalar versin rabbim inşallah bizede şifa verir.. oğlum kulak iltihabı olmuş arada memeyi ıreddetmesinin sebebi kulaklarının ağrımasymş bende yavrum niye huy değştrdi hep kucak istiyo ağlıyo dyodum meğer yatınca kulağına ağrı oluyomuş.. huysuz olunca memeyide hepten reddedince bu kez arastrma hastanesine götürdük orda çıktı.. aman dikkat edin meme reddinin altında genellikle bi enfeksyon çıkıyo
Çok geçmiş olsun benim oğlumda kulak iltihabından sıkıntılı bu hafta, aynen meme reddi ve memede ağlama sonucu gittik,
Yatarak emzirme dedi doktor , kucakta mümkün olduğu kadar kafası yukarda olsun dedi, burnu tıkanmayacak sprey ve aspiratör kullanıyorum sürekli , yıkarken su kaçırmıycaz,
Bu şekilde takip edip 1 hafta sonra kontrol edecek ona göre ilaca karar verecek şu anda sadece 6 saatte bir calpol veriyorum ,
Çocuklarda çok net tespiti yapılamıyormuş bu kulak iltihabımın deneyimli bir çocuk doktoru anlar bu durumu, devlet hastanelerine dikkat sorumluluk almamak için antibiyotik yazıyorlar, deneyimli bir çocuk doktoru Veya kbb doktoru bakması gerekiyor yoksa yazık ufacık bünyeye antibiyotik veriyorlar...