2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Dun yasadigim seyin benzeri:)arkadaslara gittik bizimkinin karni tok uykusunu almis gezmelerde keyfi yerinde tabi. Cevresini kizlar alinca benim oglusta bi gulmeler etmeler. Demesinlermi bak nasil guluyo sesli sesli evde de boyle mi? Boyle tabi dedim evde daha bile neeseli kiskandim sanki biraz oglumu:anne:
KIZLARIN KUCAĞINDA BİNİMKİDE PEK Bİ NEŞELİ
AGU AGU AGU DİYİP DURUYOR
KAYNANA NASIL OLCAZ YA
BEN OĞLUMU ŞİMDİ PAYLAŞAMIYORUM
GELİNE NASIL VERİCEM
ALLAHIM YA
EŞİMEDE SÖYLEDİM GEÇEN SAÇMALAMA DEDİ
DAHA BEBEK EN AZ 20 SENE VAR KAYNANA OLMANA DEDİ

kızlar mama sandalyesı alan yada almayı dusunen var mı???

kızım 4 ayını doldurdu 5. ayın ıcınde desteklı oturabılıyor yatmayı sevmıyor hıc sureklı kafayı kaldırıyor....masada da bızımle oturmaktan zevk alıyor.

bende mama sandalyesı almak ıstıyorum ama uygun fıyatlı ve ergonomık bırsey ıstıyorum...

alanlar yada almayı dusunenler yardımcı olursa sevınırım..
Biz dün ikeadan aldık bizimki 5 bitti 6 aya girdi akşam oturttum sabahta oturttum gayet rahat görünüyordu arkasına da ince bir yastığı var onu koydum kimisi oturtma erken diyor ama biz uzun zamandır oturtuyoruz doktor omurgası sağlam kemikleri iyi dedi.fiyatı 59 tl bu arada Can'ım

Merhaba arkadaslar kizim iki gun sonra 3aylik olacak ve kilo alimi bu ay yavasladi kontrolumuze saglik ocaginda bir hafta daha var ama simdiye kadar 1er kg alan kizim bu ay 340gr aldi ,dun genital bolgesinin disinda iltihap gibi bir akinti vardi ve kirmiziyla turuncu arasi bezinde hafif bir leke, bu dyrumu yasayan oldu mu daha once ,aksam dr a goturucez ama merak ediyorum yasayan var mi ve dr ne dddi ne gibi bi tedavi uyguladi iltihapsa eger ya da baska bir hastalik varsa ://

Merhaba arkadaslar kizim iki gun sonra 3aylik olacak ve kilo alimi bu ay yavasladi kontrolumuze saglik ocaginda bir hafta daha var ama simdiye kadar 1er kg alan kizim bu ay 340gr aldi ,dun genital bolgesinin disinda iltihap gibi bir akinti vardi ve kirmiziyla turuncu arasi bezinde hafif bir leke, bu dyrumu yasayan oldu mu daha once ,aksam dr a goturucez ama merak ediyorum yasayan var mi ve dr ne dddi ne gibi bi tedavi uyguladi iltihapsa eger ya da baska bir hastalik varsa ://
Canim benım kızimda aynısı oldu ilk pembe leke vardı bezinde şimdide arada sarı akinti gibi bişey oluyor cisini yapınca doktora sordum susuz kalmış su ver dedi akıntıya sormadım arada olup geçiyor haftaya kontrolü var takip ediyorum şuan çok artarsa hemen götüreceğim.bizde de kilo alımı yavaşladı

kızlar mama sandalyesı alan yada almayı dusunen var mı???

kızım 4 ayını doldurdu 5. ayın ıcınde desteklı oturabılıyor yatmayı sevmıyor hıc sureklı kafayı kaldırıyor....masada da bızımle oturmaktan zevk alıyor.

bende mama sandalyesı almak ıstıyorum ama uygun fıyatlı ve ergonomık bırsey ıstıyorum...

alanlar yada almayı dusunenler yardımcı olursa sevınırım..

Hamileyken aldım. Joie'nin. @sebnemmn de almıştı gecende baya konuşmuştuk burda. Öneririm.

Biz dün ikeadan aldık bizimki 5 bitti 6 aya girdi akşam oturttum sabahta oturttum gayet rahat görünüyordu arkasına da ince bir yastığı var onu koydum kimisi oturtma erken diyor ama biz uzun zamandır oturtuyoruz doktor omurgası sağlam kemikleri iyi dedi.fiyatı 59 tl bu arada Can'ım

Şubatta mi doğdu senin kuzu? 6 aylık bebek nisan annelerinde nasıl olur? En erken doguranlardan ben bile (martsonu) 5 ay olacak ay sonu

Her ay aynı hızla kilo alsa 5 yaşında bizden kilolu olurlar :) takmayin kilo olayını. Sorun olsa Dr söyler

Kızlar tupperware kullanan var mı? Ya mama tabağı almak istiyorum ama çok kararsızım plastik sonuçta. Ama kullananlar iyi diyolar kafam karıştı

Kızlar tupperware kullanan var mı? Ya mama tabağı almak istiyorum ama çok kararsızım plastik sonuçta. Ama kullananlar iyi diyolar kafam karıştı

Ben de düşündüm ne alsam diye ama daha almadım çünkü meyveyi cam rendeyke rendeleyip direkt rendenin içinden yediriyorum :) silikon kaşıkla. Sebzeyi de porselene koyup yedirdim. Ama illa ki gerekecek. Pasabahceden cam tabak alırım sanırsam. Mağazasında görmüştüm bebekler için çizginin karakterli cam tabaklar vardı sanki

Can'ım 4 martta doğdu ya benim ki erken doğum oldu suyum azalmıştı falan 4 gün önce girdik 6 aya

5.ay o kuzum. Yalın 24 martta dogdu. 20sinde 5 aylık aşısını olcak. Seninki de 4martta doğdu 5.aya girdi. 6.aydan evvel oturtmasan iyi edersin. Yanlış anlama akıl vermek olarak da algılama. Gelişimlerini bildiğim için bilgi amaçlı yazdım. 1 eylül kadar sabret. Mck

KIZLARIN KUCAĞINDA BİNİMKİDE PEK Bİ NEŞELİ
AGU AGU AGU DİYİP DURUYOR
KAYNANA NASIL OLCAZ YA
BEN OĞLUMU ŞİMDİ PAYLAŞAMIYORUM
GELİNE NASIL VERİCEM
ALLAHIM YA
EŞİMEDE SÖYLEDİM GEÇEN SAÇMALAMA DEDİ
DAHA BEBEK EN AZ 20 SENE VAR KAYNANA OLMANA DEDİ
Baska birine benden fazla guldumu icim gidiyo napicaz bilmem:) annemde erkek kardesime asik gibiydi kimseleri yakistiramazdi yanina. Bnde dalga gecerdim hep el kizi bigun alip gitcek oglunu deyip kizdirirdim annemi. Aynisi basima gelecek galiba:))

5.ay o kuzum. Yalın 24 martta dogdu. 20sinde 5 aylık aşısını olcak. Seninki de 4martta doğdu 5.aya girdi. 6.aydan evvel oturtmasan iyi edersin. Yanlış anlama akıl vermek olarak da algılama. Gelişimlerini bildiğim için bilgi amaçlı yazdım. 1 eylül kadar sabret. Mck
Ben sabretsem babası durmuyor Can'ım o öyle bir uğraşıyorki bununda hoşuna gidiyor oturtuyor zıplatıyor. Yok yanlış anlamam Can'ım sonuçta beraber 1 seneyi geçirdik nerdeyse :) burda danışıyoruz birbirimize herşeyi

Back
X