Seni bir ayrı özlüyorum vallahi insan görmeden bu kadar büyük güzel bir bağ nasıl oluşturabilirmiş şaşırıyorum :) . Foruma giremediğim zamanlar bile aklımdaydın. Benim yerime de ye onu annesi :* ben de hala emziriyorum ama hiç oyun yapmasına izin vermedim hep günün belli saatlerinde veriyordum alıştırmamak adına şimdi sadece sabahları emiyor, artık kendi reddediyor :) Eşimle aram biraz toparlanma aşamasında ama o olaydan beri ayrı yaşıyoruz o hala Türkiyede, biz Atlas paşayla Hollandadayız. Onun gelebilmesi için iş bulmam gerekiyor ama maalesef ki her iş fırsatım bir şekilde olumsuz sonuçlanıyor, Rabbim en iyisini bilir diyip sabrediyorum ben de. Ama tabiki insan hiç unutamıyor ihaneti, hiç... Evlilikte n büyük zorluk güveni kaybetmek. Kendim annesiz babasız büyümemiş olsam belki çoktan boşanırdım ama oğluma kıyamadım ve mesafe ve zaman biraz da olsa iyi geldi. Babasını en son 6 ay önce gördü, bizimkilerin aklı yeni yeni yetmeye başlıyor şimdi Atlas baba özlemi çekmeye başladı bile ve bu içimi acıtıyor

Ayyy çok tatlı olur ama fazla yaş farkı olmadan kardeşi de olursa :) Allah hep gönlüne göre versin
@asliii1 @askbahcem ufaklıklarımizin resimlerini paylaşsak mı acaba sizinkileri çok merak ediyorum